ooo θα τσεκάρω μόλις τελειώσω με savatage!
Now playing: Savatage - Of Rage And War
via FoxyTunes
Πληροφοριακα, Rapture = Shape of Despair οσον αφορα τα μελη. Μεχρι και το δευτερο album, εστω. Το τριτο ειναι επισης καλο, αλλα νταξ, δε συγκρινεται μ’ αυτα τα δυο. Ειναι και πιο αναλαφρο, γεγονος που με χαλασε, επειδη σε αυτα καταφερνουν και παλατζαρουν ποικιλα συναισθηματα. Δε το λες μιζερο, ουτε ομως γλυκαναλατο. Και γενικα εχουν πολυ γαματες μελωδιες στις κιθαρες, θα το διαπιστωσετε απ τη πρωτη κιολας ακροαση.
Μαρία πολύ καλό το review για Forest of Shadows!
Εξαιρετικός δίσκος πραγματικά.
Σ ευχαριστώ Βασίλη μου, αν κ δεν θα τον έλεγα εξαιρετικό… ήταν πολύ “τραβηχτικός” όμως.
Ίσως επειδή δεν είμαι και τόσο μέσα στο είδος μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση.
Υπάρχουν κομμάτια που με κόλλησαν αμέσως, ειδικά αυτό το Moments in Solitude.
Ποιοτική κυκλοφορία όπως και να 'χει.
Λοιπόν:
Το Futile μου άρεσε αρκετά σε αντίθεση με το Songs… που μάλλον πέρασε και δεν ακούμπησε:P
Έχουνε κι ένα τρίτο είδα, λέει τπτ Jon?
Το Futile είναι όντως πολύ ωραίο cd!
Μου άρεσε λίγο περισσότερο από το Songs for the withering, το οποίο ήταν εξίσου καλό…
=)))
Το Futile ειναι αδιαμφισβητητα το καλυτερο τους.
@ΜρΜπιλλ: Αμα δε σου αρεσε το δευτερο μεινε εκει. Το τριτο (με τιτλο Silent Stages) ειναι πολυ συμπαθες, αλλα και κατω του αναμενουμενου.
Παλιές+νέες κυκλοφορίες,προτάσεις.
Για τους φίλους των Saturnus.
Before The Rain-One Day Less
Σε όσους έχουν λείψει οι Αnathema εποχής Pentecost III,Serenades.
Nαι αλλα εκεί μιλάνε μόνο για κλασσικό doom,sludge,stoner κτλ.
Ναι οκ, απλά επειδή δε γνωρίζω τις διαφορές γι’ αυτό το ανέφερα.
Go on!
αν και νομιζω καπου υπαρχει ενα αναλογο θρεντ
the prophecy - into the light
το καινουργιο the prophecy τα σπαει!!!
doom death με αρκετα καθαρα φωνητικα και μια πιο progressive προσεγγιση απο τα 2 προηγουμενα!!!
αγγλια και death doom ειναι εγγυηση!!!
Εμ… καλύτερα εδώ βρε παιδιά που έχει πάρει μια σειρά και υπάρχουν και πολλές doom/death προτάσεις… :-s
Μπραβο ρε παιδια για αυτο το θρεντ. Ευγε
λοιπον να συνεισφέρω και εγω με μερικα αγαπημενα αλμπουμ.
EA - EA II(2009)
Νεος δεύτερος ολόκληρος δισκος από τους EΑ (Με δυο κομματια μολις των 22 και 25 λεπτων αντιστοιχα). Συνεχιζοντας το μυστηριωδης αργο funeral style τους με τον πιό αργό ρυθμό, δημιουργωντας μια λυπημένη ατμόσφαιρα… συνδιαζοντας το με πληκτρα και ντεθ φωνητικα.
Αυτό το CD είναι απλά καταπληκτικό.Είναι ένα αριστούργημα για όλο τους Funeral Doomsters.
Εύγε!
Sorry,δεν ήξερα οτι υπάρχει παρόμοιο thread αλλα που να το πάρουμε χαμπάρι αφου εχει να γραφεί κάτι απο τον Φλεβάρη.