Καλύτερο dj πρόγραμμα

Χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες την δωρεάν έκδοση του virtual dj αλλά παρατηρώ καμιά φορά να μου κάνει μουρλιες και να κρασάρει και μ’ έχει φέρει σε περίεργη θέση κανα δυό φορές εν ώρα υπηρεσίας :stuck_out_tongue:
Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόλογο πρόγραμμα να δοκιμάσω;

Εγώ θα πρότεινα το Live της Ableton αν και υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω που προτιμούν το FL Studio ή το Logic Pro. Για μένα είναι απλά θέμα “ποιανού το UI βρίσκεις ποιο εύχρηστο” γιατί κατά τ’ άλλα έχουν ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες. Όπως μαρτυρά και το όνομα όμως, το Live είναι γραμμένο για να χτίζεις live sets πρώτιστα.

Τώρα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο λέει να κάτσεις να μάθεις ένα πρόγραμμα αρκετά πιο περίπλοκο απ’ το Virtual DJ για να κάνεις μια απλή στοίχιση κομματιών ας πούμε, αλλά άμα μετά θες να ασχοληθείς πιο σοβαρά με παραγωγές κτλ. θα σε βοηθήσει πολύ να ξέρεις ένα τέτοιο πρόγραμμα (αν και υπάρχουν κι άλλα πολλά πράγματα που θα θες να μάθεις μετά, όπως το να χρησιμοποιείς VSTs για να φτιάχνεις ήχους όπως τους θες κτλ.).

Σα γενικό σχόλιο, απ’ όσο έχω καταλάβει πάντως, για τα κρασαρίσματα, εκεί είναι καλό να έχεις Macbook γιατί π.χ. το Logic ή το Live στην έκδοσή τους για Mac OS είναι βελτιστοποιημένα (= optimized) για αυτήν την πλατφόρμα και τρέχουν σφαίρα. Το έχω δει με τα μάτια μου δηλαδή, δεν είναι ότι το 'χω ακούσει απλά …

το fl studio είναι πολύ δυνατό… το χρησιμοποιούν και μεγάλοι dj/producers… αλλά αυτά είναι πιο σοβαρά πράγματα όπως λέει και ο leviathan…

ρίξε μια ματιά εδώ http://alternativeto.net/software/virtual-dj/

Οκ ευχαριστώ! Προσωπικά πρόγραμμα για να παίζω θέλω μόνο, όχι να συνθέτω κλπ