Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝ STAGE CLUB STIS 25 SEPTEMBRH!!
TIMH EISITHRIOY : 20e .
H PROPWLHSH THA KSEKINHSEI THN DEYTERA 25 AYGOYSTOY!!!
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:
Ξήγας (IFAISTOY 24,ENTOS STOAS, MONASTHRAKI)
No Remorse (AKADHMIAS 77,ATHINA)
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΥSPACE KAI ΜΕΣΩ TOY ROCKING FORUM .
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΙΝΣΗ 2 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 3,5 ΕΥΡΩ(ΤΑ 3,5 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ).
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ Η PAYPAL.
Κι εγω το ειχα απορια αυτο…
Θα το ψαξω παντως. Ωραια μπαντα οι Domine αν και δεν ειμαι πολυ μεγαλος fan του styl τους. Και καλη τιμη… Λογικα θα το επιχειρησω
Μαλιστα δε θα μας μεινει ευρω στην τσεπη με τοσα καλα λαιβ μαζεμενα.
Θυμαμαι πως ειχα χασει τους Domine to 2004 γτ ειχε ακυρωθει η συναυλια λογω του θανατου του πατερα του Μοrby νομιζω,οποτε τωρα ειναι μια χρυση ευκαιρια να δω τη γκρουπαρα.
Στο “On Stage” παιδια πας ως εξης :
Αφου φτασεις στο σταθμο βικτωρια του ηλεκτρικου, προχωρας προσ την κατευθυνση της κινησης των αμαξιων,δλδ οπως αντικριζεις την 3ης Σεπτεμβριου προς τα δεξια, κανα 5λεπτο (πρπ 500 μετρα) και βρισκεις ενα καθετο δρομο την “Κοδρινγκτωνος”.Την κατεβαινεις προς το αριστερο σου χερι μεχρι τον αριθμο 54-56 οπου και βρισκεται το μαγαζι.Φαινξεται ποιοι ειναι :lol:
Λογικά θα πάω αν δεν παίζει δουλειά.Αν και μου αρέσουν τα 2 πρώτα μόνο(και λίγα κομμάτια από το 3ο), είναι πολύ καλοί λάιβ απ’ότι θυμάμαι όταν είχαν έρθει στο bug.
Ασχετο,αλλά ρε παιδιά μου είπε ένας φίλος οτι έχουν κλείσει οι Angelwitch μαζί με Crush στις 27 Σεπτέμβρη,ξέρει κανείς τπτ???
Αν και στα @@ δεν ακούω καν τέτοια γραφικά ονόματα:p μην μειώνεις το μαγαζί ρε φίλε, κάνει προσπάθεια ο τύπος. Ήμαρτον δέν σ’αρέσει μην πάς. Που να παίξουν δλδ στο badminton? :lol:
Την κατανοω την προσπαθεια του και γι’αυτο εχω παει μερικες φορες…Αλλα ειναι υπερβολικα αθλιο, τι να κανουμε…Αυτη ειναι η αληθεια…
Τωρα για το να μην παω…Οταν θελω να δω ενα ονομα και δεν το πετυχαινω πουθενα εξω τι θες να κανω…??
Αναγκαζομαι ορισμενες φορες να παω και λογικο ειναι να γκρινιαζω με αυτες τις συνθηκες…Οποιος εχει παει ξερει…
Ωραια η προσπαθεια του Ξηγα, και μπραβο του αλλα αλλαξε μαγαζι ρε φιλαρακο…ΔΕΝ ειναι δυνατο να γινονται συναυλιες εκει…Γνωμη μου παντα…
Το καταλαβαινουμε και το αναγνωριζουμε και πολλες φορες ερχομαστε οπως ειπα και παραπανω…
Αλλα νομιζω, και πολλοι αλλοι φανταζομαι και βλεπω, οτι ο χωρος αυτος ειναι ο πλεον ακαταλληλος…Η προσπαθεια ειναι σημαντικη και εχει πολυ ωραια αποτελεσματα σε ονοματα που ερχονται ειδικα…
Ειμαι σιγουρος πως η μεταφορα σε ενα χωρο καταλληλο για συναυλιες, οποτε και αν αυτο ειναι εφικτο, θα εχει και περισσοτερη ανταποκριση και σιγουρα πολυ καλυτερα αποτελεσματα στα θεματα οργανωσης και ηχου…
Μονο καλο πιστευω θα φερει αυτη η αλλαγη και στο κοινο και στις τσεπες…
Δεν θα ξεχασω ποτε το σκηνικο στους Grim Reaper οπου στο χωρις καγκελο τοτε μαγαζι (ευτυχως νομιζω εβαλαν τωρα) ολα τα ζωαδια ανεβηκαν στη σκηνη στο τελειωμα της συναυλιας με αποτελεσμα το συγκροτημα να μην μπορει να παιξει, οι οργανωτες να τρεχουν να τους κρατησουν και οι περισσοτεροι απο κατω να μην μπορουμε να δουμε τη συναυλια…Ε οπως και να το κανουμε δεν ειναι πραγματα αυτα…
Τα παραπανω μονο συμβουλευτικο χαρακτηρα εχουν και στοχο την καλυτερευση των συνθηκων για εμας τους πελατες και προφανως και την αυξυση των εσοδων…
Αλλωστε ας μην ξεχναμε οτι οταν υπαρχει σωστη οργανωση βραχυπροθεσμα ή μακροπροθεσμα κερδιζει και ο διοργανωτης…