Mas eginan arketes aitiseis mesw mail na sxoliasoume ena ar8ro pou dhmosieutike sta forums tou rocking.gr kai me ka8e kalh dia8esh auth einai h apanthsh mas?
Safws kai milame gia epixeirhsh?otidhpote exei skopo to kerdos apotelei epixeirhsh. Safws episis gnwrizoume oti duskola 8a uparxoun kerdh sthn arxh ths prospa8eias mas. Episis einai swsto oti DUSTUXWS den upirxe periptosh (opos fanike kai ek tou apotelesmatos) na gemisei mia rizoupolh me ena tetoio line up kai to gnwrizame eks arxhs.
Mexri edw sumfwnoume me thn dhmosieush alla??
Otan den exeis ta kotsia h thn upodomh den mpaineis kan sthn diadikasia gia mia tetoia organwsh. An gia kapoious to oneiro na allakseis ta dedomena, na kaneis kati kainourio, kati diaforetiko moiazei me megalomania tote nai 8a sumfwnhsoume oti eimaste megalomaneis kai zhtoume suggnomh ek twn proterwn gi auto alla apo mas den 8a dite pote kati tetrimeno, kati ?mikrotero? opos upo8ike?To Xfest den akurw8ike epeidh den eixame to stage (vlepe upodomh) oute diliasame thn teleutai stigmh (vlepe kotsia) uparxei omos diafora anamesa sto perno to risko na ?mpw mesa? kai anamesa sto mpenw fulakh?
As perasoume loipon stis enstaseis:
A)Sumfwnoume oti stis sunaulies den pane mono foitites klp klp kai auto 8eloume kai emeis alla kalos h kakos h tash gia to pws 8a paei mia tetoia sunaulia dimorfwnetai apo tis mikres hlikies, tous foithtes kai genikos to energo synauliako koino dhmiourgontas mia tash propwlhshs.
Ara loipon 8a prepei na koitaksei kaneis pws kinhtai h pleiopshfia kai oxi h meiopshfia
Kai h pleiopshfia milise?.
B)Mia timh gia ka8e sunaulia diamorfwnetai apo pollous paragontes?.amoivh kallitexnh, mege8os paragwghs, eksontotikh ellhnikh forologia klp klp, ara to 55 euro den vgike ksafnika ap to kefali mas alla apo stegnh ari8mitikh. Anaforika me thn sugkrish tou 60 kai tou 55?h apopsh ths aenima einai h ekshs?milame gia 2 teleiws diaforetika fests pou to ena exei kapoia istoria kai empeiria kai to allo tora ksekinaei kai safos kapoia pragmata einai pio duskola. Episis…me eksairesh tous Sabbath? den kinoumaste se autous tous xwrous kalos h kakos kai auto einai proswpikh mas apopsh pou den exei skopo na 8iksei kanenan?.alloste gousta einai auta?
Gia na kseka8arisoume kapoia pragmata?se kamia periptosh ta 27,5 euro ana atomo den ekanan to festival viwsimo. To en logw festival apo thn arxh den eixe skopo na vgalei lefta (giati apla den mporouse me auto to line up) skopo eixe na kanei mia freskia arxh sta ellhnika sunauliaka dedomena, na pantrepsei to palio me to neo, na dhmiourghsei enan neo metal 8esmo pou toso exoume anagkh genikos na anoiksei ligo parapanw ta autia mas?.Dustixws h propolhsh den mas edine oute kan thn epilogh auth. An auto se kapoious me sxetikh epafh me ta oikonomika fantazei me arpakth tote NAI! eimaste arpaktoules.
G) H prosfora gia to diplo eisithrio htan mia prosfora twn metropolis se sundiasmo me emas kai epikoinwni8ike ap thn prwth stigmh se ola ta kanalia epikoinwnias. Tora an kapoioi to ema8an arga den ftaime emeis alla apo thn allh den zitame kai eu8unes apo kapoious. Eimaste polu safeis se auto.
D) Nomizw oti eimastan apoluta kseka8aroi parapanw oti den trefame elpides na gemisoume thn rizoupolh. Oute kai eixame kamia dia8esh (gia to en logw festival) na feroume kati se metallica h Iron Maiden?Edw omos an mas epitrepete 8a prepei na diakrinoume mia antifash sthn parapanw dimosieush?
Eimaste mia stignh epixeirhsh pou paei na kanei mia ARPAXTH h eimaste paidakia asxeta kai afelh??? Proswpika pisteuoume oti auta ta duo den sundiazontai. Oute kai sundiazetai h arpaxth me ena oxi kai toso emporiko (gia ta ellhnika dedomena) line up.
Telos safws kai eimaste sunauliaka rezilia (kai oxi mono) alla edw uparxei mia shmantikh diaforopoihsh. Eite milame gia politikh, eite gia thleorash, eite gia mousikh, eite gia sunaullies?.oloi mas (kai emeis san promoters kai to ekastote sunauliako koino) pairnoume auto pou mas aksizei. Gnwmh mas einai oti exoume polu dromo akoma sthn Ellada na apoktisoume sunauliakh nootropia.
Anaforika me ta eisithria den einai dikia mas epi8umia na talaiporeitai o kosmos (ka8ws den mas sumferei onta epixeirhmaties, h oneiropoloi!!!) makari na eixame thn dunatothta (kai apo forologikhs kai apo apopsh upodomhs) na mporousame na ekdidoume hlektronika eisithria pou 8a mporousan na eksargironontai polu eukola apt a spitia mas?omos kai se auto eimaste polu pisw?
Ta eisithria tou X Fest 8a eksargiro8oun apo thn Deutera 5/6/06 apo thn
Enntech A.E.
Ioulianou 50 Athina
thl 210 82.57.070
apo 11:00 to prwi me 17:00 to apogeuma
Pisteuoume oti kalupsame ena megalo meros ths en logw dhmosieushs h opoia kalos uparxei giati voh8aei kai emas na katalavoume pws skefteste alla kai esas na katalavete pws skeftomaste ws promoters. Isws eimaste ap tous ligous pou prospa8oume na mhn eimaste apomakroi ap to koino mas an kai kseroume oti kai auto exei ena kostos.
Den 8a proxwrisoume se alles dhmosieuseis suntoma ektos an prokipsei kati shmantiko. Dwsame to stigma mas, den kriftikame sxetika me tous logous akurwshs giati 8eloume na sevomaste kai tis mpantes alla kai olous esas pou mas sthrizete.
H Aenima tora ksekinaei, kanoume la8h, ma8ainoume apt a la8h mas, proxwrame mprosta kai megalwnoume?.
Ωραία συζήτηση έχει ανοιχθεί εδώ. Να τονίσω ένα-δύο πράγματα :
Α. Αν και σαν άτομο συμφωνώ με την πλειοψηφία των σχολίων που έγιναν από τους χρήστες του φόρουμ από την στιγμή που ανακοινώθηκε πως το φεστιβάλ ακυρώνεται, να τονίσω πως τα σχόλια αυτά είναι ιδιοκτησία του καθενός που τα γράφει και σε καμμία περίπτωση δεν αποτελούν την επίσημη θέση του rocking.gr.
Β. [b]Πολλά μπράβο στην ομάδα της Αενίμα[\b] που βγαίνει και παίρνει επίσημη θέση σε ένα φόρουμ και απαντάει στις απορίες των οπαδών. Είναι σίγουρα μια προσέγγιση που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Οι εξηγήσεις και η ευαισθησία που δείχνει η εταιρία απέναντι στους στεναχωρημένους οπαδούς είναι σαφέστατα αξιέπαινη και μας εμπνέει σίγουρα εμπιστοσύνη για το μέλλον. Εύχομαι να είναι τόσο επαγγελματίες και στους υπόλοιπους τομείς διοργάνωσης μιας συναυλίας.
Γ. Προσωπικό παράπονο : Αενίμα τιμ, υπάρχει έστω και μια περίπτωση να έρθουν τελικά οι in flames και ας παίξουν και στο σπίτι μου, δεν έχω πρόβλημα !!!
Πολύ κρίμα για το xfest, αλλά όπως είχα γράψει και σε κάποια ποστ πιο πριν, πλέον κανένας μας δεν έχει λεφτά για πέταμα και μετράει και την δεκάρα. Και μπορεί πέρυσι το καλοκαίρι να βγήκε όπως βγήκε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως με την ταρίφα πλέον να έχει πάει στα 60 ευρώ (για τον ένα ή τον άλλο λόγο) δεν βλέπω να αντέχει το πορτοφόλι του κοινού για να στηρίξει ΟΛΕΣ τις συναυλίες, όσο και αν θέλει !!!
Σίγουρα αμφότερες οι πλευρές έχουν επιχειρήματα αλλά εδώ έστω κι αν ξενέρωσε πολλούς πιστεύω πως αξίζει συγχαρητήρια η ομάδα της Aenima για τις απαντήσεις που έδωσε.
Eίναι προς τιμήν της Aenima που έκατσε να απαντήσει και μπράβο τους…Για το αν όλα αυτά που λένε ισχύουν και για το αν μαθαίνουν από τα λάθη τους θα φανεί στη συνέχεια…Για να δούμε.
Enntech A.E.
Ioulianou 50 Athina
thl 210 82.57.070
apo 11:00 to prwi me 17:00 to apogeuma
Τώρα αυτή η Ιουλιανού πού είναι στο κέντρο? Βρήκα μία κοντά στο πεδίο του Άρεως. Αλλά είναι όντως αυτή? Κοίτα εκεί τώρα θα μας ταλαιπωρούν να κάνουμε το γύρο της Αθήνας για να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω. Άσε που πρέπει να χάσω χρόνο από την δουλειά μου για να πάω.
Δεν είμαι συνομοσιωλόγος αλλά δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι η όλη επιχείρηση Χ-fest ήταν μια απάτη ολκής…της DIDI…!!!Χαχαχα,ναι!
Είναι πολύ απλό…στήνουμε μία εταιρία παραγωγής-φάντασμα,ανακοινώνουμε ένα φεστιβάλ,στη συνέχεια το ακυρώνουμε με γελοίες προφάσεις ,οπότε τί γίνεται…;
Πολύ απλά,ο “αγνός”(για να μην το πώ αλλιώς) οπαδός ,μέσα στην απελπισία του,τρέχει στο πρώτο (και τελευταίο) φεστιβάλ που βρίσκει μπροστά του…δλδ…το Ροκγουέηβ!..Απλά πράγματα…
Δεν μπορώ να πώ,από εξυπνάδα πάνε καλά…χαχαχα!Σε σχέση με μας τουλάχιστον…
Καλά μπάνια!
Υ.Γ:Όχι ,δεν είμαι συνομωσιολόγος σας είπα…
Ακούς εκεί…φεστιβάλ με In Flames & Dio…χαχαχαχα!Άντε του χρόνου και Burzum…xaxaxaxa
Ok, μπράβο στα παιδιά της εν λόγω εταιρείας αρχικά που μπαίνουν στη διαδικασία διαλόγου. Είναι κάτι και αυτό.
Αρχίκα, να ξεκαθαρίσω πως ότι σχόλιο έκανα είναι προσωπικό και καλοπροαίρετο. Δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν, αλλά κάπως, κάποια στιγμή αντιδράς στην κορϊδία.
Ας προσπαθήσουμε να δούμε κάποια θέματα που θίγονται. Δεν ζητάω να γίνει κάποια ανάλυση κόστους αλλά μια λογική προσέγγιση.
Μακάρι να έχετε τη δυνατότητα σύντομα να κάνετε κάτι μεγάλο και διαφορετικό, όμως δεν είναι κακό να δοκιμάσετε κάτι πιο λογικό για να πάρετε και εσείς εμπειρία από διοργανώσεις. Δε νομίζω πως κανένας κατάλαβε την λέξη υποδομή ως ύπαρξη stage, επίσης διαλύσατε την τελευταία στιγμή και τέλος πριν κάνει μια επιχείρηση μια επένδυση παίρνει τα μέτρα που θα την αποτρέψουν από το να πάει φυλακή…τουλάχιστον.
Πιο συγκεκριμένα
α) Ακόμα και να δεχτούμε ότι είχατε το target group των φοιτητών, μαθητών κλπ η επιλογή μιας καθημερινής στις αρχές Ιουνίου είναι λάθος διότι υπό κανονικές συνθήκες είναι μια περίοδος εξετάσεων/πανελλαδικών και εξεταστικής αντίστοιχα. Επίσης, γίνονται και 2-3 συναυλίες την ίδια εποχή. Πρέπει να δει κάποιος και τα οικονομικά του για να αποφασίσει αν και σε ποιές θα πάει.
β) Αν πιστεύεις πως το όνομα του φεστιβάλ, η ιστορία του και τα σχετικά έχουν κάτι να πουν στον απλό οπαδό ξανασκέψου το. Το KOUKOUROUKOU Fest να διοργανώσεις αν αξίζει θα πάει καλά. Επίσης, στην Ελλάδα κάθε προσπάθεια νέου festival ή νέας εταιρείας είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτο, αφού όλοι ξέρουν πως θα σπάσει το σχεδόν μονοπώλιο της Didi και θα την υποχρεώσει σε καλύτερες διοργανώσεις. Περισσότεροι είναι αγανκτησμένοι παρά ευχαριστημένοι από τα festival/συναυλίες της Didi.
γ)Προσωπικά, αυτή την κίνηση της μείωσης του εισιτηρίου στο μισό πρώτη φορά την ακούω στη ζωή μου. Πρώτον, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σε αυτούς που σας στηρίξαν εξ αρχής και πήραν εισιτήρια. Αν είναι έτσι, όποτε γίνεται festival να μην παίρνει κανείς εισιτήριο και να περιμένει την τελευταία εβδομάδα για να το πάρει στη μισή τιμή. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και έπρεπε από τότε να καταλάβουμε ότι κάτι δεν πάει καλά.
δ) Εδώ είσαι πολύ λάθος. Με ποιά κριτήρια “κλείνεις” ως εταιρεία έναν τόσο μεγάλο χώρο , όσο η Ριζούπολη που τα κόστη είναι υπερπολλαπλάσια ενός συμβατικού συναυλιακού χώρου όταν ξέρεις εκ των προτέρων ότι ούτε το μισό δεν μπορείς να εκμεταλλευθείς?
Η αντίφαση που αναφέρεις δεν υπάρχει. Συνήθως αρπαχτές κάνουν αυτοί που είναι άσχετοι με το χώρο. Αλλά και όσοι ασχολούνται και γνωρίζουν τα πράγματα, ακόμη και αυτοί που πραγματικά αγαπάνε αυτή τη μουσική, πάλι δεν λένε όχι στην προοπτική της κονόμας.Η αρπαχτή αναφερόταν στην μείωση του εισιτηρίου και ακόμα και να μην ήταν, έτσι φαίνεται.
Το μόνο που δεν χρειαζόμασταν συναυλιακά ήταν ακόμη μια επιχείρηση που απλά έριξε ακόμα χαμηλότερα την αξιοπιστία της Ελλάδας στο συναυλιακό κύκλωμα. Από τη μια καλά θα κάνει μια μπάντα σαν τους In Flames να ακούει Ελλάδα και να γελάει και από την άλλη θα συνεχίσουν να μας αναγκάζουν να βλέπουμε συναυλίες σε χώματα, σε γήπεδα beach volley όπου το να βλέπεις σκηνή θεωρείται προτέρημα.
Σαν παράδειγμα σας προτείνω να δείτε το παράδειγμα της Βουλγαρίας για το Monsters Of Rock festival στη Varna στις 3-7 Αυγούστου αν θυμάμαι καλά.
Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι δεν δίνω λεφτά σε κανέναν απατεώνα εδώ στην Ελλάδα…
Νομίζω πως θα συμφωνήσω με τον Outshined…πέρα από την όποια πικρία πλανάται στην ατμόσφαιρα λόγω ακύρωσης.
Συγνώμη αλλά η δική μου λογική δεν μου επιτρέπει να πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που στήνει επιχείρηση με “ιδεαλιστικό” σκοπό. Δηλαδή διοργανώνεις μια συναυλία, στη Ριζούπολη-καλά τα λέει ο χριστιανός από πάνω, ενώ ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν θα γεμίσει? Για ποιο λόγο? Για να δεις εσύ τους In Flames? Για να κάνεις γκάλοπ “Πόσοι θέλουν να δουν τους In Flames μαζί με το Dio” ή για να μετρήσεις σε ποιό όριο μπαίνεις φυλακή? Για ποιό λόγο??
Κι αν αυτό δεν είναι βλακεία τότε τι είναι? Γιατί να μην την κάνεις σε μικρότερο χώρο με λιγότερα έξοδα και άρα λιγότερα προβλήματα κι έτσι να είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι κι εσύ να γλιτώσεις το κελί 33? Πώς είναι δυνατόν να κλείνεις τόσο μεγάλο χώρο και να τυπώνεις τόσα εισητήρια, όταν εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις ότι θα τα πουλήσεις?? Δηλαδή πώς περιμένατε να πουληθούνε? Κάνατε δεήσεις στην Αγία τριάδα να του φέξει κανενός να πάει ν’ αγοράσει εισητήριο? Όταν βλέπεις τη ζημιά να έρχεται δεν την προκαλείς κιόλας.
Δεύτερον, το να ακυρώνεται μια συναυλία 5 μέρες πριν γίνει εγώ προσωπικά το βρίσκω τουλάχιστον ΑΝΕΥΘΥΝΟ!
Τρίτον, αισθάνομαι ότι επιχειρήματα τύπου: “Ο Έλληνας οπαδός είναι πολύ πίσω και εμείς θέλουμε να του ανοίξουμε τα μάτια” προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν 15χρονα. Δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι, εγώ προσωπικά διαβάζοντας το, έτσι αισθάνθηκα! Μήπως θα ήταν καλύτερο για σας να πείτε: “Κάναμε λάθος εκτίμηση και λάθος κινήσεις και σας ζητάμε συγνώμη” αντί να τα βάζετε με τον Έλληνα οπαδό που και πανελλήνιες έχει και εξεταστική και όπως λέτε από αυτή τη μερίδα περιμένατε εισητήρια? Γιατί όταν απευθύνεσαι σε μια συγκεκριμένη ομάδα του κοινού κοιτάς να εξασφαλίσεις τις ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΕΣ συνθήκες που μπορείς ώστε να τους “δελεάσεις”…
Τέταρτον, πώς είναι δυνατόν να συμφωνήθηκε εξ’αρχής η μείωση της τιμής στο μισό από τα Metropolis εφόσον υπήρξαν άτομα που πήραν εισητήριο αρχικά από κει και αργότερα πήγαν ξανά για να σφραγιστεί και να ισχύει για 2 άτομα. Επίσης πώς είναι δυνατόν να μην βγαίνει εισητήριο για κάθε άτομο ξεχωριστά…Αυτά πραγματικά είναι ανίκουστα. Δέχομαι ότι έγινε εκ των υστέρων για να κινητοποιηθεί μεγαλύτερη μερίδα κόσμου αλλά όχι ότι ήταν προσυμφωνημένο.
Και πώς γίνεται αυτό το “τόσο καλό” Metropolis που νοιάζεται για μας τόσο πολύ και μας κάνει και τέτοιου είδους διευκολύνσεις να μην έχει κάνει σε κάποια άλλη συναυλία την ίδια προσφορά? Τόση αδυναμία στους μεταλλάδες? Να το ξέρω να ζητήσω και καλύτερη τιμή στα cd next time. Και μη μου πείτε ότι δεν ξέρετε τι συμφωνείται με τις υπόλοιπες εταιρείες γιατί η προσφορά δεν ήταν της Aenima αλλά του Metropolis…
Πέμπτον, εγώ έχω μάθει να εξαργυρώνω κάτι στο ταμείο που το αγοράζω…
Είναι σαφώς υπέρ σας που μας ενημερώσατε, και σίγουρα πολύ πρωτότυπο,αλλά προς τι η νύξη ότι δεν θα απαντήσετε σύντομα ξανά? Εφόσον μπήκατε σ’αυτή τη διαδικασία και έχετε τόσο καθαρή τη συνειδησή σας και ξέρετε ότι δεν κάνατε κανένα λάθος, αντίθετα οι σκοποί σας είναι ιδιαίτερα αγαθοί, γιατί δεν μας απαντάτε? Και γιατί επιμένετε να εξαντλείτε την επιχειρηματολογία σας στο πόσο ιδεαλιστές είστε? Εγώ προσωπικά δεν συγκινούμαι με φράσεις τύπου: “Κάναμε το καλύτερο δυνατόν αλλά η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για τέτοιου είδους φεστιβάλ”.
Α! Και μια ακόμη παρατήρηση (χωρίς φυσικά να είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε) η ερωτησούλα μερικών παιδιών παραπάνω για το πόση ήταν η προπώληση πριν ακυρωθεί η συναυλία πήγε άπατη, ε…Θα το εκτιμούσα προσωπικά αν λέγατε τουλάχιστον “Δεν υποχρεούμαι να απαντήσω σ’αυτή την ερώτηση”.
Συγνώμη αν θίγω ή προσβάλλω κάποιον (ειλικρινά δεν ήταν στις προθέσεις μου) απλά δεν αντιδρώ και πολύ ευχάριστα όταν νιώθω ότι υποτιμούν τη δική μου νοημοσύνη και δυστυχώς αισθάνομαι ιδιαίτερα αδικημένη που οι όποιοι In Flames θα σχηματίσουν λάθος άποψη για μένα και τον κάθε οπαδό, ιδίως από τη στιγμή που δε φταίω.
Και σε αντίθεση με τον By-Tor (επειδή τυχαίνει να έχω και κάποια πείρα από επιχείρηση) εγώ μπορώ να γίνω συνωμοσιολόγος.
Κι επιτέλους λίγη παραπάνω υπευθυνότητα δεν κάνει κακό ούτε σε σας τους ίδιους -που όπως λέτε προσπαθείτε να στήσετε μια επιχείρηση-, ούτε και σε μας που για μια ακόμα φορά θα μείνουμε στον άσσο (μην πω τίποτα χειρότερο!).
Fetos den einai h xronia tou metal synayliaka sthn Ellada ayto to vlepoun oloi.Persi htan.Ftos den ekatse tipota.Apo rockwave pou alloi perimenane apo Guns Metallica System Tool mexri ACDC ews to Xfest.Ypomonh mexri tou xronou
Αν και η στεναχώρια μου με την ακύρωση παραμένει, μετριάστηκε κάπως από την παρούσια και τις επεξηγήσεις των διοργανοτών οπότε είμαστε σε καλό δρόμο…
Όσο γαι να Ιν Φλείμς να κάνουμε public demand στο σάιτ τους για να έρθουν πως είχαν κάνει και για Pearl Jam… (Τι άλλο πρέπει να κάνουμε να τους δούμε Ελλάδα…)
Όσο για την οδό αυτήν δεν την ξέρω. Μπορεί να βοηθήσει κανένας?
Που κοντά είναι?
Λόγω εργασιών στο site μας δεν είναι δυνατή η πρόσβαση…
Οπότε θεωρούμε υποχρέωση μας να σας ενημερώσουμε σχετικά με την εξαργύρωση των εισιτηρίων του X Fest…
Όσοι έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους από τα καταστήματα METROPOLIS και BABYLON, η εξαργύρωση θα γίνεται από την Δευτέρα 12/6 μέχρι και την Παρασκευή 16/6 στην εταιρεία ENTTECH Ιουλιανού 50, κέντρο Αθήνα (κάθετος Πατησίων, ο δρόμος που οδηγεί στον σταθμό Λαρίσης) τηλ.: 210 82.57.070 από τις 11:00 έως και τις 17:00
Όσοι έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους από τα Village Cinemas, η εξαργύρωση τους θα γίνεται στους χώρους των Village Cinemas από την Τρίτη 12/6 έως και την Κυριακή 16/6 από τις 14:00 ? 21:00
Τέλος για Θεσσαλονίκη,
?Οσοι έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους από τα METROPOLIS η εξαργύρωση τους θα γίνεται από τα METROPOLIS (ώρες καταστημάτων).
Όσοι έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους από τα Village Cinemas, η εξαργύρωση τους θα γίνεται στους χώρους των Village Cinemas από την Τρίτη 12/6 έως και την Κυριακή 16/6 από τις 14:00 ? 21:00
Katarxhn an den pareis kapoia stigmh epixeirhmatiko risko ws epixeirhmatias dyskolo na proxwrhseis mprosta, na kaneis th diafora kai na apokthseis to polypo8hto antagwnistiko pleonekthma. Swsta mexri edw?
Epixeirhmatiko risko basei oikonomikwn kai realistikwn meletwn omws, wste me tis swstes kinhseis kai problepseis an 8elete na apofygeis ta xeirotera, kai oxi na ftaseis se shmeio na se kleisoun kai mesa. Auto shmainei oti o sxediasmos htan mia plhrhs apotyxia eite giati egine proxeira, eite giati egine apo atoma pou den gnwrizoun to xwro eite gia xilious duo logous… Oxi me mia logikh tou styl “egw 8a to kanw me to sygkekrimeno line up kai sto sygkekrimeno xwro kserontas oti 8a mpw mesa”. Auto den mporei na einai logikh ekshghsh apo mia epixeirhsh pou 8elei na exei mellon…
Kalo xryso kai agio na eisai oneiropolos kai na 8es na allakseis pragmata, alla efoson eisai prwtarhs den mpaineis kateu8eian sta ba8ia, koinws den pas ksevrakwtos sta agka8ia.
Epishs de symfonw me thn apopsh “h Ellada den einai etoimh gia tetoiou eidous festival”. Am I missing something? Ti to idiaitero eixe to sygkekrimeno festival pou o Ellhnas metallas den htan etoimos na antimetwpisei???
Oso gia to “oi opadoi pairnoun auto pou tous aksizei”, de nomizw oti mas aksize ena tetoio reziliki. Ante o opoiosdhpote twra na plhsiasei ta sygkekrimena group gia live…
Elpizo me auta pou ginontai fetos na mh gyrisoume pali sto synauliako mesaiwna twn 80’s pou akougan ta group Ellada kai thn ekanan me elafra.
Ostoso to 8etiko einai oti vghkan kai apanthsan se kapoia pragmata asxetws an oi apories pou mas dhmiourgh8hkan pollaplasiasthkan…Kati einai kai auto.
Eγώ προσωπικά δεν θέλω να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο ζήτημα. Συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα γράφτηκαν, εκτός από τις ευχαριστίες στους διοργανωτές που απάντησαν. Αυτά είναι γελοιότητες. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό είναι απλά το σωστό και δεν πρόκειται ποτέ να ευχαριστήσω κάποιον διότι έκανε αυτό που προβλέπεται και είναι ηθικά ορθό.
Η ελληνική μεταλική σκηνή ΠΛΗΡΩΝΕΙ αυτή τη στιγμή την πολύχρονη ΚΟΝΤΡΑ που υπήρχε ανάμεσα σε
α. διανομείς (τεράστια κόντρα)
β. μαγαζιά (επίσης τεράστια κόντρα)
γ. περιοδικά
δ. διοργανωτές συναυλιών
ε. ελληνικών σχημάτων (extreme vs power vs μελωδικών κλπ)
τα πράγματα είναι τρομερά άσχημα και θα γίνουν ακόμη χειρότερα. Είναι γελοίο να οφείλει κάποιος να επισκεφτεί 3 διαφορετικά μαγαζιά άμα επιθυμεί να αγοράσει 3 διαφορετικά CDs. Αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι γελοίο οι περισσότερες metal εταιρείες να μην έχουν ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ στη χώρα (μιλάμε για επίσημο διανομέα/εισαγωγέα). Απίστευτα πράγματα.
Den mporw na katalavw ena pragma! Pws ginete na paraponiountai oloi diarkws oti exoun varethei tis “soupes” kai tin ekseftelistika kourastiki epanalipsi sinauliwn, kai twra pou irthe i wra gia kati pragmatika FRESKO & ANANEOMENO, oloi na kanoun pws den akousan??? Giati an ontws o logos akyrwsis tis sinaulias einai i xamili propolisi eisitiriwn, kalitera na mazepsw apo twra tis valitses mou kai na fygw stin ksenitia!! Eleos…
Edw kai xronia pantws den mporousa na ksexwrisw tous xeimwnes metaksi tous, itan TOSO idies oi mpantes pou erxontousan (kai erxontai akoma alla den me endiaferei katholou) edw panw stin thessaloniki…TWRA pia oute ta kalokairia tha ksexwrizoume…Tis exoume faei stin mapa oles aftes tis mpantes kai tis exoume supportarei arketa. Kairos na upostiriksoume kai ligo auto pou eksw auti tin stigmi kanei patago kai salo ( oxi panta logw mousikis poiotitas fysika)
Ante twra na traviomaste gia eksargyrwsi eisitiriwn…
Mpravo pantws se aftous pou katafernoun kai mas xalane tis diakopes pou gia emas einai oi sinaulies…
Simfonw me aftous pou proteinan na mpoume oloi kai na grapsoume stous INFLAMES, diaforetika den tous vlepw na ksanarxontai!