Αβεβαιο το μελλον των Disturbed!

http://www.rocking.gr/news/Abebaio_to_mellon_twn_Disturbed/10362/

Τι λεεεεει αυτο ρε;8O

:-k
Mαλακία

αστα να πανε. μας κατεστρεψαν την ψυχολογια πρωινιατικα. και θελω ΤΟΣΟ πολυ να τους δω live τοσο πολυ να ακουσω για καινουριο αλμπουμ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ Π****Η ΓΙΑΤΙ? ας ελπισουμε οτι θα κανουν ενα μικρο διαλειμμα και θα ξανασυνεχισουν με αμειωτο ενδιαφερον για την μουσικη.

Ήταν με διαφορά η μεγαλύτερη απογοήτευση από τις μπάντες που είδα φέτος κι ίσως αυτή η κατάσταση να εξηγεί γιατί το show δεν τράβαγε.

Τους ειδε φιλος μου στην Αγγλια και ενω πωρωμενος φανμποης, ξενερωσε παρα πολυ.
Θα ηθελα να τους δω καποτε, δεν εκατσε ως τωρα. Το Indestructible το εχω ακουσει πολλες δεκαδες φορες, τελειος δισκος. Και το πρωτο. Γενικα ολα μαρεοσυν.

Και μενα αυτη ηταν η πρωτη μου σκεψη οταν το ειδα!
Τι να πω,δεν τους εχω δει ποτε και τους γουσταρω παρα πολυ.Μακαρι να μην σπασουν εντελως γιατι μπορει να μην ειναι γενικα καλοι στα λαιβ αλλα βγαζουν δισκαρες!

Κι εγώ θα ήθελα πολύ να τους δω live ας ελπίσουμε ότι θα τα βρούνε γιατί ακόμα στο στουντιο τα σπάνε, και το τελευταίο τους μου άρεσε πολύ.

Mια μπάντα που δύσκολα κανείς θα αντιγράψει το στυλ της μουσικής!

Πόσο ξινίσαμε με τον ερχομό του asylum; Θυμάστε; Λέγαμε πως δεν αλλάξανε καθόλου, το 2000 βγάλανε πολλά τραγουδια και τα μοιράζανε σε cd, πως το άμπουμ είναι αδιάφορο κτλ…

Όμως πιστεύω πως στη πορεία όλοι αγαπήσαμε και το 5ο άλμπουμ (μαζι με τα 4 προηγούμενα αριστουργήματα), και τραγουδια όπως warrior, another way to die, infection και crucified μπήκανε στις καρδιές μας…

Από το να συνεχίσουνε με λάθος βήματα προτιμώ ένα διαλειμμα και μια ορεξάτη επιστροφή! Έχουνε πολλά να δώσουνε!

θα διαλυθουν και σε 5-6 χρονια ( :frowning: ) θα ειναι παλι πισω

Ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο, ανετα στα 5 τοπ συγκροτηματα που ΠΡΕΠΕΙ να δω λαηβ.:frowning:

Τα φοβαμαι κατι τετοια “break”. Συνηθως αρχιζουν side projects και τετοια ωραια και μετα καταλαβαινουν οτι θελουν διαφορετικα πραγματα και γαμα τα…
Ας μη το γρουσουζευω. Δεν ειμαι μεγαλος φαν αλλα κι εγω θα γουσταρα να τους δω live

Δεν είμαι ιδιαίτερα φαν, αλλά νομίζω ότι κάτι έχουν ακόμα να δώσουν, και εμπορικά πρέπει να πηγαίνουν καλά
…πέρα αυτού μερικά κλιπς τους είναι σοκαριστικά
:):!:

To 2008 που τους είχα δει μια χαρά ήταν πάντως, είχαν και support τους Shinedown. Ε μάλλον κάτι χάλασε στη χημεία άμα λέτε ότι φέτος τα live τους ήταν σάπια.

τερμα βαρετη και προβλεψιμη μπαντα, ποτε δεν τους χωνεψα.

Τι παει να πει προβλεψιμη μπαντα?

προβλεψιμα βαρετη

Το βαρετο θαρρω πως ειναι υποκειμενικο, και με το οποιο φυσικα δε συμφωνω, ειδικα για μια μπαντα με εντελως δικο της και χαρακτηριστικο ηχο. Το προβλεψιμη, σορρυ, δεν καταλαβαινω τι σημαινει.

καλα προφανως και ειναι υποκειμενικο. επισης συμφωνω πως εχει δικο της χαρακτηριστικο ηχο τον οποιο στην αρχη ειχα βρει συμπαθητικο αλλα γρηγορα βαρεθηκα και μαλλον εκει παει και το “προβλεψιμη”. πραγμα επισης καπως “υποκειμενικο” γιατι αν γουσταρα περισσοτερο τον ηχο τους δεν θα με πειραζε. γενικα ειναι η μπαντα που αν ακουσω πανω απο 5 κομματια σερι θα με παρει ο υπνος.

Δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκες να το διαλύσουν όλο αυτό που έχουν στήσει. Μπορεί το τελευταίο να μην ήταν το απίστευτο που περιμέναμε, ήταν όμως εξίσου καλό. Το Indestructible δεν το ξεπέρασε και προσωπικά το θεωρώ το κορυφαίο τους. Αν έχει κέφια ο Donegan που τον θεωρώ το μεγαλύτερο χαρτι τους θα βγάλουν και άλλα.

Φαίνονταν ότι κάτι δεν πάει καλά το καλοκαίρι στο live τους.Draiman εκτός τόπου και χρόνου ,φαλτσάριζε συνεχώς και γενικά έδειχνε να έχει αλλού το μυαλό του.Τεράστια βουτιά στην απόδοσή τους σε σχέση με τις προηγούμενες περιοδείες .