Diy συναυλίες

Μας γαμησατε στεγνα ομως, ε! :frowning:

Σιγα, με αλλα 3 ατομα σχεδον 2,5 ευρω ειναι το ταξι για γυρισμο.

Λογικα εκει θα ειμαι.

Δε νομιζω οτι βγαινει μονο 10? ως το κεντρο

Αλλα και κεντρο να με παει, μετα θα αγγαρεψω και τον αδερφο μου να με φερει Εγλυκαδα.

Ασε που δε νομιζω να 'μαστε 4 ατομα.

Το λάιβ γάμευσε άσχημα! Παρ’ όλο που φάγαμε ξενέρα με την αλλαγή του χώρου, το κλίμα πάνω ήταν γαμάτο! Τα όργανα στημένα έξω στο γρασίδι, όλοι σχεδόν γνωστοί μεταξύ τους, κουνιόμασταν υπό γαμάτες punk rock μελωδίες.

Despite γάμησαν στεγνά. Τόσο ωραία κομμάτια, τόσο ωραίες μελωδίες, τόσο δεμένη μπάντα, τόσο καλός ήχος. Για αλλη μια φορά γαμάτοι.

Astpai προσωπικά, άραξα με μπυρίτσα σε μια καρεκλίτσα λίγο πιο μάκρια στο πλάι, μιας και δε με πόρωναν πολύ. Παρ’ όλ’ αυτά το κέφι τους το’ καναν και γούσταρε ο κόσμος.

Κι άλλα τέτοια!

Προφανώς αν γίνοταν στο παράρτημα θα μιλάγαμε για διπλάσιο, μη πω και τριπλάσιο κόσμο.

Την ερχόμενη τετάρτη, πέμπτη έχει κανά live στην Πάτρα???

Για σαββατό ξέρω, για τετάρτη/πέμπτη δεν έχω ακούσει κάτι… Γιατί?

Γιατί όποτε κατεβαίνω εγώ στην πάτρα δεν έχει τίποτα γαμώ το κέρατο μου γαμώ :stuck_out_tongue:

Bασικα, σ’ αυτη την πολη, αυτο ειναι το λογικο. :smiley:

YΓ.: Και αν σε ενδιαφερει, εκτος απο το λαηβ του Σαββατου (βλ. στο τοπικ για την τουρ των Deathbed) που λεει ο worst, παιζουν και οι Κατσιμιχαιοι την Παρασκευη. :stuck_out_tongue:

γαμησαν οι despite στην πατρα…και οι astpai πολυ καλοι…αν και φτυσαμε λιγο αιμα να το βρουμε χαλαλι…γαμω τις φασεις…:smiley:

BMW Rockers '57 την παρασκευή 26/11 στην σαλόνικα (ακόμα δεν έμαθα που) και 9/12 στη Φλώρινα

25/11/2010
Mad Club, Athens

The Locals Only Punk Rock show w/
[B]Bad Bid[/B]
[B]Lost Meanings[/B]
[B]Another One Falls[/B] (i band mou, edit: k tou mailo:P)
[B]Toxica Apovlita[/B]

Για οποιον/α ψηνεται ειναι μεθαυριο, πεμπτη στις 9:00, στο Mad Club στο Γκαζι, εισοδος 6E.

http://www.myspace.com/toxicaapovlita

DIY= Do it yourself…
Δεν χωρανε τα clubs σε αυτο νομιζω…

Live sti Patra:

http://www.myspace.com/straitjacketfit

αυτο ηθελα να πω και γω…:-k

Θα τιμήσουμε γερά εννοείται!

Επίσης το Σάββατο:

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1016034#post1016034

Σε αυτό το θέμα θα εκτιμηθεί περισσότερο φίλε μου:)

Το 22:02 μ’αρεσει :lol:

Ωραίο το σημερινό λαιβάκι στην πάτρα!

Πολύς κόσμος γενικά, αν και προς το τέλος έσπασε λίγο…

Ξεκινάω ανάποδα (έχω λόγο:p)

[B]Dala Sun[/B]: Ντάξει γενικά δε μ’ άρεσαν πολύ και ψιλοβαρέθηκα να πω την αλήθεια, αλλά δεν είμαι και του είδους οπότε μπορεί να μη μετράει και πολύ η άποψη μου…[B]*[/B]

[B]Straightjacket Fit[/B]: Πολύ καλοί και αυτή τη φορά στο γνωστό ιδιαίτερο στυλ τους. Χαμός κάτω μπροστά![B]*[/B]

[B]Βlacklisted[/B]: Η αποκάλυψη για μένα της βραδιάς! Και η αγαπημένη μου μπάντα σήμερα… Πολύ ωραίο punk rock γρήγορο ανά σημεία και με πολύ ska διαθέσεις υπό τους ήχους τρομπονιού! Γενικά πολύ ωραίες συνθέσεις και φωνητικά! Μ’ άρεσαν πολύ και θα τους παρακολουθώ… Το παλικάρι στο τρομπόνξι και στα φωνητίκα έπαιζε στους [B]parkinsons[/B]

[B]*[/B]πολύ πολύ πολύ κακός ήχος για τα δεδομένα του παραρτήματος…Ένα βουητό. Ίσως έφταιγε η κάτω αίθουσα, δε ξέρω. Αλλες φορές πάντως δε θυμάμαι τέτοιον ήχο κάτω.