Domino Records

τα τελευταία χρόνια η domino records έχει αποκτήσει μεγάλο ρεύμα στον indie/alternative χώρο, κυκλοφορώντας όλο αυτό το διάστημα κάποιους από τους καλύτερους δίσκους του είδους. η πρώτη της κυκλοφορία ήταν το εξαιρετικό ep των sebadoh “rocking the forest”, και σήμερα έχει στο δυναμικό της μπάντες όπως οι arctic monkeys, franz ferdinand, kills και wild beasts.

δεν ξέρω τι απήχηση θα έχει το thread, αλλά έπρεπε να γίνει.

edit: όσο και να το ήθελα, δε βάζω μπάντες όπως οι pavement και οι sebadoh στο poll, γιατί είναι δισκογραφικά ανενεργές.

αχ, ειχα και μπλουζακι καποτε,

αγαπουσα ντομινο οταν οι φρανζ δε βγαζαν μαλακιες, τωρα meh.

εντάξει, μπορεί όντως οι franz ferdinand να βγάζουν πλέον μαλακίες, το κενό όμως το αναπληρώνει η domino με άλλους δίσκους…

ισχύει πάντως ότι το λογότυπο της εταιρείας είναι ανεξίτηλα συνδυασμένο με το εξώφυλλο του ντεμπούτου των franz ferdinand.

Καταρχας θα αγνοησω το πολλ (σαν ψηφοδελτιο) για να μη λεμε συνεχεια τα ιδια περι Μονκις (και ποσο γαμουν =Ρ),Κιλλς (<3 Αλισον),Φερδιναντ,Παππετς κτλ κτλ.

Απο κει και περα φοβερο new entry η [B]Αnn Calvi[/B] ,με ενα απ τα καλυτερα φετινα κομματια που χω ακουσει,ειδικα σε Live εκτελεσεις οπως [B][B][U]αυτη[/U][/B][/B]

Δυστυχως αν και εχω το [B]wild beasts[/B] δν εχω προλαβει να το ακουσω ακομα και κλεινω αποθεωνοντας τους θεουληδες [B]These New Puritans [/B] απο το Σαουθεντ της Αγγλιας ,οι οποιοι μεσα στο φοβερο περσυνο hidden εχουν το πιο εθιστικο τραγουδι(και ταυτοχρονα ενα απ τα πιο gayika κλιπ :p) που χω ακουσει τα τελευταια χρονια :[B][I][U]It was September harmful logic ,it was September ,this is attack music …!(κλικ)[/U][/I][/B]

ENTIT:Απορω πως ο Χορρορ δν εβαλε τους Panda Bear στο πολλ !!!

Δίχως δεύτερη σκέψη οι Wild Beasts. Πέραν του ότι έχουν κυκλοφορήσει έναν από τους κορυφαίους δίσκους της χρονιάς (αν όχι τον κορυφαίο), αποτελούν το πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό μουσικό σχήμα που ανέδειξε η Βρεττανία τα τελευταία πέντε χρόνια. Από κοντά και ο Four Tet. To Rounds του 2003 συνιστά για μένα τον καλύτερο δίσκο που κυκλοφόρησε ποτέ από την Domino.

Υγ. Την Κυριακή η Domino θα γιορτάσει για τέταρτη φορά την πρωτιά στο βρεττανικό albums chart, μιας και το Suck It And See των Arctic Monkeys σύμφωνα με το musicweek θα ρίξει από την κορυφή το Born This Way της Lady Gaga.

είναι [B]ο[/B] panda bear, ο οποίος είναι μέλος των animal collective. μετά χαράς θα τον έβαζα, είπα όμως να μην το παρακάνω μιας και έβαλα τους ac. :wink:

όχι πάντως και gayικο το attack music! :stuck_out_tongue:

μωρέ μπράβο… δεν το ήξερα αυτό. κοίτα να δεις οι monkeys… άνετα η πιο επιτυχημένη μπάντα της domino. με το i bet you look good on the dancefloor είχε γιορτάσει άλλωστε και την πρώτη της πρωτιά σε single.

για μένα τώρα η προφανής επιλογή είναι οι kills, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. όπως λέει και ο cato οι wild beasts κυκλοφόρησαν έναν κορυφαίο δίσκο φέτος, και οι animal collective είναι μεγάλο συγκρότημα. θα το σκεφτώ και θα επανέλθω με πιο κατατοπιστική γνώμη.

αξίζει πάντως να γίνει και μια αναφορά στα βινύλια της domino. τρομερά προσεγμένες και καλαίσθητες δουλειές.

Καλα καναμε ενα λαθος =Ρ.Animal collective δν εχω ακουσει ποτε ουτε νοτα παντως.Τι παιζουνε ?

μωρέ μπράβο… δεν το ήξερα αυτό. κοίτα να δεις οι monkeys… άνετα η πιο επιτυχημένη μπάντα της domino. με το i bet you look good on the dancefloor είχε γιορτάσει άλλωστε και την πρώτη της πρωτιά σε single.

Ελα μην στεναχωριεσαι που τη “σουταρανε” τη γκαγκα σου :stuck_out_tongue: !

Το χω ξαναπει για το Σακ Ιτ.Παραδοξως (?) ο δισκος εχει σκισει σε Βρετανια και Αμερικη,μονο καλα λογια εχω διαβασει.

κοίτα, μπορεί επειδή έχουν ταυτιστεί με τη hipster κουλτούρα να τους έχει πάρει κι αυτούς λίγο η μπάλα, αλλά εγώ θεωρώ πως είναι από τις κορυφαίες μπάντες που ανέδειξαν τα 00’s. αν σου αρέσουν οι beach boys, θα σου αρέσουν και οι ac.
άκου αυτό π.χ. ----> [U]http://www.youtube.com/watch?v=nyEA-4UjlOU[/U]

είναι που δεν έχει βγει ακόμη η κριτική του p4k. :twisted:

Μιας και συνέπεσε με την έναρξη αυτού του thread, θα το αναφέρω από εδώ. H Domino λοιπόν ‘‘ανέβασε’’ σήμερα ένα πρώτο δείγμα από τον νέο δίσκο του Stephen Malkmus σε παραγωγή του Beck. Περισσότερα εδώ :

http://www.dominorecordco.com/uk/landingpage/07-06-11/stephen-malmkus

Με βάση τις πρώτες ακροάσεις φαίνεται πως συνεχίζει στο μουσικό δρόμο που χάραξε το υπέροχο Real Emotional Trash του 2008. Για τα υπόλοιπα, υπομονή μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

^πωπω εξαιρετικό το κομμάτι! σταθερή αξία ο malkmus εδώ και 20 χρόνια.
δεν είχα ιδέα ότι κυκλοφορεί δίσκο φέτος. βρήκα λοιπόν κάτι να έχω να περιμένω μέσα στη χρονιά…

πάντως τον beck παντού τον βλέπω. πότε τις προλαβαίνει όλες αυτές τις παραγωγές?
κάνει όμως to the point επιλογές…