θα τιμησω και εγω
[B]
21/01/2011
Katarameno Syndromo | Athens
Fredag Den 13:E (Sweden), Ruined Families.
22/01/2011
Riot Squat | Volos
Fredag Den 13:E (Sweden), Ruined Families.
23/01/2011
t.b.a. | Patras
Fredag Den 13:E (Sweden), Ruined Families.[/B]
Επισης κατι εχει παρει το αυτι μου για συναυλια στις 15 ή 22 στο Παραρτημα. Θα δειξει.
και Hellstorm στην αθηνα ε!
(με τραβανε οι γυναικες στα υπογεια :p)
chemi noise ρεεεεεε
:bow2:
Eιναι καλοι αυτοι??? Εχεις ακουσει κανα κομματι τους???
δεν εχω ακουσει κανενα κομματι, αλλα ειναι σιγουρα καλοι!
ποιοι ειναι ρε
Φημολογία γι’ αυτό:
[B]
11/05/2011
Biologica Squad | Thessaloniki
Nux Vomica (USA).[/B]
πωωω τι λε ρε βραδυατικαα???μακαρι να κατσει και για αθηνα
Και Πατρα γαμωτο και Πατρα
Aμααααν!!!
Για πες για Αρχη του Τελους και Plague γιατι δεν τους εχω ακουσει.
Τι παιζουν ?
Plague δεν εχω ιδεα. Για αρχη του τελους τσεκαρεις αυτο http://www.youtube.com/watch?v=ZQygbXoMflc&feature=related
Πανκ με στοιχεια ποστ ειναι, ακου το αλμπουμ τους “θρβς” (θορυβος)
Στις 26 Φεβρουαρίου θα γίνει το 2ο Zombie Riot στο Πολυτεχνείο στην Θεσσαλονίκη.
Μέχρι στιγμής η μόνη μπάντα που έμαθα είναι οι BMW Rockers '57!
[B]Σάββατο 29/01[/B], στη [B]Φάμπρικα Υφανέτ[/B] (Ομήρου με Περδίκα γωνία, Κάτω Τούμπα) θα γίνει συναυλία οικονομικής ενίσχυσης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας. Θα παίξουν οι [B]Blind ar-k[/B] και οι [B]Two hands was never enough (sound system)[/B].
Όσοι είναι Θεσσαλονίκη και θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά σε αυτόν τον αγώνα ας περάσουν μια βόλτα, γιατί πραγματικά τα έξοδα της όλης κινητοποίησης (στη Θεσσαλονίκη) είναι υπέρογκα και τα βάζουν από την τσέπη τους 3- 4 συλλογικότητες- πολιτικές ομάδες.
[B]Σάββατο 05 Φλεβάρη[/B], [B]19:00[/B], μπροστά στο [B]Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης[/B] θα γίνει συναυλία αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας. Θα παίξουν οι [B]Θανάσης Γκαϋφίλιας[/B], [B]Los Tre[/B], [B]Meanwhile… in Mexico[/B] κ.ά.
zombie rioooooot…:D:D:D