Dio 6/6/2006 στην ριζούπολη

Επίσημα πλέον είναι οι HATEBREED στο billing του φεστιβάλ και το εισιτήριο αν το πάρει κάπιος από το Metropolis θα ισχύει για 2 άτομα!!! Δηλαδή με 55 ευρώ 2 άτομα!!! Μόνο από τα metropolis… DIO - IN FLAMES - TRIVIUM - HATEBREED - DARKSTAR - INNER WISH είναι η τελική σύνθεση. Αυτά!!! Τις καλημέρες μου. Άντε να δουλέψουμε κιόλας…

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ.ΣΕ ΧΡΟΝΟ…HEADLINER ΕΙΝΑΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο DIO ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ LIVE KAI ΠΑΝΤΑ ΕΔΙΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ…(ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ)[/quote]

Δεν ξερω ακριβως για τον dio(δεν εχω ψαξει πολλα για τις συναυλιες του) αλλα εχω δει πολλες περιπτωσεις μεγαλων group που βγαινουν και παιζουν ελλαχιστα τραγουδια…
(οταν ειπα πριν οτι τα αλλα group θα ειναι μαπα…φυσικα δεν εννουσα τους in flames )

τι δηλαδη εμεις που τα πειραμε απο τα μετροπολις την πρωτη μερα καναμε μαλακια!?!?!?!?

τι δηλαδη εμεις που τα πειραμε απο τα μετροπολις την πρωτη μερα καναμε μαλακια!?!?!?!?[/quote]

Και προχτές?!?!?!?!?!?!?!?!

τι δηλαδη εμεις που τα πειραμε απο τα μετροπολις την πρωτη μερα καναμε μαλακια!?!?!?!?[/quote]

Και προχτές?!?!?!?!?!?!?!?![/quote]
ε οχι δεν νομιζω πια ελεος,τοσο γκαντεμηδες να ειμαστε?

ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ!?

ρε σιγουρα ισχυει αυτο?λιγο κουλο μου φαινετε,και γιατι δεν το εκαναν απο την αρχη?

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??!! Και 55 ευρώ για 2 άτομα και HATEBREED??
Και δεν ειναι το Χ-fest μακράν καλύτερο του Rockwave? LOL!

PS. Oι Hatebreed ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!!

Για να γίνει μία τέτοια κίνηση σημαίνει ότι υπήρχε μηδαμινή προπώληση (κάτι που συνέβαινε για την εν λόγω συναυλία). That simple. Γιατί όλοι μπαίνουν στα φόρουμ, εκφράζουν γνώμες για τις συναυλίες, αλλά το 20% πάει. Αυτό βλέπω τόσα χρόνια. Δεν κατακρίνω κανέναν, άλλωστε κουμάντο στην τσέπη και τα γούστα του καθενός δεν έχω σκοπό να κάνω, αλλά αν το 30% όλων όσων ποστάρουν εδώ μέσα και σχολιάζουν τις συναυλίες λέγοντας ότι τους αρέσουν, πήγαιναν κιόλας, θα ήταν πιο υγιή τα πράγματα. Γιατί όλοι λέμε για τον Dio, όμως αν γνωρίζατε πόσα εισιτήρια έχει πουλήσει μέχρι τώρα, 15 μέρες πριν τη συναυλία, θα τραβάγατε τα μαλλιά σας.
Πάντως είμαι περίεργος ρε παιδιά για κάτι: Όλοι δίκιο έχουμε, αλλά γιατί κράζουμε που θα δούμε ΠΑΛΙ τους TWISTED SISTER και δεν κράζουμε που θα δούμε ΠΑΛΙ τον Dio; Που η διαφορά; Τον Dio τον είδαμε 2-3 φορές εσχάτως… Σούπερ και οι δύο καλλιτέχνες, αλλά μήπως κράζουμε για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε και τελικά δεν θα πάμε πουθενά και θα ησυχάσουμε; Λέω τώρα, χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός…

Ρε σεις πείτε στα σίγουρα τι γίνεται με τα εισητήρια???
Βγαίνουν ανα 2???
Εγω πήρα την Τριτη αλλά ένας φίλος θα πάει και θέμε να ξέρουμε αμα είναι και υσχύει αυτό να βρούμε και κάνα άλλο γνωστο να γλιτώσουν αυτοί τουλάχιστο τα λ7…

Και όμως είναι αλήθεια…
Ανακοινώθηκε στο site του Xfest. www.aenima.gr

Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τον Ghideous σε όλα όσα λέει…Στην τελική δεν με νοιάζει αν πούλησε εισιτήρια ή όχι (Σε αυτό φταίνε και τα συναυλιακά δεδομένα στην Ελλάδα με τα ακριβά εισιτήρια λόγω φορολογίας κλπ και οι γκρίνια η δικιά μας σαν συναυλικό κοινό). Τουλάχιστον να και κάποιοι που αντί να πουν ότι ακυρώνουν το φεστιβάλ επειδη δεν πουλάει έχουν την μαγκιά να πουν ότι σου φέρνουν ένα επιπλέον “φρέσκο” όνομα και σου ρίχνουν την τιμή στο μισό. Και μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί που φέρνουν ονόματα είναι πάνω απ όλα εταιρίες και ψάχνουν κέρδος και καλά κάνουν…
Τέλος θα ήθελα να πω ότι κανείς δεν αντιλέγει ότι ο DIO είναι τεράστιο όνομα αλλά αυτή τη στιγμή έρχονται στο fest και 3 ονόματα που αντιπροσωπεύουν κάτι πολύ φρέσκο ο καθένας στο δικό του style και που δεν έχουν έρθει ποτέ Ελλάδα με εξαίρεση τους In Flames που ήρθαν πριν κάτι χρόνια.

Και κλείνοντας γιατι το παρατράβηξα για πρώτο post…
Όταν το επετειακό RW μου σερβίρει αυτή την σουπίτσα (την ξαναζεσταμένη) με 39 ευρό θα προτιμήσω να πάω σε ένα fest που θα μου δώσει το κλασσίκο (DIO) αλλά και 3 όνόματα που είναι στο roadster όλων των μεγάλων ευρωπαικών φεστιβάλ και σε καλή σειρά. και με απίστευτη τιμούλα τελικά.
Δεν θέλω να παρεξηγηθώ γιατί η DIDI έχει προσφέρει πολλά στις συναυλίες μας αλλά αυτό το line up δεν είναι αυτό που περίμενα από επετειακό RW.

Bye for now… :wink:

Χμμμμμ τώρα μπίκα στο site… δηλ. αυτό ισχύει και για εμάς που έχουμε ίδι πάρει???
Το εισητήριο θα γράφει κάτι πανω ή είναι το απλό???

Αν είναι έτσι τότα θα είναι γ@@@@@τα μια και θα βγαίνει στον καθένα 27,5Ε το εισητήριο!!!

ας πει καποιος οτι αυτο ισχυει και για εμας μη παθουμε κανα εγκεφαλικο…

εντιτ:τα μετροπολις δεν 3ερουν τπτ,αλλα ο τυπος μου ειπε οτι προφανως θα ισχυει και για εμας

Φίλε μου δεν ξέρω τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση αλλά αν ήμουν στην θέση σου δεν θα έχανα τπτ να τους στείλω ενα mailακι σχετικά με αυτό :wink:

αν θυμάμαι καλα είναι info@aenima.gr

Cheers

www.aenima.gr

Oλοκληρο link σας εβαλε ο ανθρωπος…Τι αλλο να γινει πια για να το πιστεψετε???

Παντως ο greg εχει δικιο σε αυτο που λεει…τα εισητηρια που εφυγαν για την συναυλια ηταν ελαχιστα…

Παιδιά για να ηρεμίσουμε, Όποιος μάθει επιβαιβεωμένα και εμπεριστατωμένα τι γίνετε να πεί. Δηλαδή όσοι πήραμε εισητήριο πριν την ανακοίνωση μπορούμε να φέρουμε και παρέα???

:roll: :roll: :roll:

Εγώ μόλις πήρα τηλέφωνο στα Metropolis και είπαν ότι όσοι πήραμε εισητήριο πριν την ανακοίνωση πρέπει να περάσουμε από τα Metropolis να τα σφράγίσουν ώστε να ισχύουν για 2 άτομα!

Ελπίζω να βοήθησα. :wink:

εισαι μεγαλος!!!

Mε αυτη την προσφορα αρχιζω και το σκεφτομαι… :lol: :lol:

τα σφραγισα.οσοι τα πηρατε απο το μικρο μετροπολις να πατε να τα σφραγισετε εκει,μην ακουτε το μαλακισμενο προσωπικο του μεγαλου που λεει οτι δεν γινετε.επα8α πλακα να πουμε κοιτα3αν τον αρι8μο του εισητηριο και λεει “δεν το πηρες απο εδω”“ναι"της λεω"το πηρα απο το αλλο”“α δεν γινετε τοτε,και στο αλλο δεν φραγιζουν”.αλλα πηγα στο αλλο με το σκεπτικο να τα γαμησω ολα και μου το σφραγισαν με τη μια ηρεμα και ευγενικα.