τραγικά άθλια αφίσα
ενω τις υφανετ ειναι μεσα στη φαντασια και στη πρωτοτυπια
δώσε πρέζα στο λαό vicious.
BLACK TRINITY Mωρό μου!!!
ΑΝΤΙ ΝΑ 'ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΕΙΣ, ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΦΙΣΑ Κ ΣΤΕΙΛΤΗΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
και να την κάνεις και στο PAINT!!!
έλα σώπα σώπα…δεν είναι κακό να μην έχεις ταλέντο στην γραφιστική.
Επειδη ακριβως δεν ειναι κακο, γιατι τετοιο σκαλωμα;;; Εγω πχ θα εμενα στο οτι θα παιξουν επιτελους λαηβ τα Κομοδινα, ας πουμε.
εγώ θα έμενα στο να γυρίσει ο Κοκε στον Άρη. Επίσης θα έμενα και στους black trinity… χεχεχε (Βιολογικό μεγάλη αφισάρα - as usual)
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Κ ΔΕΝ ΣΕΝΟΧΛΕΙ…ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ
ενταξει και το βιολογικο το χει παραχεσει εχει καταντησει λαιβαδικο!!!εχει κουρασει με τισ μπαντες που φερνει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια χειροτερο απο το ροκγοειβ ειναι!!το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν στηριζει και τπτ αλλο και δεν βοηθαει κιολας κοιταει μονο την παρτυ του!!
μην κοιτάτε το γραφίστικο αλλά το τι παρουσιάζει η αφίσα. Έγραψα και πιο πάνω για τον vicious και την πρέζα.
όχι ρε παίχτη…είσαι άδικος. Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψες και σκέψου το λίγο καλύτερα. Φιλικά.
Aς πουμε, εγω δεν καταλαβα κατι απο το τι κανει ο Vicious στη φωτο για να το σχολιασω ετσι.
Αν απλα μιλαμε για την επιλογη του Vicious σε μια τετοια αφισα, δεν εχει να κανει τοσο με το τι πραγματικα ηταν αυτος, αλλα με την εμμονη των κατσαπανκς στο βρετανικο πανκ του '77-'82 …ε κλαην, δε θα αλλαξει τωρα αυτο, νομιζω.
αυτό είναι όντως πολύ άκυρο να το ακούς απ την στιγμή που κάτι λιγότερο απ τα μισά λάιβ γίνονται για στήριξη άλλων.ο κορεσμός με λάιβ να υπάρχουν φέτος σχεδόν κάθε βδομάδα και με μπάντες που όντως μπορεί να ανακυκλώνονται ήταν για τον παραπάνω σκοπό.το να συγκρίνεται με ροκγουεβ ξέρω γω είναι χαρακτηριστικό του κλίματος και του πως το βλέπουν πάρα πολλοί που έρχονται.ωραία.
16,17,18 -10 οι ποστπανκάδες the new flesh θα παίξουν σε γιάννενα ,αθήνα και θεσσαλονίκη:bounce:
άμα οι αφίσες δεν περνάνε πια μηνύματα και έχουν καθαρά εικαστικό χαρακτήρα κάνουμε κάτι λάθος τότε.
Ας βάλω πανκ λάιβ στο τει καβάλας με το πολυ ωραίο λογότυπο της κοκα κολα. χρωματάκια, κοριτσάκια, άνεση, όλα καλά.
φιλε μου οντως εχει δικιο!! τελευταιο καιρο το βιολογικο ακολουθαει συγκεκριμενη γραμμη και θα λεγα ειναι φουλ διασπαστικη!!δεν ξερω απο που εισαι αλλα εδω στην αθηνα εχουμε μαθει τη γινετε τελευταια και εχουμε ξενερωσει!!ενταξει δεν λεω διοργανωνει λαιβ για σκοπους αλλα απο την αλλη δεν στηριζει αλλα λαιβ που γινονται εκτος βιολογικου!!γενικα η συζητηση ειναι μεγαλη ακι δεν μπορει να γινει απο δω
…
καταλαβαίνεις όμως ότι η σύνδεση αυτή δεν είναι έγκυρη. Άλλο το σήμα της coca cola που είναι brand name εμπορικής εκμετάλλευσης και άλλο μια εικόνα με καθαρά εικαστικό χαρακτήρα. και ναι οι πλειονότητα των αφισών έχει καθαρά και μόνο εικαστικό χαρακτήρα μην λέμε μαλακίες. αφίσα live είναι, ασχέτως του αν κουβαλάει μια σαφή πολιτική στάση ο χώρος ή οι μπάντες που το απαρτίζουν. θεμιτό το να έχει η αφίσα βέβαια κάποιο μήνυμα αλλά δεν χρειάζεται όλη αυτή η υπερπροσπάθεια να δείξουμε κάτι. ο καθένας ξέρει τι είναι και που πάει. Τώρα για την συγκεκριμένη αφίσα ντάξει παίζει να ναι ατυχής επιλογή γενικά (και εικαστικά δεν λες ότι γαμάει). Αλλά αφενός μιλάμε για diy punk, που σημαίνει ότι ό,τι μπορεί ο καθένας κάνει και αφετέρου το τελευταίο πράγμα που θα προωθούσε το στέκι της καβάλας είναι η πρέζα προφανώς…