Ατμοσφαιρικες / Doom / Gothic Metal κυκλοφορίες - προτάσεις

Νταξ τα σπάει άσχημα ο δίσκος.Για How Like a Winter λέω.Είναι από τους καλύτερους δίσκους που έχω ακούσει γενικά.Μου έχει κολήσει τρελά το Crucifige.Πραγματικό έπος!!
mr.Saturnus ξέρεις να το έχουν διαλήσει?Επιεδή αυτό το album είναι του 2003 και δεν έχουν κυκλοφορίσει τίποτα άλλο…:frowning:

Now playing: How Like a Winter - Crucifige
via FoxyTunes

Συμφωνώ με τον από πάνω!πολύ ωραίος δίσκος όντως (όπως και των Nox Mortis φυσικά!) και μου άρεσαν πολύ και τα γυναικεία φωνητικά!

Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω,αλλα μπορώ να μάθω.:slight_smile:

Προιον σημερινου ξεθαβινγκ:

Left Hand Solution - Fevered

Μελωδικο GothoDoom με σκοτεινα γυναικεια φωνητικα. Μη περιμενετε σοπρανοπαπατζιλες - κιε καλυτερα εδω που τα λεμε, η κοπελα εχει υπεροχη φωνη. Κατα τ αλλα, απευθυνονται σε συγκεκριμενο ακροατηριο, καθως ειναι λιγο δυσπεπτοι για οσους αρεσκονται σε χιτακια. Εχουνε ομως πολυ ωραιες μελωδιες και γνκ μιλαμε για μια ψιλογουαου δουλεια που αξιζει να μη προσπερασετε.

εεε μάθε μωρέ…:D:D

Now playing: Anathema - Sleepless
via FoxyTunes

Μπάντα του Tuomas Saukkonen, αποτελεί τη πιο σκοτεινή πλευρά των Before The Dawn, ο δίσκος είναι φετινός (2009), ουσιαστικά αυτό είναι το ντεμπούτο (προηγείται ένα split) και κινείται σε Death/Doom ρυθμούς. Με μια γρήγορη ακρόαση φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον δίσκος.

Έχει ξαναποσταριστεί, αλλά αξίζει γαμώ!

Τεράστιο έπος, το “For One” είναι λες και σου μπήγουν μαχαίρια στη καρδιά.

Ακούει κανείς Yearning ?

Τσου, πες δίσκο να τσεκάρουμε μαικ!

Έχουνε 5 και είναι Φιλανδοι. Ξεκίνα με το πρώτο ‘’ With Tragedies Adorned’’. :slight_smile:

Φθινοπώριασε και είναι καιρός για μελαγχολικά ακούσματα… :slight_smile:

Mournful Gust οι κύριοι…

The Frankess Eve

my dying bride, mourning beloveth, saturnus καταστάσεις

The Fall Of Every Season

Ατμοσφαιρικό doom απο τη Νορβηγία, πρώτο album το 2007, δεύτερο βγαίνει φέτος. Ακούμε αυτό:

Είναι τόσο έπος, που πρέπει να το ξαναματαποστάρεις 3-4 φορές ακόμα. Ελεύθερα.

Αυτό εννοώ.

Από τις καλύτερες κυκλοφορίες του '08!

@ freedom : http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=218031&postcount=80

To ειχα ποσταρει το μακρινο 2007 !
Απιστευτος δισκος.

Γειά σου ρε Deathster!

Πολύ καλό το δισκάκι πραγματικά, φέτος βγάζει το δεύτερο, έχει ένα κομμάτι στο myspace, δε το έχω ακούσει ακόμα βέβαια.

Θα περιμενουμε ολοκληρο το αλμπουμ μιας και ειναι concept απ’οσο ειδα.

Mετά τα εκπλητικά gothic/doom Theatre of Tragedy, Velvet Darkness They Fear και Aégis, τις τεράστιες industrial rock/electro pop απογοητεύσεις Musique και Assembly, την προσπάθεια για επιστροφή στις ρίζες Storm… κρατάμε στα χέρια μας το νέο δίσκο των Νορβηγών Theatre of Tragedy Forever Is the World!

Σίγουρα το καλύτερο ανάμεσα στα τέσσερα τελευταία cd της μπάντας, με εντονο το gotic στοιχειο…
Ακόμη δεν το έχω λιώσει, μια -δυο αρκοάσεις έχω κάνει, αλλά μου φαίνεται πολύ καλό.

Τσεκάρετέ το αν θέλετε…

Αυτό…

Συνέχεια του storm με πολλές τζούρες απο aegis era…

hide & seek, hollow και frozen θα μπορούσαν να ειναι τα b-sides του aegis…