Επιθανατιος ρογχος ρε. Ρε επιθανατιος ρογχος. Χαμοοοος
Αμαν αμαν τι κολπα ειναι αυτα !
Τι τουμπανο διημερο ειναι αυτο ρε !
Αν μπορεί να θεωρηθεί DIY, στις 15 Μαΐου παίζει αυτό:
Μιας και οι From the Depths ‘‘χάνονται’’ σε αυτό το topic, λέω να ανοίξει ένα ξεχωριστό topic και για τις 3 συναυλίες της μπάντας στην ελλάδα, ώστε να μπουν και οι 3 αφίσες εκεί (προς το παρόν μόνο της Πάτρας έχω δει, της Θεσσαλονίκης θα βγει σήμερα). Οπότε ας κάνει κάποιος την καλή.
Για τα της Πάτρας: δυστυχώς Σάββατο δε θα μπορέσω να κατέβω και θα χάσω τους Επιθανατιος Ρόγχος (αν και τους έχω ξαναδεί). Κρίμα γιατί ήθελα να παρακολουθήσω όλο το 2ήμερο. Κυριακή, όμως, θα είμαι εκεί, και μετά θα ακολουθήσω τους From the Depths Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πάτρα ποιοι θα 'ναι από εδώ; Αν είναι να βρεθούμε στο live.
Άντε ρε μαν! Να σε δούμε!
Υπάρχει περίπτωση να’ μαι και στο live της Αθήνας αν τελειώσει νωρίτερα ένα άλλο live που θα πάω…
Εγω και ο Worst θα ειμαστε σιγουρα. Να κανονισουμε να βρεθουμε!
Παιζει να ακολουθησω και εγω Αθηνα, ακομα δεν ξερω ομως. Θα εξαρτηθει απο την εμφανιση και απο το αν εχω εργαστηριο στην σχολη.
Nice!
Leper εμενα με ξερεις.Αν με θυμασαι δηλαδη.
Τα λεμε Κυριακη.
χαχαχ ωραία η αφίσα!
Πολυ ωραια!!! Που αλλαξε τελευταια στιγμη για χθες η συναυλια και τη χασαμε!!!
αυτή η αφίσα μου θύμισε κάποιους στίχους από το κομμάτι “Γεμίσαμε Σκατά” που σε κάτι φάσεις λένε
“έχουμε για όλους σας τα καλύτερα προϊόντα…στολή πάνκη…αφίσα με τον Τσε…κονσέρβα και ο ροκάς”
που λένε και οι Βαράτε Βιολιτζήδες. :-k
Λαιβαρα απο Επιθανατιο. Τα γαμησαν ολα, ξυλο πολυ, γαματα περασαμε
Aυτο ακριβως ! Αυτη η μουσικη ειναι οτι πρεπει για λαηβ !
Kαλά, γιατί η συναυλία την Βίλα πήγε Σαββατο;
Για όποιον ενδιαφέρεται, σήμερα έξω από το Στέκι στο Βιολογικό παίζουν οι Punkreas, Deep Throat (από Ιταλία), Butluck και Toxic Minds.
Tην ερχόμενη Παρασκευή στην πλατεία Εξαρχείων παίζουν Χάσμα, Νικήτας Κλιντ, Σπυριδούλα και Deus X Machina.
Καλη φαση!!