επειδη τυχαινει να παιζω κιθαρα δεν ειναι δα και τοσο κουραστικο ναι παιζεις γραγορα αν εχεις την σωστη τεχνικη κατι που σιγουρα εχουν οι dhg!οσο για τους ulver δεν θα ησουν ακομα πιο μαγεμενος αν εβλεπες ενα σετ 2 ωρων?γιατι να μην απαιτουμε απο τις αγαπημενες μας μπαντες μεγαλυτερες διαρκειες ενω ξερουμε οτι μπορουνε?κοιτα και εγω εχω δει 60-70 λεπτα show και εχω φυγει καυλωμενος πχ marduk,napalm death,mayhem,om klp απλα απο το χτεσινο περιμενα πολλυ περισσοτερα πραγματα.
Όχι, δε με ενδιαφέρει πόσο θα παίξουν αρκεί να βγάλουν το feeling που πρέπει.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, έστω ότι (λέμε τώρα) ανακοινώνουν live oι DsO. Θα προτιμούσα 100% όλοκληρο το Paracletus (άντε μαζί με το Katechon) και μόνο αυτό, παρά ένα δίωρο “ποτ-πουρί” από όλη τη δισκογραφία τους.
μαιστα. πες το ετσι.
χρηστο, δεν ειδα ουτε εγω pearl jam. μαλλον αυτο φταιει
οκ σεβαστη η γνωμη σου απλα εγω σαν οπαδος που πληρωνει εισητηριο θελω οταν φευγει η μπαντα απο τη σκηνη να ξερω οτι εχει δωσει τα παντα οτι εχει ιδρωσει και οτι εχει κανει τα παντα για να παιξει οσο πιο πολυ γινεται για τους οπαδους της.πχ για τους nephilim που αναφερθηκαν πιο πανω ειχαμε πληρωσει 45 ευρω αν δεν κανω λαθος η συναυλια ηταν μαγικη και εκει που λες πωωωωω θα το θυμαμαι μεχρι να πεθανω αυτο το live tsoyp μετα απο 60-70 λεπτα εξαφανιζεται η μπαντα απο την σκηνη και μενεις με το πουλι στο χερι ε εκει εγω δεν μπορω να ειμαι ευχαριστημενος οτι feeling και να βγαλανε!!
Δηλαδή τώρα θα βγει και πόρισμα πως ο βικοτνικ δεν έχει σωστή τεχνική και δε μπορεί να παίξει πολύ. Μην τρελαθούμε ρε παιδιά.
Κι εγώ έλεγα μετά πως “τα είχαν” δύο κομμάτια ακόμα, αλλά τι να κάνουμε, είναι διαφορετικό το BM, και στην τελική δε χαλαστήκαμε.
Επικεντρωνόμαστε στο τι ακούσαμε, και όχι στο τι δεν ακούσαμε.
Τέλειο λάιβ, που θα εκθειαστεί δεόντως. Sonar Βliss σίγουρα η καλύτερη στιγμή, ενώ προσκύνησα κβοστ.
καλημερα, μολις κουτσουλισα ενα νεκροκεμπαμπ στο μετρο του Νεου Κοσμου. το λαηβ χτες ηταν καλο, λογω κοσμου και λογω σκηνικων. αλλα ηταν απλα καλο. ξεκιναω να πω οτι ενα The Snuff Dreams Are Made Of δεν παιχτηκε καλα. ο Den Saakaldte στα συνθς απλα υπηρχε σαν διακοσμητικος. το Sonar Βliss αποδοθηκε αξια μαζι με το 21st century devil. αν με αφηνε και ο Πανος να απολαυσω το Traces of Reality θα ηταν ακομα καλυτερα =Ρ αν και αυτο που ηθελα να ζησω το εζησα εστω και μ’ αυτο το εναμιση λεπτο του Remembrance. φιλια σε ολους τους ροκιν χρηστες.
To live ηταν της πλακας !!! κριμα τα 25 πολυτιμα euros μου.
70 λεπτα φαρσοκωμωδιας μ εξαιρεση το Traces of Reality αντε και το Sonar Bliss.
καλο παιξιμο δε λεω αλλα αυτο το ξεραμε.
το Vendetta Assassin παιγμενο πιο αργα γιατι ο ντραμμερ τα ειχε φτυσει (αν και γενικα ηταν ο καλυτερος εχθες).
Οσο για το feeling …τριχες Δεν μ εβγαλαν τιποτα κι ας ειχαν καλυτερο ηχο απ τη πρωτη φορα. Αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο αλλα και παλι … της πλακας !!!
κι ο Khvost πολυ αδυναμος… παλι τριχες δηλαδη !!!
και μην ακουω βλακιες οτι ολοι τοσο παιζουν γιατι εχουμε δει παραδειγματα οπως ο dave calross να βγαζουν 2 σετ των 70-80 λεπτων την ιδια βραδια και να τα παζουν ολα καρφι.
οσο για την τεχνικη ολα ειναι σχετικα. αν τους συγκρινεις με τα κουλαδια που επαιξαν πριν απ αυτους ναι ειναι. Αλλα γενικα οχι … Αυτα
Inhuman Guitar εχεις σκεφτει να πηγαινεις μονο σε λαηβ που εχουν να κανουν με το αντικειμενο σου, οπως πx beneath the massacre, origin, necrophagist. αυτο παιζουν οι πρωτες μπαντες, αυτο αγαπαν. μια χαρα αποδοση ειχαν, τουλαχιστον οι πρωτοι.
ο kvohst ηταν αδυναμος στα 2 πρωτα κομματια. αν ειναι δυνατον να λες αδυναμο τον ανθρωπο που τραγουδησε στο 96 τα 100 τα κομματια του καλυτερου τραγουδιστη στο μπιεμ. και παλι μην ξαναπας σε τετοιο λαηβ δεν ειναι για σενα.
Nαι όντως, τι σχέση έχουν οι μαλέβολεντ με τους ντοντχέιμσγκαρντ είναι υπό διερεύνηση.
Με σένα από πάνω διαφωνούμε, νομίζω πως το Snuff το είπε όπως έπρεπε ο κβοστ, αλλά σα δεύτερο κομμάτι, δεν ήταν όσο ζεστό όσο τα επόμενα. Σωστός πάντως για τη συνολική εικόνα.
Η φωνή του φιλου μου του Mat ήταν όντως διαλυμένη. Λογικό κιόλας, όταν τραγουδάς με το λαρύγγι και ουρλιάζεις σαν να σου 'χουν βάλει δεκα προκες στον κωλο η μια πισω απο την άλλη. Τώρα που κολλάνε brutal death μπάντες τύπου Suffocation, που σαν τεχνική στην φωνή διαφέρουν όσο η νύχτα με τη μέρα, ιδέα δεν έχω.
Καλα τοτε. Απο δω και περα οταν θελω να παω σε λαιβ θα παιρνω την αδεια σου πρωτα !!! Αν εγκρινεις τοτε μονο θα πηγαινω !!!8)
οσο για τον calross… δεν συγκρινω death metal με dodheimsgard. απλα λεω οτι αλλες μπαντες/μουσικοι εχουν αρχ…ιδια κι αλλες οχι.ε οι Dodheimsgard εχθες κατα την δικη μου αποψη παντα δεν το εδειξαν αυτο.
Λοιπόν,
[B]Gospel of Grief[/B] είδα λίγο, δε μ’άρεσαν καθόλου, στο τέλος έπαιξαν και διασκευή Carpathian Forest λέει, αλλα και Exploited να μου λέγατε πως είναι θα το πίστευα.
[B]Dodheimsgard[/B] μ’αρέσανε, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι και η αγαπημένη μου μπάντα να έχω πολλές ενστάσεις για σετλίστ κλπ, τα κομμάτια που ήθελα να ακούσω τα άκουσα. Το 21st century Devil είναι εξ ορισμού το πιο συναυλιακό κομμάτι τους οπότε ήταν αναμενόμενα το highlight, το Traces of Reality αντικειμενικά γάμησε, εγώ όμως λύσσαξα με Sonar Bliss. Γενικά η μπάντα πιο δεμένη από την άλλη φορά, δε ‘σκότωσε’ δύσκολα κομμάτια όπως το Ion Storm, αν και απ’την αρχή ήξερα πως τα κομμάτια του 666 International δεν αποδίδονται live.
Aρκετός κόσμος, γνώρισα επιτέλους Σοφι-Κ, είδα ξανά πολλές γνωστές φάτσες, ρησπέχτ σε νεκροκεμπάπ.
α και…
κι εγώ ακόμα πονάω… :oops::oops:
…Ελπίζω αυτοί που λένε ότι το live ήταν της πλάκας να είναι απλά trollακια που δεν πήγαν καν χτες στο live…
ΑΠΕΙΡΟ συναίσθημα, εκτός και εάν το συναίσθημα μετριέται σε μονάδες anathema και katatonia (αγαπημένες μπάντες και οι δυο μην παρεξηγηθώ)
Ήχος από εκεί που καθόμουν ήταν άψογος για δεδομένα DHG…Εδω στα album αυτό που θέλουν να παίξουν χάνετε πολλές φορές από την χαοτική τους σύνθεση, στο live τι περιμένατε; να έχουν κρύσταλλο ήχο;
Όσο για την διάρκεια, οκ όποιος διαβάζει ότι παιξανε μόνο 70 λεπτά θα νομίζει ότι ήταν ξενερα, αλλά εμένα δεν μου φάνηκε καν λίγο. Κανα 2 κομματια ακομα θα ηταν καλα αλλα δεν παραπονιεμαι επ’ουδενί.
Μόνο μειονέκτημα είναι ότι όρχησε αργά και κάποιοι που δεν είχαν αμάξι φαγανε πακέτο.
Υ.Γ. Εάν δεν ξέρετε σε τι live πάτε αφήστε το…Δεν ήταν thrash η συναυλία για να βλέπω τέτοια καραγκιοζιλίκια μπροστά…Ιδιαίτερα ένας γελοίος τύπος που ήταν μέσα στην τρελή χαρά και έσπρωχνε τους πάντες δεν πρέπει να είχε ιδέα τι έβλεπε…Η είχε στο mp3 player του helloween…
Υ.Γ.2. Τίμια support, ιδιαιτέρα Enshadowed, αλλά θέλουν δουλίτσα οι drummer τους.
Υ.Γ.3. Ved Buens Ende live στην κατάσταση που είχα δει carl michael στο Όσλο…λιγάκι δύσκολο…αλλά ονειρευόμαστε απτόητοι…
Μόνο μειονέκτημα είναι ότι όρχησε αργά και κάποιοι που δεν είχαν αμάξι φαγανε πακέτο.
Eίχε όμως μετρό ως τις 02:00.
Ιδιαίτερα ένας γελοίος τύπος που ήταν μέσα στην τρελή χαρά και έσπρωχνε τους πάντες δεν πρέπει να είχε ιδέα τι έβλεπε…Η είχε στο mp3 player του helloween…
Έχω δαγκώσει το πληκτρολόγιο για να σταματήσω τα γέλια :lol:
ωρύωμαι
να φανταστώ ότι ειναι ο plunderer?
Πολλοί λένε πως οι black metal συναυλίες είναι ας πούμε μια άλλη φάση, έχω όμως την αίσθηση ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που το βλέπει κανείς, προσωπικά έχω αρχίσει να το βιώνω λίγο διαφορετικά σαν διασκέδαση ας πούμε.
Να ξέρετε όμως ότι δεν έσπρωχνα τους πάντες αλλά τους φίλους μου και όσους εκεί μπροστά το ήθελαν. Τώρα όσο για τον χαρακτηρισμό καραγκιοζιλίκι μπορείς να το πεις δεν λέω αλλά ας σκεφτούν όλοι ότι εδω είναι και Metal πάνω από όλα, θα πέσει και μια σπρωξιά ας πούμε.
αλλά helloween τελευταία φορά που άκουσα στο mp3 πρέπει να ήταν 2002
Πολύ καλό live. Μικρό βέβαια…
Χάρηκα ιδιαιτέρως που γνώρισα επιτέλους από κοντά τον φίλτατο Plunderer (μεγάλο δίκιο Silentunes, ο άνθρωπος δε σκαμπάζει μία από black ), το Nomisteraki επίσης κ βέβαια που ξαναείδα όλα τα παιδιά σε μίξη Ν. Μάκρης και πάρτυ rocking. Να’στε καλά ρε παίδες μου φτιάχνει τη διάθεση να σας βλέπω και να κάνουμε κάθε live οικογενειακή υπόθεση! Είναι μεγάλο πράμα! :drunk:
Επεράσαμε όμορφα!
Όσο βαρέθηκα στα σαπόρτ, τόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος στους DHG!
Αγάπες στους γνωστούς και μη εξαιρετέους!
Til’ the next time!
Plunderer είσαι θεός μην τους ακούς:p Μου έριξες και μένα κάνα δυο αλλά προς θεού σε black metal συναυλία ήμασταν, αυτά είναι τα ωραία. Εντωμεταξύ ρε γαμώτο οι άλλοι που ήσασταν; Μόνο τον Angmar γνώρισα. Κανονίστε να βρεθούμε Paradise Lost άμα είναι.8)