Έχω πει πιο πάνω ότι δεν θα πάω, οπότε δεν παρακολουθώ πολύ τα δρώμενα και είχα ξεχάσει ότι έχει αλλάξει χώρο.
Το ξέρω ότι μιλάμε για διαφορετικές εταιρίες. Θεωρητική ήταν η απάντηση μου στην παρατήρηση του φίλου γιατί να μην βάλουν Anthrax στους Slayer και 3 Days Grace στους Disturbed.
Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν oι 3DG. To τόνισα και πιο πάνω αυτό. Η κουβέντα ήταν σε μια υποθετική βάση.
nikosp
May 13, 2019, 11:27am
Προστεθηκαν SiXforNine, Need και Breath Αfter Coma
1 Like
Πάει για ακύρωση η μεταφορά λόγο εκλογών???
Μαλακα Τσίπρα μια δουλειά σωστή δεν μπορείς να κάνεις γτχσ. Ελπίζω να πάνε για 7/7 οι εκλογές.
Υπαρχει νομος; Γτ στο ρηληζ κανουν πλακα με το γεγονος. Μηπως απλα δεν γνωριζουν;
Σημασία έχει ότι η συναυλία των MΑΝΟWAR θα γίνει κανονικά
6 Likes
osfp7
May 27, 2019, 9:23pm
Νταξει μάγκες 7 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές. Μην αγχώνεστε όσοι θα πάτε λογικά θα γίνει κανονικά το live.
2 Likes
Ο Roger Waters είναι ναζί σύμφωνα με τον τραγουδιστή αυτής της αστείας μπάντας. Καλά να περάσετε όσοι πάτε να τους δείτε,
4 Likes
Ψάχνεσαι γλυκούλη μου, καλά θα περάσουμε, ευχαριστούμε…
Μια χαρά τα είπε ο Drainman και σε όποιον δεν αρέσει ξύδι. Ο Waters έχει γίνει το λιγότερο γραφικός.
1 Like
Αν βγαλεις την ατυχη χρηση της λεξης ναζι δεν ειπε κατι ακραιο. Ειδικα αν σκεφτεις οτι ειναι κ εβραικης καταγωγης
Χαίρομαι που βλέπω ανθρώπους να συμφωνούν μαζί του και μάλιστα χαρακτηρίζοντας τον Waters γραφικό.
1 Like
ΝΑΖΙ ΤΟΥ ? o Waters τα κανει λιγο τσουρέκια με τον ακιβισμό, αλλά έχει κερδισμένο το σεβασμο. Ο Drainman παλί όχι.
Προφανώς το έγραψα ειρωνικά…
Tο ιδιο λες ουσιαστικα με τον Draiman, οποτε αυτα τα περι σεβασμου τι σημασια εχουν;
Ξέρουμε ποσό θα παίξουν οι anthrax ?
Αν ενδιαφέρεται κάποιος πουλάω εισιτήριο στα 30 ευρώ επειδή τελικά δεν θα καταφέρω να πάω