DØDHEIMSGARD @Gagarin 205, Athens 11/3/2011

εντάξει, θα τα πούμε εκεί.

:’) :’)

Είσαι λάθος φιλαράκο, στις μπλακμέταλ συναυλίες πρέπει να κοιτάς τη σκηνή ακούνητος και με μια έκφραση μίσους στο πρόσωπό σου. Ξέρεις, σουφρώνοντας τα χείλια όπως οι Ιμμόρταλ και θα λες “είμαι κακός, είμαι κακός, είμαι ΚΑΚΟΣ!”.

fixed:p

Μποϋκοτάζ στην CTS! Έπρεπε να είχε προβλέψει pitches και θέσεις VIP.

Λοιπόν γύρισα και γω!

Όσοι λέτε για διάρκεια κλπ λέτε μαλακίες δεν θα πω τίποτα τα είπαν πολύ σωστά οι προηγούμενοι. Δεν λέω οτι θα με χάλαγαν 2 κομμάτια ακόμα αλλά όχι και τόσο τσάμπα γκρίνιες… Πολλές αγάπες σε Κβοστ και Βικότνη. Enshadowed δυστυχώς για μια ακόμη φορά δεν μου είπαν τίποτα live, όσο και αν μου αρέσουν σε ένα βαθμό στουντιακά. Gospel γούσταρα μιά χαρά παίξαν αν και βαβούριαζαν λίγο.

Πολλά φιλιά σε όσους ξανα είδα και ιδιαίτερα στις νέες γνωριμίες. Ακόμα περισσότερα φιλιά σε όσους με κέρασαν αλκοόλ. Ξέρετε εσείς! :smiley:

ολο σε κερνανε εσενα…:Ρ Μαλακια χθες που δε μπορεσα να ερθω, και εχασα πλαντερερ σε στιγμες δοξες…οσο για σενανε νεκρο, 25η παιζει να ερθω αρτα… το νου σου…

Πλαααααακα κανεις;;;;;;;;;;;;;;;

χαχαχαχαχα δεν ξέρω εαν είναι EPIC FAIL η EPIC WIN που ήσουν εσύ αυτός που έκραζα!!! χαχαχα σορρυ μου φαίνετε πολύ αστείο! :stuck_out_tongue:

Λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν έσπρωχνες μόνο τους φίλους σου εκτός και εάν όλοι στο πρώτο σκαλάκι ήταν φίλοι σου οπότε πάσο.

Επίσης, προφανώς είναι metal συναυλία και δεν είπα να εξακολουθήσουμε το βόρειο ευρωπαϊκό μοντέλο (θυμάμαι emperor στην Νορβηγία οι μόνοι που κουνιόμασταν ήμασταν Έλληνες ) αλλά όπως είπα και πριν, αδελφέ, ήταν λες και ήσουν σε power συναυλία και έμενα προσωπικά θα με χαλαγε να έπεφτες πάνω μου λες και έπαιζε το mirror mirror.

Τώρα όταν όντως θα παίζει το mirror mirror στους guardian πιθανότατα θα πέσω εγώ πάνω σου, αλλά ήταν λίγο out of context η αντιδράσεις σου. Προσωπική άποψη πάντα.

Χαίρομαι πάντως που βλέπεις τις συναυλίες σαν διασκέδαση γιατί έτσι είναι, αλλά εάν από τις αντιδράσεις σου προκαλέσεις καμιά μανουρα, επειδή θα πέσεις αγαρμπα πάνω στην γκόμενα κανενός θα χαλάσει και η δική σου διασκέδαση και του αλλού.

Κακως οι helloween ειναι μεγαλη μπαντα…UP THE PUMPIKNS! :stuck_out_tongue:

Δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά, μου φαίνετε ΤΟΣΟ αστείο ότι μου απάντησες!χαχχαχαχαχα

όπως και να 'ναι, πάνω απ? όλα έχει πλάκα που έγινε :slight_smile:

Θυμάμαι το 1998-1999 που έπαιξαν το mirror mirror encore και είχα κάνει sprint από τις τουαλέτες για να φτάσω μπροστά, οπότε δεν γίνετε να μην το παραδεχθώ στα live αναβιώνει ο power metal εαυτός μου… και τελικά θα καταντήσω μάλλον μια γραφική φυσιογνωμία ή κάτι σαν τον Dr Jekyll and Mr Hyde…

Και ναι οι Helloween είναι τεράστια μπάντα.

Ε τώρα μην αναγκαστούμε να υπερασπιστούμε και τον Πλάντερερ. Σιγά τ΄αυγά, ο τύπος είναι ΡΟΚ, και δεν είχε καν υπερβεί τα όριά του. Πάνο είσαι ΡΟΚ και καλά κάνεις, Ιt’s only fucking rock ‘n’ roll and I fucking like it!

Πάντως είδα σε real-time τις μπούφλες, και ο μόνος που ανταπάντησε με μια τεράστια ανάδραση, ήταν ο μέγας νομιστεράκης, που δε μάσησε. Φλώρε μπαν, τις έφαγες χοντρά. :stuck_out_tongue:

Πόσο πιο μπροστά ρε άτιμε???

Έχει περάσει μια μέρα και μου έχει συνουσιάσει το μυαλό. Μου σκάει σε άκυρες φάσεις, ακούω μόνο πιάνο να παίζει τη μελωδία, και μετά από το πουθενά εμφανίζεται ένα ακορντεόν και μου μιλάει…

Eπίσης, δύο φράσεις στριφογυρίζουν στο νου μου:

[I]The pendulum stops
Every mouth chews the silence[/I]
Aυτό ρε, τίποτα άλλο. Κβοστ.

Πολύ μεγάλη συναυλία…

Οι γκόμενες που δεν την παλεύουν να πηγαίνουν πίσω, ρε παιδιά δεν γίνεται ν’ακούτε τον πανικό στην μουσική των DHG και να θέλετε να μείνετε ήσυχοι.

Σοβαρά τώρα δηλαδή; Και έλεγες εμένα μηδενικό; Τιμωρία για 2 μήνες, δεν θέλω να σε ξαναδώ.

Red Rum σε κάποια φάση την έκανα προς τα πίσω να γλιτώσω (στους Gospel), αλλά μόλις άρχισαν οι νορβηγοί, σε 3-4 κομμάτια δεν είδες τον superhero που βγήκε από μέσα μου σπάζοντας πλευρά (έφυγα με ημιματωμένα χείλη και ξεκολλημένο αριστερό πόδι).

Επίσης, εγώ απόρησα με αντίδραση Κωστή, αφού 2 φορές που τον είδα (έριχνε κάτι μπουκέτα στον άλλον με ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΜΗ), τον ρωτούσα αν θύμωσε κτλ για να τον ηρεμήσω =p

τι να ηρεμησεις μωρε, αφου φιλια διναμε με τον αλλον.

οκ, άντε γεια πουστάρες, θα μου πείτε εμένα άλλη φορά για γκέη συμπεριφορά

Έτσι όπως κατέληξε το παρόν thread μόνο αυτό λείπει:

να μιλατε ομορφα στον silentunes γιατι εχει αβαταρ που κερδίζει το σύμπαν ολάκαιρο …

Το live ηταν γαμώ …η αποδοση ήταν πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά και ο ήχος το ίδιο. Η μπάντα ίσως ήταν πιο μουδιασμένη ακριβώς επειδή έχει νέα μέλη και δεν βρίσκεται σε τουρ… να μας έγραψαν στον πούτσο τους δεν παίζει καθότι είμαστε το αγαπημένο τους κοινό κυριολεκτικά, αλλά βαριέμαι να το αναλύσω.

Γενικά από διάρκεια ήταν αναμενόμενο και για να μαστε πιο ακριβείς ήταν μια ώρα κ είκοσι λεπτά. αυτα.

πλαν …:drunk:
μπαν … εχω στοιχεία να σε κανω ρομπα :smiley:
νεκρο & μπαπ … νεα αγάπη
νομιστερος … αιώνια αγάπη

βασικά οι DHG μόνοι τους λέει είπαν πως δεν έπαιξαν όσο καλά ήθελαν, και προ ημερών είχαν κάνει λάιβ Φινλανδία που ήταν τέλειο. ε, και θα ήθελαν πολλοί να είχαν παίξει εκεί όπως εδώ και εδώ όπως εκεί. γιατί αγαπάνε ρε πούστη.

Φοβεροί και τρομεροί. Δεν τους είχα ξαναδεί, βασικά δεν είχα ξαναπάει σε μεταλολάιβ (είμαι μικρή και άμαθη, δε θέλω σχόλια!), έπαθα απίστευτη πλάκα.
VBE εισαγωγή στο Traces of Reality, ντάξει, πόσο πιό τέλειο?

Vicotnik σ’αγαπάω. <3

Ετσι, μαθαίνει και η νέα γενιά.

Aγάπη. Μόνο.