Ενταξει, δεν εχουμε να συζητησουμε κατι, νομιζω πως εχεις δικιο. Περιμενω να με στειλεις αργοτερα ποσο δινεις το σπηντ οβ ραφλες απο περιεργεια.
Τα πατατάκια? :-s
Έχεις παρατηρήσει ότι ποτέ δεν έχει ούτε ένα επιχείρημα και χρησιμοποιείς τακτικές γυμνασίου στην καλύτερη? Περιμένω ακόμα επιχειρήματα, ΑΝ μπορείς και ΑΝ έχεις πάνω σε αυτά που σου είπα … γιατί για εκατομμυριοστή φορά πετάς μια άκυρη βλακεία για να αλλάξεις το θέμα. Κοινώς κοστολόγιση βινυλίου, κοστολόγιση περιοδείας που προφανώς ήξερες ότι κάνουν αφού είσαι όλη μέρα στα ίντερνετς και απλά δεν εξυπηρετούσε τα όσα υποστήριζες, ανάλυση του τί εστί diy κτλ … αν δεν έχεις να πεις κάτι για αυτά, τότε άλλαξε τοπικ
- δαπίτικες “επιθέσεις” προσωπικού τύπου, απλά επιβεβαιώνουν ότι δεν έχεις να πεις το παραμικρό σοβαρό επιχείρημα …
Μες στο θεμα ηταν, απλα εισαι ποζερος και μιλας για τις ουρες των αλλων χωρις να κοιτας τη δικη σου. Οταν μου πεις ποιος τους εφερε Ευρωπη για να κανουν το τουρ θα κανω σοβαρη συζητηση μαζι σου, οσο για τη κασσετα ντιστρο τρεχεις χρονια και ξερεις τι ειναι προ και τι οχι. Τσιρς.
καλά κοίτα το αν είμαι πόζερος άστο, σου είπα δεν θέλω να το πάω σε προσωπικό επίπεδο γιατί θα ξεφτιλιστείς πολύ χοντρά, και δεν το θέλω… δεν είμαι παιδάκι. το τι κάνω τόσα χρόνια με το distro μου επίσης, σε ευχαριστώ που το αναφέρεις μιας και τα lps τα πουλάω σε τιμές 2-3 ευρό πάνω από το κόστος τους, και το ξέρεις γιατί έχεις αγοράσει πολλές φορές . αλλά δεν μιλάγαμε για αυτό νομίζω. αλλά έστω λοιπόν ότι είμαι πόζερος εγώ για να μην στο χαλάσω.
συνεχίζοντας λοιπόν στο θέμα μας … θα μπορούσες να απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησα τα οποία είναι απόλυτα σχετικά με αυτά που στηρίζεις με τόση βεβαιότητα σε προηγούμενο ποστ σου ? δηλαδή το κόστος ενός βινυλίου ή το κόστος μιας περιοδείας, ή το κατά πόσο μπάντες αυτού του χώρου ζημιώνονται κατά κύριο λόγο σε αυτού του είδους τις περιοδείες , και γιατί τις κάνουν αφού ζημιώνονται κτλ ?..
P.S θα λείπω αρκετές ώρες , οπότε αν θες flame προσπάθησε να την πεις στον κρισπι να με αναπληρώσει για λίγο … και μετά το ξαναπιάνουμε μαζί ντάξει ? τον χρόνο σου στο τόπικ θα τον έχεις πάντως.
:’)
Με συγκινείς.
Λινκ για το ντίστρο του BBB;
κρισπι :drunk:
αφου έχεις πάρει κάτι unearthly trance εσύ ρε καιζερά …
Νόουπ. Στείλε όμως να πάρω.
όλο αυτό είναι ένα κολπάκι για το ντίστρο του μπι μπι μπι
Μάπα ντίστρο έχει. Ένα μπλουζάκι Thralldom του’χα ζητήσει κάποτε και το’χε μόνο σε μεγέθη ΕΞΤΡΑ [B][U]ΝΤΟΥΖΟΣ[/U][/B].
Κι αυτο;;;
[SPOILER][/SPOILER]
:?
και εδώ μια παρακαλώ…έστω σε πμ.(χωρίς πλάκα,τα δίνουμε που τα δίνουμε,μη πάνε σε ξένους)
Νομίζω το Καλλιδρομίου ισχύει.
26 xρόνια από τότε που το πρωτοάνοιξαν.
[B]Σάββατο 25 Μαΐου[/B] στη [B]Φάμπρικα Υφανέτ[/B], συναυλία για 9 χρόνια της κατάληψης:
[B]No Sin
Sole
Javaspa[/B]
O Sole είναι απίστευτος. Και έχει και γαμώ τους στίχους