Ελλαδα? Μπαα χλωμο… Ολη η Ευρωπη εχει παρει χαμπαρι τι εστι Disturbed εκτος απο την Ελλαδα οπου εχω ακουσει σχολια του στυλ “πολυ αμερικανια κτλ”. Την καλυτερη δουλεια εκανε ο Davidian που πηγε εξω και τους ειδε
μάλλον αυτό θα γίνει,αν όχι το καλοκαίρι πιστεύω μετά, αν κάνουν ευρωπαϊκή περιοδία…:roll:
Now playing: Manowar - Kings Of Metal
via FoxyTunes
:lol:Όχι ευχαριστώ! Ο προηγούμενος άκουγε Disturbed και τα είδα τα χαίρια μου!:lol:
πολυ ωραιος δισκος,ακουγεται ευχαριστα και θα τον εβαζα στο ιδιο επιπεδο(ενταξει λιγακι πιο κατω) απο το 10.000 fists…ενταξει το sickness ειναι στην κορυφη!
εχει μεσα τραγουδαρες οπως the night,inside the fire,perfect insanity,criminal αλλα το ομωνυμο ειναι ανετα το καλυτερο στο δισκο και ενα απο τα καλυτερα τους τραγουδια!
δισκάρα, τι να λέμε τώρα.
Εμένα δε μ’άρεσε τόσο, αν και γουστάρω πάρα πολύ τα προηγούμενά τους. Βασικά δεν είναι μπάντα για πολλούς δίσκους, χρησιμοποιούν μια πολύ συγκεκριμένη φόρμουλα για τα τραγούδια τους, ε και ντάξει, μετά το 30ο ίδιο, βαριέσαι.
Συμφωνώ με shaman, και εμένα αυτή η “φόρμουλα” είναι που κάπου με ξενερώνει και δεν απογειώνει τα αλμπουμ τους…Πάντως έχουν την ικανότητα να γράφουν πιασάρικα κομμάτια-δυναμίτες! Και ο David έχει φωνάρα!
τι φορμουλα και αηδιες?!
για τους ΘΕΟΥΣ μονο καλα λογια λεμε