Diy συναυλίες

επιβάλλεται να τιμηθεί.

Ασε μας ρε Βαρβαρα !
Να ερθετε οσοι μπορειτε.
Δροσια θα εχει,θα ακουσουμε τις μουσικες μας,θα πιουμε και τις μπυρες μας.
Καλα θα περασουμε γενικοτερα.

[SIZE=“1”]Γεια σου Μαρια.[/SIZE]

ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΡΒΑΡΑ. ΘΑ ΣΕ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.

[SIZE=“1”]το νου σου.[/SIZE]

Eιδικά εκεί που έκανες μοσ πιτ;; :stuck_out_tongue:

Πόρωση ήταν μέχρι την μέση αλλά από εκεί που διακόπηκε η συναυλία και μετά λόγω του τσαμπουκα ξενέρωσα και έβλεπα από ψιλομακριά. Δεν γούσταρα πολύ μετά από αυτό. Δηλαδή, οκ… είσαι σε κατάληψη, σε ελεύθερο χώρο, ακούς Χάσμα και συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι στα μπουζούκια ή στο κλαμπ και σου κοίταξαν την γκόμενα; Να τα χέσω όλα άμα γίνονται τέτοιες μαλακίες. Και τα DIY και τα πάντα. Άραγε καταλαβαίνουν αυτοί οι μαλάκες τους στίχους των Χάσμα όταν χτυπιούνται με αυτούς ή είναι απλά ένα άλλο είδος “καταναλωτών”;

Μετά τους Χάσμα άραξα έξω, δεν είδα τίποτα άλλο, δεν ήξερα άλλωστε τα υπόλοιπα γκρουπ. Destroyer, Freedom of rock, Cynic, Zafrock χάρηκα πως σας (ξανα)ειδα.

μαπα η βιλλα…
πρωτη μου φορα εκει και ξενερωσα…
ολο το αληταριο του φορουμ εκει :wink:
υπερβολικα πολυς κοσμος, πολυ και οι καγκουρες (αναφερθηκε το σκηνικο απο μανσον), οχι τοσο κεφατοι και οι χασμα…
εντυπωση μου εκανε οτι βγηκαν πρωτη με συνεπεια να ακουσω τυχαια απ’εξω οτι ηδη παιζουν… Πατρα την προηγουμενη βδομαδα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερα.

ΑΥΡΙΟ ΒΑΝΔΑΛΟΥΠ ΣΤΟ ΒΟΛΟ!!!:vibrate::vibrate::vibrate:

Μια αφίσα που πήρε το μάτι μου για την πλατεία μπροστά στην ματσάγγου

Ναι :slight_smile:
Εκει θα ειμαστε :slight_smile:

Αχαϊρευτοι και Βανδαλουπ μαζι ειναι γαμω τους συνδιασμους… Καλά να περάσετε όσοι πάτε. :slight_smile:

O φλωρος ο Destroyer δε θα μας τιμησει τελικα (ουτε ο cynic, που ειναι ακομα πιο φλωρος :p).

:frowning: με προδοσαν…
καλη διασκεδαση ρε αλητες…

Για πείτε τι έλεγε χθες;

Εσπειρε Βανδαλουπ κ Αχαιρευτοι, καπου 200-250 ατομα παιζει να χε, αλλα ταξιδι, ξενυχτι κ πιτ μαζι μας κατεστρεψαν:p

Ωραια ηταν :slight_smile:
Γρασιδακι κατω, λιγο πιτ, λιγο τραγουδι, μια χαρα περασαμε :smiley:

ΥΓ: O τραγουδιστης των βανδαλουπ πολυ γκρινια ε :stuck_out_tongue:

Νταξι τους βγαλαμε τα καλωδια 10 φορες:p

Χαχαχαχαχ, ισχυει :stuck_out_tongue:
Μπροστα μπροστα πρεπει να γινοταν τρελος πανικος. Εγω σε αντιθεση με αλλες φορες, ημουν cool και αραζα προς τα πισω.

Λίγο καθυστερημένα, να πω πως και εγώ ήμουν εκεί και το λάηβ τα έσπασε. Πρώτη φορά βρέθηκα σε λάηβ στο Βόλο και είχε ικανοποιητικό κόσμο. Γενικά, μεγάλες στιγμές με Βανδαλούπ! Βέβαια, σε κάποια φάση ένιωσα λίγο άβολα χωρίς παπούτσι ;ρ

Χυνω. Τι εχουν να δουν τα ματια μας ρε!

[SIZE=“6”]ΧΥΝΩ[/SIZE]
[SIZE=“6”]
ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ!!![/SIZE]

Απλά και οι 2 μέρες ό,τι καλύτερο.

Double post γιατί γουστάρω.

+

[B]=

[SIZE=“6”]OLETHROS[/SIZE][/B]