Diy συναυλίες

[-X [-X [-X

Λογικα ειπαμε μεσιε.
Σημερα/αυριο πεφτουν τα τελευταια τηλεφωνα και τα ονοματα θα ειναι
ετοιμα.Παμε για μπολικες μπαντες καθε μερα παντως.
6 τουλαχιστον και βλεπουμε.

θα τιμησουμε στανταρ

εισοδος 3 ευρω ε? καλη φαση

Προφανως και καλη φαση. Τα live αυτα εχουν εναν σκοπο, δε γινονται μονο για την καυλα του καθε πανκη που παει και παιρνει μπυρες απο το περιπτερο στην πλατεια και δε δινει τιποτα. Ειδικα στο πολυτεχνειο συμβαινει συνεχεια.

Εννοειται πως οποιος δεν εχει δε δινει.

πείτε ρε κουφάλες μινάρες τι παίζει με το ηβέντ στην Πάτρα ναούμ. Ψήνομαι λέμε, μη τεμπελιάζετε. Δώστε ένα οριστικό λάιναπ να γίνουμε.

η αφισα δεν το εννοει καθολου… αλλα και να εχει στην εισοδο απλα ενα κουτι για “ελευθερη εισοδο” με κανενα Μαζιωτη διπλα, καθολου ευκολα "οποιος δεν θελει δεν δινει…

δεν διαφωνω οτι ισως πρεπει να μαζευτουν λεφτα για δικαστικα εξοδα ή για καποια αλλη εκδηλωση. ΑΛΛΑ δεν μπορεις να βαζεις εισοδο στο ασυλο, ουτε να αποκλειεις κοσμο. Αμα θελανε να αποφυγουνε τον “καθε πανκη” να μην βαζανε πανκ μπαντες.

Δευτέρα το αργότερο τρίτη, θα ανακοινώσουμε γκάιζζζ!

Eτοιμα ειναι ολα.
Αφισα και λαηναπ.Περιμενω να μου στειλουν το ημεηλ μονο.

Εγω ξερω πως οταν παω σε ενα παρτυ - συναυλια παω για να περασω καλα αλλα και για να στηριξω οικονομικα τα διαφορα εγχειρηματα. Αν δεν εχω χρηματα η για οποιοδηποτε λογο δεν με εκφραζει το πολιτικο πλαισιο δεν τα δινω, οπως ακριβως δε δινω οταν πηγαινω πχ σε ενα παρτυ εαακιτων.

Συναυλιες με εισοδο σε αυτον τον πολιτικο χωρο σπανια γινονται. Μονο οταν υπαρχει πολυ μεγαλη αναγκη για συγκεντρωση χρηματων. Αυτο εμενα μου αρκει και το σεβομαι.

Οσο για το ασυλο, ειναι μεγαλη κουβεντα και δε θελω να την κανω απο εδω.

Ή να μοιράζανε προσκλήσεις.

το λαιβ με εκτος ελεγχου μεταφερθηκε πεδιο του αρεως

μπομπα.

Αυτο ερχομουν να ποσταρω.

Πολυ ξηγημενο λαηβακι.

ουουουου σαραμπάντου κάαααρλους

Καπου ειχε πεσει και μενα το ματι μου στην αφισα, ισως περασω μια βολτα!

λογικά έξω θα γίνει.να μαστε όλοι εκεί…!!!