Diy συναυλίες

Όντως δεν μπορεί να γίνει από εδώ τέτοια κουβέντα, έχεις απόλυτο δίκαιο. Πάντως επειδή είμαστε σε d.i.y. forum και βλέπουμε ιστορικά κλπ κλπ…κάτι το οποίο μας ενδιαφέρει όλους (και δεν θα θέλαμε να κάνουμε κάτι διασπαστικό που λες και εσύ), θα ξέρεις βέβαια πως όταν μία d.i.y. μπάντα γράφει σε μία κυκλοφορία της “να μην πωλείται πάνω από χχχ ποσό” δεν εννοεί μόνο τη χρονιά της κυκλοφορίας της αλλά και μετά από 30 χρόνια. Κάνε τώρα μία αναδρομή στο ιστορικό των post σου και βγάλε συμπεράσματα. Αυτά…

Mα και βέβαια μπορώ να σου συνδέσω ότι brandname θέλω με οποιοδήποτε γεγονός.
Το ότι δεν αντιλαμβάνονται την φούντα/πρέζα του vicious δεν σημαίνει ότι μπορούν να αντιληφθούν την cocacola. Σορρυ αλλά τα άτομα που ψάχνουν κάτι ωραίο εικαστικό δεν θα επιλέξουν ένα πρέζακα που δεν έχει προσφέρει τίποτα στην πολιτική πανκ σκηνή, ούτε θα βάζαν coca cola ούτε και τον hitler με τις ωραίες στολές του (οπως λεει και λέμυ). Το ωραίο εικαστικό μπορεί να είναι από μια φωτια σε ένα ορφανοτροφειο όσο και σε ένα υπουργείο. 2 κτίρια φλέγονται, φωτιές, χαμός, εκρήξεις. Το ποιο κτίριο όμως καίγεται έχει σημασία.

Στο αρχικο μου ποστ είπα για την αφίσα συγκεκριμένα, όχι για τις μπάντες ούτε για το τει.

τώρα άμα κάποιοι παραμένουν στο επίπεδο του vicious και δε μπορουν να ξεχωρίσουν ή και ακομα να οροθετήσουν την πολιτική τους στάση, δικό τους θέμα.

αν θελεις να πεις κατι για το ανασα σταχτη το βινιλιο και αν εχεις στοιχεια μπορεις να το πεις δεν ανχωνομαι αλλα αφου το εθεσες και θελεις μια απαντηση τα βινιλια εχουν γινει trade δεν πηρα ουτε ενα ευρο και αν θελεις στο πριβε μπορω να σου πω και πιος τα πηρε και να το επιβεβαιωσεις!!οποτε κοιταξτε τωρα το μαγαζακι σας και αφηστε τουε προλογους σας μαθαμε ποια!!Αυτα

δεν ξέρω αν το γραψες βιαστικά αλλά δεν μου βγάζει νόημα το ποστ σου… οπότε κωλύομαι να απαντήσω. το θέμα του εικαστικού πάντως να τονίσω ότι είναι καθαρά αισθητικό, το αν κρύβει και κάποιο συμβολισμό είναι άλλο θέμα και δεν μπορεί να αποτελεί οδηγό για το πως κρίνουμε μια αφίσα. να σαι σίγουρος πάντως ότι ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου δεν πιάνει τους συμβολισμούς έτσι κι αλλιώς.

Ποιο είναι το μαγαζάκι?

[B]Παραθέτω Copy Paste αυτά που έχεις γράψει ο ίδιος στο διάλογο με θέμα τους Ανάσα Στάχτη.[/B]

"εχω το ανασα σταχτη το βυνιλιοτο οποιο μου το δωσε μαζι με ολη του την δισκοθηκη ο ξαδερφος μου που παντρευτηκε και εφυγε ελβετια
ο δισκος αντικειμενικα μουσικα αξιζει για 10 ευρω αλλα βλεπω στο νετ οτι βαραει 300 και 400 ευρω εγω [B]ποσο να τον βαλω οταν βλεπω ατομα εδω μεσα να βαζουν
sodom kai kreator 20-30 ΕΥΡΩ[/B]??πραγματικα εκανα προσπαθεια να τον ακουσω πολλες φορες μπας και μου αρεσει και τον κρατησω αλλα δεν παλευεται!!

λοιπον για να μην γινεται οτι να ναι και να ναι ολα κομπλε θα βαλω καποιους δισκους και θα τους δωσω [B]ΜΟΝΟ [/B]σε αυτον που θα τους παρει ολους και κανει και [B]την πιο καλη τιμη[/B]
Ανασα σταχτη-ανασα σταχτη
ναυτια-ευρωπαικη ανναγενηση
ξεχασμενη προφητεια/mushroom attack
αντι/κοινονικα αποβλητα
ολεθρος-7¨
ωστικο κυμα-κωδικας σιωπης
fade sense-σκλαβοι του μισους

το πακετο [B]πουληθηκε[/B]!!!
σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον"

Σέ κάποια φάση στο διάλογο σε προτρέπουν να το πουλήσεις 300 ? ίσως θα έπρεπε να καταδικάσεις αυτή τη πρόταση. Έστω ότι το έχεις ανταλλάξει (σε πιστεύω) με όλα τα υπόλοιπα που έχεις γράψει, όπως σίγουρα καταλαβαίνεις δημιουργείς σύγχυση στον άλλο που διαβάζει αυτά που γράφεις. Αν εννοείς μαγαζάκι την Καλλιδρομίου, η συνέλευση ήταν, είναι και θα είναι ανοιχτή 13 χρόνια τώρα. Aν θέλεις οποιαδήποτε διευκρίνιση ακόμα και να μπεις στο οργανωτικό κομμάτι δεν έχεις παρα να έρθεις από αυτή τη Παρασκευή 6-8 που έχουμε συνέλευση. Άν αναφερεσαι κάπου αλλού με αυτό τον χαρακτηρισμό οφείλεις να το εξηγήσεις νομίζω.

δεν βλεπω πουθενα να αναφερεται η καλλιδρομιου οποτε οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται!!νομιζω για το βιολογικο ηταν η συζητηση!!οσο για τα diy βυνιλυα τα χουμε φαει στην μαπα τοσα χρονια δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα δεν ξερω αν θυνασαι κατι ωραιες συλλογουλες που ΘΑ!!!βγαιναν αρχες 90 με μπαντουλες μικρες οι οποιες συντονιζαν ενα live για να βγουν τα εξοδα
του δισκου και τα λεφτα εξαφανιζοταν καπου προς το θησειο μερια… ετσι οι μπαντες αυτες μεναν στην αφανια και δυαλιανε!!καλο θα ναι να ξερεις λιγο να ξερεις το παρελθον και επισης να μην βλεπεις επιφανιακα οπως για παραδειγμα την αφισα ασ πουμε!!!εμεισ ας πουμε ως αυτοργανωση(δεν χρειαστικαν ουτε στεκια ουτε συνελευσης με ανουσια κολληματα) στη περιοχη μου τρεξαμε ενα λαιβ για αστεγους οι μπαντες ηταν χιπ χοπ μεταλ και κολλεγιοπανκ η αφισα ειχε νεκροκεφαλα και σφαγμενους τη παει να πει αυτο δηλαδη ολα τα λεφτα πηγαν εκει.θελω να πω οταν πραγματικα θελεις να κανεις κατι το κανεις εστω και με αφισα με τον vicius(δεν ξερω τα παιδια στην καβαλα γιατι το κανουν)αν ομως υπαρχουν τυποι σαν τον fake 7 που θα σνοπμαρουν το λαιβ λογω αφισας δεν παμε πουθενα και δεν προκειται να γινει τπτ σοβαρο ποτε!!μην λειτουργουμε σαν τους μεταλλαδες που βαζουν πενταλφες και τραγια για να προσελκησουν πιο πολλα πιτσιρικια!!και στην τελικη δε σου αρεσει ρε fake αφου ουτως η αλλως δεν θα πας τοτε τη δημιουργεις τετοιο θεμα!!

1.Δεν είπες κουβέντα για αυτά που γράφεις στο post που έχεις κάνει για ΑΝΑΣΑ ΣΤΑΧΤΗ.
2.Μαγαζάκι το Βιολογικό? (έχεις καταλάβει ότι αυτό που κάνεις είναι επίσημη καταγγελία?)
3.Ποιοι είσαστε εσείς? (αναφέρεις συνέχεια το εσεις και εμείς) Έστω ότι συμμετέχεις σε αυτοοργανωμένα εγχειρήματα εσύ εκφράζεις την γενική γραμμή του χώρου σας? Είναι εύκολο να μας πείτε ποιος χώρος είναι αυτός?

Kάτι μπάντες…σε ένα live…κάτι συλλογούλες. (δεν νομίζεις ότι είσαι πολύ γενικός?)

*Νόμιζα ότι κοιταξες τα post που έχω κάνει και απλα αφέρθηκες στη Λέσχη. Οπότε ζητώ συγνώμη για τη παρανόηση.
**Στο θέμα της αφίσας δεν αναφέρθηκα καν.
***Ειμαι αρκετά μεγάλος μη φοβάσαι.

ε πες ποιο κομμάτι δεν κατάλαβες να το ξαναγράψω.

Όσον αφορά το εικαστικό, σόρρυ αλλά δεν είναι καθαρα αισθητικό ή και αν είναι, σε περιπτώσεις, πρέπει να κινείται στα πλαίσια της μη προβολής αντίθετων με πολιτικές στάσεις γεγονότων.

Σου είπα ο συμβολισμός πάντα υπάρχει και είναι ολοφάνερος. Ειδικά με τον vicious. Ποζεριά ξεποζεριά πανk αλητεία αγγλία 70ς ο sid την πινει τις κάρφωνε και άφησε τον κόσμο από τα ναρκωτικά.

Άμα κάποιος γούσταρει να χρησιμοποιεί τέτοιες “προσωπικότητες” στην αφίσα του είναι άξιος κριτικής και αποκλεισμού.

Κάποιες βασικές εξηγήσεις γιατι απότι φαίνεται η ηλικία δεν πάει και με την ωριμότητα.

Το κατά πόσο “θα πάω να δημιουργήσω τέτοιο θέμα” έχει να κάνει με την δημόσια εμφάνιση της αφίσας σε ένα φόρουμ. Τώρα να εξηγούμε τι είναι το φόρουμ; Δε νομίζω.

Το κατά πόσο με ενδιαφέρει το θέμα και επιλέγω να σχολιάσω και να καυτηριασω έχει να κάνει με τα ενδιαφέροντα μου και τις καθημερινές μου ενασχολήσεις με το θέμα των diy live.

Αυτά περί των βασικών θεμάτων. Τώρα στα ασόβαρα.

Τα ανούσια κολλήματα που δεν έχετε εσείς είναι…; Μάλλον όχι “κολλήματα” αλλά ούτε καν πολιτικό λόγο δεν μπορείτε να εκφέρετε.

Από το πρώτο post του civilian88 στις αγγελίες φαινόταν ότι ο τύπος είναι troll, τι κάθεστε και ασχολείστε;

ε να μην πεφτει τιποτα κατω

όσον αφορά το εικαστικό . μακάρι όλες οι αφίσες να μπορούσαν να είναι έτσι :wink:
επίσης σου έστειλα και pm. αντιλαμβάνεσαι το λάθος μεγατόνων στην τελευταία σου πρόταση έτσι ? αν όχι θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο ώστε να το καταλάβεις. και τέλος κάποτε πρέπει λίγο να καταλάβουμε ότι άλλο πανκ άλλο πολιτική άποψη

Civilian88 τράβα στο blog της biologica και ξεστραβώσου για το αν τα live που στήνονται (ειδικά από τις αρχές του 2014 και έπειτα) είναι για την “πάρτυ” του στεκιού ή όχι. Και στην τελική όσα live γίνονται για τη στήριξη της biologica τι σημαίνει? Ότι πηγαίνουν στην τσέπη των παιδιών? Για να σοβαρευτούμε λίγο… Οι συναυλίες δε στήνονται με αέρα κοπανιστό και η συντήρηση του ήχου είναι αρκετά πολυέξοδη υπόθεση. Όποιος δεν το καταλαβαίνει να μην ξαναπατήσει το πόδι του σε συναυλία biologica. Υπάρχουν τα πολύ ωραία live-αδικα 8ball και blog33…
Επίσης, αν παραπονιέσαι ότι παίζουν συνέχεια οι ίδιες και οι ίδιες μπάντες και δεν ανταποκρίνονται στα μουσικά σου γούστα φτιάξε τη δικιά σου μπάντα.
Κι επειδή το “έχω ακούσει εγώ-ξέρω τι φάση παίζει” δεν πιάνει άρχισε να μιλάς με απτά παραδείγματα/γεγονότα. Κι αν δε σου αρέσει ο διάλογος να γίνει από εδώ μέσα υπάρχει και το mail της biologica ή ακόμα καλύτερα και η συνέλευση της ομάδας.

Δεν είναι τύπος συνέλευσης. Ειναι υπεράνω…α ρε κάτι βούρλα που υπάρχουν.

Τα λαθη ειναι για να συζητιουνται και οχι “πρεπει να ασχοληθεις λιγο”. Μη λεμε ακυρότητες.

επισης αλλο το πανκ και αλλο η πρεζα.

καταρχην που ξερεις εσυ ρε μαγκα αν εγω εχω μπαντα η οχι
και 2ον δεν μπορω να μιλησω ως δικηγορος μπαντων αλλα πριν απο λιγους μηνες κομπλεξαριστικαν τα παιδια του βιολογικου για καποιες μπαντες να μην παιξουν εκει για λογους της πουτσας!!αυτο μεταφερθηκε ατην αθηνα και το γνωριζουμε πολυ καλα… οι του βιολογικου το ξερουν αυτο που λεω 100%!!δεν μπορω ξαναλεω να ανθερω ονοματα μπαντων γιατι δεν ειμαι μελος τους αν θελουν μπορουν να μιλησουν αυτοι!!!

Αν τύχει και πέσεις πάνω σε κάποια από αυτές τις μπάντες πες τους να επικοινωνήσουν με τη συνέλευση αν όντως υπάρχει επιθυμία να λυθεί
η όποια διένεξη. Τα “για λόγους πούτσας” δε μου λένε κάτι.
Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι αυτοί οι λόγοι έχουν να
κάνουν με πρόσφατα εγκαταλελειμμένο στέκι εδώ πάνω…

ποιοι είναι οι λόγοι της πούτσας? για πες και σε εμάς τους υπόλοιπους Αθηναίους που δεν ξέρουμε.

[B]18&19 Ιουλίου Κρόνος Camping DIY Fest στο Βαθύ Γυθείο (Λέσχη Υπογείως στη Κ94)[/B]
[B]
2ο Αυτοοργανωμένο 2ήμερο στις 18 και 19 Ιουλίου στο Βαθύ Γυθείου δίπλα στο Κρόνος κάμπινγκ από τη Λέσχη Υπογείως στη Καλλιδρομίου 94.[/B]

Και οι δύο μέρες θα ξεκινάνε στις 19:00.
[B]
Παρασκευή 18/7 :[/B]
Earth of Distrust
Narcan
Gutter
Mass Culture
Opium Curs

[B]Σάββατο 19/7:[/B]
Lifewreck
Κραταραμμένο Στόμα
D.O.PA
Sons of Hogs
Minerva Superduty

[B]* Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της Λέσχης Υπογείως Καλλιδρομίου 94 και για το Ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών.

**Πρόσβαση : λεωφορεία από Σπάρτη για Γύθειο,ώρες : 7.30 8.45 12.00 13.45 16.00 19.00 KAI από Σπάρτη για Aρεόπολη, ώρες : 8.00 13.00 15.15 18.00.[/B]

*** Αφίσα αναμένεται