Dirty Granny Tales 2016 Greece

https://www.facebook.com/events/1226992080648605/

Ένα έργο του Tim Burton ζωντανεύει επί σκηνής!

Οι Dirty Granny Tales είναι ένα πρωτότυπο και καινοτόμο ελληνικό συγκρότημα με βάση το Βερολίνο που μας διηγείται ατμοσφαιρικές σκοτεινές ιστορίες. Οι παραστάσεις τους περιλαμβάνουν ανατρεπτικό κουκλοθέατρο, με μάσκες και εντυπωσιακά κοστούμια, χορευτικά, video animation και ζωντανή αυθεντική μουσική.

Επηρεασμένοι από τα ατμοσφαιρικά παραμύθια του Tim Burton και του Guillermo Del Toro, τις μελωδίες του Danny Elfman, την ειρωνία των Tiger Lillies, τα αποστειρωμένα τοπία των Residents, το gothic θέατρο της Ιαπωνίας και Butoh χορογραφίες, οι Dirty Granny Tales μας μεταφέρουν σε ένα μαγικό σκοτεινό κόσμο με τον δικό τους ασυνήθιστο τρόπο.

Το Telion’s Garden είναι μια ιστορία επηρεασμένη από τη μετανάστευση και εισβάλει στα ανθρώπινα ένστικτα, όπου η αγανάκτηση και ο φόβος σε οδηγεί σε απεγνωσμένες αποφάσεις. Η επιδίωξη για έναν τέλειο, άψογο και θεϊκό κόσμο, γίνεται ο στόχος. Ένας κόσμος όπου καμιά φλόγα δεν μπορεί να τον καταστρέψει, ένας κόσμος που δεν επιτρέπει την ύπαρξη της διαβολικής φωτιάς! Όμως, η έλλειψη της φωτιάς δημιουργεί έναν ψυχρό κόσμο χωρίς καθόλου αισθήματα… Η τελειότητα είναι μια αυταπάτη… Η ζωή είναι ο αχώριστος δεσμός από φως και σκοτάδι… Σεβόμενοι αυτόν το δεσμό είναι η μόνη διέξοδος για την επιβίωσή μας? Καλώς ήλθατε στο κόσμο των Dirty Granny Tales?

http://dirtygrannytales.com/

25/3 Thessaloniki Principal
Info:
Presale from 10? at Ticket House, Stereodisc, Rover,
Public, Ianos & Viva.gr
Doors open at 21:00, Show starts at 22:00

Telion’s Garden Athina apo 1-10 Apriliou sto theatro Chora gia 7 parastaseis

Περασαν τεσσερα χρονια απο τις παραστασεις στο θεατρο διπυλον.Επιτελους θα τους ξαναδουμε

ειχαν ερθει και προπερσι ελλαδα και επαιξαν μονο σαμοθρακη:!:

Για Αθηνα λεω

το καταλαβα. Το ειπα γιατι ηταν περιεργο

Δεν τους εχω δει ποτε και με ψηνει πολυ να τους δω αυτη την φορα.

Γαμανε και δερνουν, εκπληκτικοι

κάνω ένα bump εδώ γιατί πλησιάζει της [B]Θεσσαλονίκης[/B] και γιατί προστέθηκαν εμφανίσεις σε [B]Βόλο και Πάτρα[/B]

Σαλονίκη θα πάω κι εγώ, έχω μεγάλη περιέργεια να τους ακούσω.

πολυ καλοι χθες ολα αψογα σε ηχο, αποδοση, θεαμα κλπ εκτος απο δυο πραγματα

  1. αρκετα ορθογραφικα στα κειμενα
  2. θα ηθελα ή να ειχαν βγαλει επιτελους κανενα αλμπουμ ή να ειχαν υπερτιτλους με τους στιχους των τραγουδιων να καταλαβαινουμε και τι γινεται. Ουτε τα ελληνικα δεν επιανα.

Ψιλο-απαράδεκτη η φάση με τα ορθογραφικά, όντως.

Παρ’ όλα αυτά έμεινα αρκετά εντυπωσιασμένος, πρώτη φορά έβλεπα κάτι τέτοιο. Η αλήθεια είναι ότι όλα τα τραγούδια κυμαίνονταν πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο, χωρίς ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ τους. Δηλαδή δεν ξέρω αν θα γούσταρα τόσο να τους άκουγα σε ένα CD π.χ. Ωστόσο επί σκηνής σε συνέπαιρνε το όλο θέαμα με τα κοστούμια, τις χορογραφίες κλπ. Και, ΟΚ, άψογοι μουσικά όλοι τους και εκφραστικότατοι. Γενικά το ξαναέβλεπα άνετα!

By the way, στην μπάντα συμμετέχουν πια μέλη των Horrified ή όχι; Κάτι τέτοιο θυμόμουν, και βασικά ψιλο-τυχαία τις προάλλες άκουγα το “Deus diabolus inversus” και συνειδητοποίησα ότι κανά δυο κομμάτια είναι σε αυτό το θεατρικό στυλ των Dirty Granny Tales.

ο Mouldbreath (φωνη/κιθαρα/μαντολινο/animations) -> Stavros Mitropoulos (horrified guitars) και ο Warm Eaten Vagus (μπασο/κατι πνευστα) -> Thanos Mitropoulos (horrified bass).

Εξαιρετικοί, έχουν ανέβει επίπεδο σε όλα.
Μουσική, κουστούμια, show, είναι άψογοι.

Πηγαίνετε να τους δείτε, η εμπειρία είναι μοναδική.

Μακάρι να μην κάνουν πάλι 4 χρόνια να έρθουν.

Πριν τέσσερα χρόνια ήταν φοβεροί, άξιζαν πραγματικά το standing ovation. Αν είναι ακόμα καλύτεροι τώρα όπως λες, για να δούμε πού θα το πάνε…