Diy συναυλίες

Πω πω πω, αυτοί οι Sadhaka! 8O

Σκοτάδι, κεριά και post-ίζον crust-ο-black metal. :!:

Τσιμπήσαμε ραφτό, κασέτα και CD, γιατί μας πέτυχαν στη φάση που είμαστε fanboys μέχρι το κόκκαλο.

Μαγεία.

έτσι ακριβώς για Sadhaka.και οι κοπελες όλα τα λεφτά μόνο που στο ancient ones εκεί που κάνουν τα καθαρά δεν άκουγα τπτ.
εγώ ραφτό και κασσέτα :wink:

Παντως, εγω, προσωπικα, απο μπαντα που σκαει σε DIY λαηβ με αρχικη προθεση να δωσει LP στα 25 και t-shirt στα 20 ευρω, δε θα ψηνομουν να παρω ουτε στικερακι.

Γενικα, παντως, οντως ηταν παρα πολυ καλοι …πολλη ωραια ατμοσφαιρα στη μουσικη τους, αν και δεν ειμαι του ειδους.

άντε ρε έγινε αυτό?καλά εγώ δε ρώτησα κιόλας για λπ και μπλούζα αλλά δεν πήρε το αυτί μου κάτι τέτοιο.

Εδω Πατρα ειχαν ενα χαρτι που αρχικα ελεγε αυτες τις τιμες, που βεβαια μετα σβηστηκαν και πηγαν στο 15.

Για το Fauna λες, ειναι Pesanta και ειναι ακριβα γενικα τα βινυλια του. Αριστες εκδοσεις αλλα ψιλοακριβες, εχω καποια απο αυτα και απο θεμα ποιοτητας τουλαχιστον ειμαι ικανοποιημενος.

Δεν λεει για το φαουνα.Τοσα ειχαν και τα δικα τους.
Κασεττα 5 ευρω ξερω γω.

Ο Γιοσουκε εχει εταιρεια και δινει τα δικα του 5 δολλαρια τουτεστιν 4 ευρω.
Ειχα ολη την καλη διαθεση να παρω το κατιτις μου αλλα αν η κασεττα εχει
5 ευρω και ειναι απευθειας απο την μπαντα και το LP εχει 15-20…

Δεν ξερω, Αθηνα ειχαν νορμαλ τιμες, 20 ευρω το διπλο lp, 4 ευρω τις κασσετες, 5 τη δικη τους και 10 τα cd (που γενικα ως αντικειμενα τοσο παιζουν στην αγορα, ή και ακριβοτερα). Δικο τους βινυλιο εδω περα δεν ειχαν.

Απλα ρε συ Deathster για μενα δεν ειναι η καλη ή κακη διαθεση του καθενος …εσυ κρινεις (σωστα για μενα) οτι δεν ψηνεσαι, αλλα για μενα δεν ειναι αυτο το θεμα.

Ειναι αδιανοητο σε τετοιους χωρους/λαηβ να γινονται αγοραπωλησιες με “αντικειμενα” που “τιμωνται” στα 20-25 ευρω, ακομα κι αν καποιος ψηνεται να τα δωσει.

Και μιλαω καθαρα για την μπαντα, μην τυχον και το αντιληφθει κανεις ως αιχμη προς τη διοργανωση …ουτε κατα διανοια.

Κατσε ρε συ αηρον αρης, ποσες φορες εχεις δει διπλο lp στο 15ευρω; Καινουργιο, οχι απο δευτερο χερι.

Eκτος οτι αρχικα πηγαινε για 25αρι και αλλαξε στην πορεια, ακομα και τα t-shirt (που δεν ειναι αντικειμενο σαν τα βινυλια) ηταν 15-20.

Τεσπα, αυτη ειναι η αποψη μου σε συναρτηση με το χωρο οπου γινονταν ολα.

Τοσο εχει κανονικα, 25 ειναι το ιδιο αναλογικα, 20 το θεωρω ψιλοτσαμπα. Συν οτι οι περισσοτερες κασσετες αυτου του ηχου εχουν 6-7 δολλαρια που ειναι στα 4-5 ευρω.

http://pesanta.bigcartel.com/product/fauna-avifauna-dolp-and-cd

το προβληματικό είναι ότι το κόστος κάθε τέτοιας κόπιας μπορεί να μη ξεπερνάει καν τα 10ευρώ, όσο καλή έκδοση και να είναι/φαίνεται.

Κατά τ’ άλλα δυστυχώς δεν παρευρέθηκα σε κάνενα από τα live των αμερικανών όποτε δεν είμαι απόλυτα ενημερωμένος

Κοιτα, η κουβεντα νεες κυκλοφοριες και τιμες ειναι πραγματικα πολυ μεγαλη, που αν θελετε μπορουμε να ανοιξουμε καποια στιγμη ενα θρετν (να γινει και πολλ!!1!~) και να τα συζητησουμε. Αν σας πειραξε ομως που μια μπαντα ταξιδευει με δικα της εξοδα στην αλλη οχθη του Ατλαντικου και πουλαει το βινυλιο 20 αντι για 18, σορρυ αλλα δεν ξερετε ποσο εξωφρενικο ακουγεται στα δικα μου αυτια τουλαχιστον.

lp ειχαν στα 20 ευρο κανονικότατα στην αθήνα .

αν τώρα το επιχείρημα σου ότι έρχονται από την άλλη άκρη του ατλαντικού, δικαιολογεί τις τιμές ( αφήνοντας το ηθικό κομμάτι στην άκρη) . Στα μαθήματα μάρκετινγκ ήσουν είτε υπερβολικά καλός είτε τίγκα σκράπας. Η κουβέντα νέες κυκλοφορίες και τιμές δεν είναι καθόλου μεγάλη. Είτε είσαι σε μια μουσική βιομηχανία που λειτουργεί με σαφείς και γνωστούς όρους και τακτικές , είτε είσαι σε μια πιο ανεξάρτητη εώς diy λογική που λειτουργεί με λιγότερο σαφείς όρους αλλά σίγουρα με συγκεκριμένες βασικές αρχές. Απλά πράγματα.
Και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πολύ καλά τις τιμές για βινύλια κτλ . τα 20-25 είναι τραγικά πολλά για diy (ή κοντινούς έστω χώρους). τα 5 της κασσέτας παραδόξως δεν είναι τόσο πολλά από την στιγμή που είναι Pro. Για το cd γελάμε με το “10 είναι καλή τιμή” και δεν σχολιάζουμε καν έτσι …

Και ποιος πληρωσε τα αεροπορικα να ερθουν Ευρωπη; Επισης η κασσετα που πηρες δεν ειναι pro αλλα μαλλον δεν τη κοιταξες καν να υποθεσω ;p

Συμφωνώ απόλυτα.
Γενικά πορώθηκα άσχημα στο λάιβ τους και ήθελα να στηρίξω, άλλα όταν πρέπει να δώσω τουλάχιστον 10ευρώ για να πάρω cd σε diy live λέω κάτσε ρε πούστη

Καλα, για να σας βγαλω απο τον παραδεισενιο κοσμο σας, 20 ευρω τα διπλα βινυλια και 10 ευρω cd θα βρειτε και σε αυστηρως δηαηγουαη λεημπελς. Καντε κανα σερτς και το συζηταμε ξανα σε θρετν με πολλ!!1!~ και το τριτο και σημαντικοτερο.

Δηλαδή όταν παίζουν στη γειτονιά τους το διπλό super wow lp το πουλάνε στο τάληρο ? Επίσης σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, ήταν σε ευρωπαικό tour και δεν έκαναν απλά βολτίτσα για σουβλάκια και παγωμένο γιαουρτι.

Την κασσέτα μου μια χαρά την κοίταξα και μια χαρά pro μου φάνηκε επίσης.

Σοβαρά τώρα αν θες να κάνεις κουβέντα, και όχι φιγούρα, ρίξε κανα επιχείρημα γιατί είναι χοντρό attention whoreιλίκι αυτό που κάνεις.