Divine Element

Χαίρεται, καταρχήν σόρυ εάν αυτό το μέρος του φόρουμ δεν ενδύκνειται για self-promotion, αν θέλετε κάντε το move κάπου καλύτερα.

Είμαστε οι Divine Element, ένα συγκρότημα από την Αθήνα και μόλις τελειώσαμε το πρώτο μας άλμπουμ, το οποίο προσφέρουμε ελεύθερα για downloading. Η μουσική έχει στοιχεία από τα περισσότερα είδη του μέταλ με έμφαση στο black metal. Θα έχουμε έτοιμο και ένα σιντι δικής μας παραγωγής σύντομα. Σχόλια αρνητικά και θετικά εννοείται καλοδεχούμενα.

http://rapidshare.com/files/384941200/Divine_Element_-_Divine_Element.rar

πσ. αν δοκιμάσατε πριν και δε δούλευε το λινκ, τώρα το έφτιαξα.

Καλως ηρθες φιλος.

Στην σωστη κατηγορια ειναι το θρεντ.
Τωρα κατεβαζω το αλμπουμ,θα του ριξω καμια ακροαση και θα πω την γνωμη μου.

Ακούστε το.

ενα να ξερετε, η λιμιτιντ του Αεαλου ειναι πιο φτηνη απ’ το τσαμπα του Divine Element. γενικα ξερετε σεις, στηριχτε οτι ανουσιο υπαρχει και μη δινετε σημασια στις καλες μπαντες.

Ακουσα στο myspace και γουσταρα, οσο γινεται δηλαδη με τα γαμοηχεια…
Γαμωτο εχει χαλασει και το πισι μου και ειμαι απο το λαπτοπ της μανας μου, οποτε δεν μπορω να το ακουσω σωστα…
Να ειστε σιγουροι παντως παιδια οτι θα οταν μπορεσω θα το ακουσω και θα το προτεινω και σε κοσμο, γιατι μου φαινεται πολυ καλη φαση

εδιτ: Νταξει ειδα στο μαισπεις απο αθηνα ειστε
Παντως εχει μια ακομα μπαντα με το ιδιο ονομα απο Ιταλια απο οτι ειδα στο facebook

Kαλά τα λες νομιστεράκη αλλά ποιος ακούει.

Λοιπόν μου άρεσε αρκετά κι ας μη το περίμενα. Ο δίσκος είναι πρώταπόλα καλοδουλεμένος. Πολύ καλός ήχος στις κιθάρες και στο μπάσο. Το μόνο που με χάλασε γενικότερα είναι το τριγκάρισμα στη μπότα, αλλά εξηγείται από το baseline. Αυτοί πάντα γράφανε με τρίγκερς (βέβαια το γιατί γράψατε εκεί πέρα είναι άλλο θέμα). Και το κόνσεπτ του εξωφύλλου από το γνωστό σχεδιαστή μοιάζει λίγο με “Μanowar goes crust”, αλλά γαμώ!

Τώρα όσον αφορά τις συνθέσεις έχουν σε ορισμένα σημεία εξαιρετικά ριφ, όπως ένα στη μέση του Crossing the rubicon. Σε άλλα σημεία θυμίζει ελληνικό μπλακ δεκαετίας 90, αν και περισσότερο λόγω φωνητικών, ενώ γενικώς έχει κάποιες σουηδίλες ή καλύτερα σκανδιναβίλες που κλέβουν την παράσταση, μαζί με τις επικές στιγμές. Πάντως τα κομμάτια έχουν όμορφες κυματομορφές, και δε βαριέσαι καθόλου να ακούς το επόμενο ριφ.

Γενικώς θα το ακούσω περισσότερο, αλλά μέχρι τότε μπράβο σας για τη συνολικότερη προσπάθεια και που το δίνετε τσάμπα, και όταν βγάλετε κι άλλα ξαναπέρνα από δω να μας ενημερώνεις.

χαχαχ μου άρεσε πολύ αυτό το Manowar goes crust! Συναντήθηκαν οι δύο κουλτούρες φάση. Θενκς για όλα τα σχόλια παιδιά. Στο Baseline κάναμε απλώς μίξη (ηχογραφήσαμε μόνοι μας) ενώ στη μπότα για να καταλάβεις γράψαμε εξαρχής με trigger ήχο (!) οπότε δε μας χάλασε και ο τελικός ήχος στο κάτω κάτω. (Δε θες να ακούσεις πως ήταν στην αρχή)

Nα δώκω κι εγώ το εύσημό μου καθώς άκουγα χτες.
Ελληνικό μπλακμέταλς όπως το μάθαμε και το αγαπήσαμε και το νιώσαμε κει στα 90ς με τις ροτιν κράιστς και νεκρομάντιας και βάραθρον κασέτες μας. Πολύ γαμάτο. Με άρεσε πολύ.

Χώστε και κομμάτι με ειπηρώτικα να κάνω ρινέημ το φόλντερ σε “δε ρίαλ εάλω” ορ σμθ :hippy:

Ίσως στο μέλλον επανέλθω με κάνα bump όμορφο.

Ακούστε το ως τότε.

Νταξ, ρισπεκτ, ακουσα το cover του Ancient Pride…
Βλεπω τον τιτλο, λεω, λες;,
Μπραβο, τι αλλο να πω, βαλατε την δικη σας πινελια και κανατε ενα πολυ γαματο cover.
Πολυ ταλεντο εχετε παιδια και εχετε και πολυ ωραιες επιρροες, μπραβο και εις ανωτερα.
Αμα ερθετε για λαιβ απο Θεσνικη μερια, θα παρεβρεθω

o Nέκρο γιατί ΚΟΤΕΥΕΙ και δεν εμφανίζεται?

Το δισκάκι αποδικνύεται πολύ μεγάλο κόλλημα ε.
Εύγε παιδιά.

Και να πει κάποια στιγμή ο φθόγγος που σκέφτεται να βρεθεί σε χειροπιαστή μορφή, γιατί είμαστε απ’ αυτούς που δε θέλουν να ψάχνουν φακέλους για να βρουν το καλό πράμα.

καναδυο ακόμη να μας τα χώσετε και θα στηρίξουμε κι εμείς την καλή ελληνική σκηνή \μ/

να ενα χωσιμο, οταν ειχε μακρυ μαλλι ο somnambulist ηταν ιδιος με φθθθθθογγο.

το λύσαμε από κοντά αυτό και δεν ισχύει, ε :):!:

ήρθε το cd!

7 ευρώ συν δύο ταχυδρομικά είναι, paypal χρησιμοποιούμε. Στείλτε μας pm στο myspace ή εδώ, προτιμότερο στο myspace εάν έχετε. Θενκς!