DISCIPLES OF CTHULU Live @Rainbow, 20/11 FREE

Λοιπόν τσάμπα Live την Κυριακή 20 Νοέμβρη, μια μέρα μετά το ντέρμπυ, στο Rainbow.

Toυς Earth of Distrust τους ξέρουν μερικοί, και όσοι όχι τους ακούνε http://www.myspace.com/earthofdistrust . Θα παίξουν ακόμα μια φορά φρέσκα νέα τραγούδια.

To πιο γνωστό τους κομμάτι [B]Spirit Trade-off[/B]

DreamLongDead είναι ένα καινούριο συγκρότημα από Αθήνα, που ναι, όπως μαντεύει κανείς από το όνομα, αγαπάει Godflesh αλλά και πολλά άλλα σκληρά πραγματάκια, και θα κοπανήσουν για πρώτη φορά ζωντανά.

Όπως λέει και το αφισέτο, μετά θα ΄χει και dj-set.

Εμείς εκεί θα μαστε, άντε να βλέπoυμε και νέες παρουσίες. 8)

Σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ εχει ντέρμπι και αυτή την ημέρα αλλά και πάλι προλαβαίνουμε. :slight_smile:

Earth of Distrust λεμε !!

Oι DreamLongDead, αγαπανε Autopsy,Hellhammer,CF και κατι τετοιους “κουλους”…:roll:

Bump, αύριο! Για πάμε…

Για πάμε, για πάμε, για ελάτε στο pit να σας κάνω τάκλιν α-λά Τζιμπούρ :!:

μάλιστα μάλιστα.

Μιλάμε για live-άρα χτές.

Και εντάξει, EARTH OF DISTRUST ξέραμε μεν, αλλά τα παιδιά χτές σκίστηκαν όσο δεν πάει.
Spoonman και μυαλά στο χέρι κι έτσι!

Αλλά, αυτοί οι DREAMLONGDEAD, τι σοκ ήταν αυτό. Τέτοια CELTIC FROST (και πιο συγκεκριμένα “Monotheist”) ατμόσφαιρα πρέπει να έχουν πιάσει ελάχιστες μπάντες απ’ όσες έχω ακούσει/δει να το προσπαθούν. Με τον ήχο να σλατζάρει κάμποσο, με τα intros/samples του φροντισμένα και ταιριαστά, αν αυτό ήταν το πρώτο λάηβ, τότε πόσο θα γαμάει το πέμπτο ας πούμε?

Dreamlongdead όμορφος βούρκος και Winterίλα και Frostίλα, Earth of Disrust το καινούριο υλικό πιο crust, ωραίες διασκευές σε Integrity και Disrupt. Γενικά αδελφική ατμόσφαιρα και ήχος-κατσαρόλι αλλά το τελευταίο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Μια χαρά, στο επόμενο λάιβ θέλω διασκευή Grief όμως.

Tυπικό live ExOxDistrust, με τις γνωστές διασκευές, τα τραγούδια του Proselytize, και τα “παλιά” καινούρια όπως Twitch, Iron Moose. Αυτό που έσκισε τα πάντα και με εξέπληξε ήταν το νέο ελληνικό κραστ, και που καλό είναι να το ηχογραφήσουν ΧΤΕΣ γιατί οι στίχοι που έπιασα ΤΑΡΑΖΟΥΝ!

DreamLongDead πολύ υποσχόμενη πρώτη εμφάνιση, ακριβώς ό,τι είπε ο Κρισπ αλλά και ο Μπλιντ στο μπλογκ. Σε φάσεις νόμιζα πως ήταν ο Warrior μπροστά, και η φάση είναι πως αφού αυτή η φωνή δεν αντιγράφεται, μιλάμε πως ο φίλος μου ο κιθαρίστας πρέπει να έχει ακούσει Hellhammer-CF περισσότερο απόλους μας μαζί! Βασανιστικοί ρυθμοί, ωραία εφεδάκια και κυρίως μια πολύ προσιτή αποκοσμίλα που κέρδισε πολλούς πιστεύω.

Επίσης η ατμόσφαιρα παρόλο που ήταν ψιλοοικογενειακή ήταν 100% ανθρώπινη και μουσική. Όλοι όσοι ήρθαν άκουσαν, και αυτό έχει περισσότερη σημασία από το να έσκαγαν άλλοι 40 για τη φάση. Γαμάτα περάσαμε πάλι. 8)

φάε και εσύ τι λάσπη που φτύνω

ExOxD εγγύηση…

μα τι ωραίος ήχος στα τύμπανα ε; τα πιατίνια μπόμπα

Ποια κομματια διασκευασαν ρε αλλλανια ?

Bump :!:

http://www.avopolis.gr/metal-live/40494-earth-of-distrust-dreamlongdead-live-athens-rainbow-2011