Diy συναυλίες

Ξέχασα να το αναφέρω εντελώς:

Σήμερα στο [B]Στέκι στο Βιολογικό[/B] (Θεσσαλονίκη) παίζουν οι [B]Arson Project[/B] και οι [B]Mediocracy[/B] (+ άλλες μπάντες μάλλον). Θα πάω από εκεί σε λίγο. Ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο το περιμένω το σημερινό live.

Και μετά Δευτέρα στο ίδιο μέρος παίζουν οι [B]Aktivna Propaganda[/B] και οι [B]Go Filth Go[/B] (+ άλλες μπάντες μάλλον). Ωραία πράγματα γενικώς.

Αθήνα έχει τελικά σήμερα Arson Project?

Για Αθήνα δεν ξέρω.

Πάντως χτες η φάση ήταν πολύ καλή. Τσίτα τα γκάζια οι Arson Project και όλοι ένας κι ένας. Ο ένας κιθαρίστας ήταν ένας γίγαντας που έκανε την κιθάρα να μοιάζει με μπαγλαμαδάκι, ο άλλος ήταν σαν βίκινγκ, ο drummer τρέλα με το παρδαλό μποξεράκι και ο τραγουδιστής με μπλουζάκι His Hero is Gone και υπερκινητικότητα. Πολύ ωραία τα έπαιξαν, τσιμπήσαμε και το C.D. τους.

Οι πρώτοι (Mediocracy, από Ρουμανία) δε με ενθουσίασαν, ψιλο- συνηθισμένο crust, χωρίς κάτι ιδαίτερο.

Παιδιά από τον βορρά μη τύχει και δε πάτε [B]aktivna propaganda[/B]. Είναι μπαντάρα και άκομη μετανιώνω που δε τους είδα την προηγούμενη φορά που ήρθαν

Ρε μαλάκες ξεκολλάτε και πείτε για Αθήνα όποιος ξέρει… Το είχαν γράψει myspace, αλλά μην τρέχουμε τσάμπα

Στο σιτε του ΚΣ έχει την αφίσα για σήμερα, από κατω βάζω λινκ

γμτ aktivna propaganda ηθέλα να δω αλλά πέφτω λίγο μακρυά :stuck_out_tongue:

:!: :!: :!:

Σημερα ειναι αυτο. Πω και το ειχα ξεχασει :!: :!: :!:

Εγώ θα τους χάσω, ρε γαμώτο, δε θα μπορέσω να πάω. :frowning: Μαλακία, θα παίξουν και Go Filth Go και Dyspnea (τους έχω δει έκαστος από 3- 4 φορές, αλλά πάντα αξίζουν).

DYSPNEA ???
τι λες ρε τώρα…
το 'χω λιώσει το split το δισκάκι!!!
σίγουρα ε!

…και μια που λέμε για τέτοια, την Παρασκεύη 17/12 στο Βιολογικό Live για την κατάληψη Terra Incognita στην Ολύμπου με: Επιθανάτιος Ρόγχος + Διχασμένες Αλήθειες + Chernobyl Attack + Black Trinity (τους Αμερικανούς black metal εννοεί?)…
κατάλαβα, πριν τις 4 δεν τελειώνει αυτό!8)

όχι όχι, έλληνες είναι κραστομπλακ νομίζω

Live- άρα, ε. Επιθανάτιος Ρόγχος. Και τους Black Trinity θέλω να δω (είναι και μέλος των Go Filth Go νομίζω σ’ αυτούς).

Οι Black Trinity είναι 3/4 ίδια άτομα με GFG απλά έχουν άλλο ντράμερ!

Το λαιβ στο Καταραμένο χθες ωραίο γενικά.Slavebreed σταθερά γαμάτοι,οι Mediocracy μου φάνηκαν κάπως κουραστικοί και οι Arson Project μορφάρες :smiley:

τελικά παίζοyn DYSPNEA αύριο στο Βιολογικό?

Στην αφίσα δεν τους γράφει, αλλά άκουσα ότι παίζουν κι αυτοί, ναι.

Να πει και κανένας ρε παιδιά εντυπώσεις από The Arson Project να μαθαίνουμε και μεις οι υπόλοιποι.

δεν θα παίξουν οι AKTIVNA PROPAGANDA σήμερα, live - GoFilthGo & Punkreas! μόνοι τους…

Live- άρα σήμερα, δε θυμάμαι αν έχει post- αριστεί.

Τα λέμε εκεί.

σίγουρα!!!