ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ GATES ΗΤΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ
ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ METROPOLIS KAI TA VILLAGE ΝΟΜΙΖΩ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ GATES ΗΤΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ
ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ METROPOLIS KAI TA VILLAGE ΝΟΜΙΖΩ
Και εντάξει το Metropolis, τα Village που κολλάνε? 8O
καλα αν παι3ουν οι in flames 7-8 τραγουδια οι innerwish τι θα κανουν?θα πουν ενα “γεια” και θα μπουνε παλι μεσα?δν 3ερω ευχομαι να εχεις αδικο…
και tickethouse δεν εχει?
tickethouse phga xtes kai den eixe kai mu eipe oti mallon den tha ferun ekei gia Dio, alla den peirazei phra apo Metropolis
ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ.ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΩΣ…ΠΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ.(ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ)
Εγώ πάντως πήγα στο μικρό Metropolis της Ομόνοιας όπου δεν έχει πολύ κίνηση στα ταμεία και το πήρα. Στο μεγάλο γίνεται πανικός τα Σάββατα.
Νο 3072!!!
Σημερα το μεσημέρι από τα Μετρόπολις
Και μια συμβουλή για όσους πάνε εκεί: τα εισητήρια είναι στο υπόγειο…
gia thes/niki mathate tpt re paidia?de tha erthei gamwto?
Μαλλον οχι.Εχει βγει απο το site εδω και καμια βδομαδα.Πηγα και ticket house να ρωτησω και μου ειπαν οτι δεν τους εχει ενημερωσει κανεις για συναυλια του DIO στη Θεσσαλονικη… :evil:
Ο λόγος που δεν θα εμφανιστεί ο Dio στη Θεσσαλονίκη είναι οργανωτικά προβλήματα όπως με ενημέρωσαν τα παιδιά του Ελληνικού Fan Club μιάς κι εκείνοι ετοίμαζαν εκδρομή για πάνω αλλά το official club τους ενημέρωσε οτι η ακύρωση είναι οριστική!
Kai fetos h Thessalonikh einai synauliaka nekrh…As mhn anakoinwnetai tipota gia dw toulaxiston gia na mh mas anoigei h oreksh tzampa…
Νούμερο 3096!!!
Σπάστηκα λίγο γιατί δεν κατάφερα να πείσω κανά φιλαράκι μου να πάμε μαζί.
Μήπως ξέρετε η σχεδιάζετε να οργωνοθείτε από δω μέσα να πάμε μπουλούκι, κάτι ανάλογο με το Rockawave???
:roll: :roll:
ΕΝΤΑΞΙ ΜΩΡΕ ΣΙΓΑ…ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Na kanw 1 erwthsh???Posoi apo t forum 8 pane gia In Flames???
Από οτι φαίνετε από τους πικραμένους του Ροκ Γουέιβ, αρκετοί θα είναι στο Χ-ΦΕΣΤ. (περιλαμβανομένου και εμού)
Γιατί, jesterhead?
εγω!!!
Εγώ όχι, αλλά καλά να περάσουν όλοι για όποιον και αν πάνε…
Δεν ξερω γιατι αλλα εχω την εντυπωση οτι το κομματι του DIO θα ειναι το πιο μικρο απ΄ολα…και επισης εχω την προκαταληψη οτι τα υπολοιπα group που θα παιξουν θα ειναι μαπα…
ΑΝ ΑΝ ειναι σωστα αυτα που λεω τοτε δεν εχει κανενα νοημα να δωσω λ7 για κατι τετοιο…
…asxoliasto…pragmatika…
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ.ΣΕ ΧΡΟΝΟ…HEADLINER ΕΙΝΑΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο DIO ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ LIVE KAI ΠΑΝΤΑ ΕΔΙΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ…(ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ)