το τελ. witchfinder general αν και περιμενα οτι θα ηταν πατατα,ειναι πολυ αξιολογος δισκος,χωρις βεβαια να φτανει τα μεγαλεια του παρελθοντος.
τωρα για το split electric wizard/rev.bizzare υπαρχει δηλ. κανεις που να περιμενε μετρια πραγματα?8)
το τελ. witchfinder general αν και περιμενα οτι θα ηταν πατατα,ειναι πολυ αξιολογος δισκος,χωρις βεβαια να φτανει τα μεγαλεια του παρελθοντος.
τωρα για το split electric wizard/rev.bizzare υπαρχει δηλ. κανεις που να περιμενε μετρια πραγματα?8)
Reflection - When Shadows Fall
Το πηρα τις τελευταιες μερες και δεν εχει βγει απο το cd player!!!Oι Reflection επεστρεψαν με εναν μεγαλο δισκο!!Ο Stivala δινει καταπληκτικες ερμηνειες ενω η κιθαρα του Σταθη Παβλαντη κελαηδαει κανονικα με σολαρες και riff μεσα στην πορωση!Δεν περιμενα τοσο καλο δισκο για να ειμαι ειληκρινης!!!Μπραβο στα παιδια!!
YOB.:!:
YOB is in writing mode for its monolithic comeback effort, to be released sometime in the first half of 2009.
Pelican - City of Echoes
Τι δισκάρα!
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε βέβαια, αλλά ήθελα να το πω :Ρ
Φαντάζομαι ότι οι φανταστικοί Pelican θα έχουν συζητηθεί πολλές φορές, αλλά στο ποστ-ροκ thread
Τα ξερουμε τα νεα και περιμενουμε σαν τρελοι :bounce:
Wretch μπερδευτηκες λιγακι ε ?
στις αρχες του παντως ειχαν πολλα doom στοιχεια
οπως και οι περισσοτερες μπαντες απο αυτον τον χωρο!!!
australasia rules by the way
Το australasia ειναι υπερτατο!
Με τι lineup? Scheidt - Foster και κινέζος?
απο μαησπαης.
We Have A New Bassist
Current mood: catalyzedWith word from Isamu Sato that he is too busy with family/work/new musical projects to commit to a YOB reunion, the task for Travis and I was to find a new bassist for YOB.
That has been accomplished in the excellent Aaron Reiseberg from Portland, Oregon. He is an old friend of ours, and has played in bands with Travis before. He has the chops and the enthusiasm we need for our new material and upcoming yet-to-be-determined shows.
Για τους λάτρεις των Sabbath, Saint Vitus, Abdullah και λοιπών traditional doomsters, από την Ισπανία οι αποθανόντες Glow με τα ?Gone, But Never Forgotten? (2005) & ?Dive Into the Sun? (2006).
? Enjoy ??
A; post-rock είναι; :-s
Και για doom τους έχω και για sludge. Κι όχι μόνο εγώ αλλά και το last.fm
Και το Australasia δισκάρα είναι! Αυτό ακούω τώρα 8)
Rising from the ashes of the band Tusk, the instrumental post-metal outfit Pelican formed in Chicago, 2001, by guitarists Trevor de Brauw and Laurent Lebec with sibling rhythm section Larry and Bryan Herweg (drum and bass, respectively).
Aπό last.fm
Εγώ για τα tags λέω βασικά. Δεν θα τ’αντιγράψω, ακούω άλλα τώρα :Ρ
Τεσπά, μικρό το κακό :Ρ
Λοιπόν, απ ότι βλέπω αυτό το thread έχει ψιλοκάτσει, αλλα επειδή με φτιάχνει άσχημα, είπα να το “ταρακουνήσω” λίγο και να πω για κάτι που δεν είναι αποκλειστικά doom αλλα προσιδιάζει, ΓΑΜAEI και πάνω από όλα έρχεται από Ιρλανδία! Προσκυνήστε άπιστοι!
…και κυρίως…
Όταν το παλικάρι ουρλιάζει “in this godless commune of sodom, SLANDERED AND LIED OUT ABOUT AM I!”, νιώθω σα να μην υπάρχει αύριο…
Τους ειδαμε και support στους Primordial.
Πολυ ωραιο γκρουπ.
H τελευταία κυκλοφορία ever των Reverend Bizarre (Με όλα τα σπάνια τραγούδια τους όπως λέει και ο Αλβέρτος Μαγοψάχτης στο φόρουμ του) :
http://www.levykauppax.fi/artist/reverend_bizarre/death_is_glory_now/
ΦΑΚ ΓΙΕΑ !!!
Εγώ όχι:(
Τουλάχιστον τους έμαθα από κάτι βιντεάκια στο youtube από τη συναυλία που έβλεπα για να παρηγορήσω τον εαυτό μου.:thumbup:
Ιδού και το tracklist της συλλογής των Reverend :
I:
Demons Annoying Me
Blood on Satan’s Claw
Apocalyptic Riders
The Tree of Suffering
The Children of Doom
Odinn´s Men
II:
From The Void II
Dark World (Saint Vitus cover)
Broken Vows (Pentagram cover)
Bend (Mr. Velcro Fastener cover)
Rotestilaulu (Simo Salminen cover)
Deceiver (Judas Priest cover)
The Gate Of Nanna (Beherit cover)
όπως λέει και στο φόρουμ τους λείπουν 2 κομμάτια δυστηχώς επειδή συμπεριέλαβαν μόνο τα σπάνια τραγούδια από τα βινύλια και όχι απο τα ΨΔ ! κρίμα …
Παιδιά τους Solomon Kane τους ξέρει κανεις ? Τους είδα προ ολίγου σε ένα βίντεο στο youtube (με τις 10 καλύτερες μπάντες) και δεν τους είχα ξανακούσει ποτέ ! φαίνεται να ναι παλιοί και επηρεασμένοι από sabbath …καλά όλοι στο Doom από αυτούς είναι επηρεασμένοι αλλά στο τραγούδι (βασικά μέρος) που άκουσα είχαν πιο εμφανείς τις επιρροές τους από sabbath, παρά από άλλες μπάντες … ¨εκανα και search στο φόρουμ εδώ αλλά δε βρήκα τίποτα…
γνωρίζετε τίποτα ?
Edit : http://www.youtube.com/watch?v=OnZuZfsaSQ4
οτι βρήκα από αυτούς … Μοναδική κυκλοφορία και μοναδικό τραγούδι αλλά ωραίo !