Disturbed

TI EGIINE ??? IPARXI PROVLIMA ME TON BASISTA TOUS?? APO TI EMATH PREPI NA VRIKAN KAINOURGIO! AFOU O KAINOURGOS DISKOS TOUS VGAINI FETOS IN ANOIKSI!!!

οχι greeklish ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Disturbed καλως ηρθες.Αν μπορεις γραφε ελληνικα και με μικρα.Δεν χρειαζεται να βαζεις τονους.
Υπαρχει τοπικ στο Groups & Artists για τους Disturbed.
Να και το λινκ : http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3437

τιποτα.
απλα μια ακομη μια αφορμη να πεις κωλοφαρδοι αμερικανοι!!!

Πολύ ωραία μπάντα.
“Ten Thousand Fists” άνετα για το καλύτερο άλμπουμ τους.

Όντως. Έχοντας ακούσει αυτό και το the sickness, το 10000 μου άρεσε πολύ περισσότερο. Στο άλλο nu-ίζουν αρκετά…

Tην προηγούμενη εβδομάδα, ανακοινώθηκαν οι πρώτοι σταθμοί της ευρωπαϊκής περιοδείας των Disturbed!

Θα παίξουν σίγουρα στο Donington της Αγγλίας, στο Rock Am Ring / Rock Im Park της Γερμανίας και στο Νova Rock της Αυστρίας!
Ανάβω λαμπάδες και κάνω voodoo για να παίξουν και στο Ολλανδικό Arrow!
Κάτι που θεωρώ αρκετά πιθανο πάντως!

Πολύ, πάρα πολύ χλωμό να παίξουν στην Ελλαδίτσα μας, αν και ποτέ δεν ξέρεις!

το καινουριο σινγκλ των disturbed

το heavy metal του μελλοντος,ετσι απλα

Kαλουτσικο ειναι.

Τα χω κατεβάσει και τα χω λιώσει μιλάμε…

DISTURBED RULZ.

Τελικά μετά από πολλές ακροάσεις του 10.000 Fists δηλώνω κι εγώ οπαδός τους…

Χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικά ψαγμένο και με εμφανείς nu επιρροές, σε στέλνουν αδιάβαστο οι κομματάρες που βρίσκονται σε αυτή τη δισκάρα! Μπράβο τους! Περιμένουμε το νέο τους πόνημα.

:thumbup:

Εχει περασει αρκετος καιρος και συνεχιζω και ακουω τις 10.000 γροθιες.
Το εξωφυλλο για το επερχομενο αλμπουμ.

Κατι σε Manowar,Metalium μου φερνει.

Στα τετοια μας,εγω ξερω πως το εξωφυλλο γαμαει!

Απαραδεκτο ειναι!

εμενα παλι το αγαπημενο μου ειναι το sickness…δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα η φιγουρα(μασκοτ ξερω γω τι ειναι…) που ειναι και στο εξωφυλλο δεν θυμιζει απιστευτα spawn???

για ποιο λογο?

Είναι λίγο αστείο το εξώφυλλο…

Eμένα τέλειο μου φαίνεται!!! θυμίζει πολύ Spawn :smiley: Δεν ξέρω γιατί δεν σας αρέσει αλλά για να μην το βρίσκετε θεαματικό λογικά πρέπει να απεχθάνεστε και τα κόμιξ με πιο σκοτεινή θεματολογία…

Όχι, απλά αυτό εδώ είναι τραγικό.