χιεχ, σημερα ημουν εκει.
5 ευρω το middian;;;;;το ειχε τοσο καιρο στο ραφι ο αντρεας με 15 ευρω κι εγω το ειχα παρει πρωτη βδομαδα απο metropolis με 17
πλεον το φιλοσοφησα, θα περιμενω να ριξουν τις τιμες και οσο παρει.
Μιας και λεμε για YOB, προσωπικο αγαπημενο ισως ειναι τουτο:
…αν και ολα σπερνουν.
Στο Rock ‘n’ Roll στην Πάτρα πήγες ?
εμ ναι, αυτο λεω.
οντοπικ:
np:
Εχει και κανα 2 Yob αλλα λογικα θα τα εχεις σταμπαρει/εχεις ηδη.
Καλα ειδικα Αθηνα συμβαινει συνεχεια αυτο.Περσινα αλμπουμ στα 6.90.
Και αλλος κρυφο-Πατρινος.Ρε βαλτε εκει στο Location ενα Πατρα/Μηναρουπολη/Μπιπ το καρναβαλι
να σας καταλαβαινουμε.
Δεν είναι το πατρίδα μου γι’αυτό δεν το βάζω !!! μένω εδώ μέχρι νεωτέρας διαταγής
πήγα την Τετάρτη RnR και μου δωσε και ένα πρόμο τσάμπα επειδή γουσταρα τους Hectic Patterns ! καλός άνθρωπος ρε !
Σωστος τυπος γενικα.Και εμενα μου εχει δωσει κατι προμο.
Το ξεθαψα χτες…Τι επικο επος ειναι αυτο ρε ! Το ειχα λιωσει μικρος ε!Θυμομουν ολα τα τραγουδια
απ’εξω!
Whores to oblivion - rising faster
Death to Utopian - War is Master
το καινουργιο ειναι αυτο??
miscatonic rules!!!
ναι, λικαρε.
αξιολογο doom επισης απο ισπανια warchetype-goat goddess supermacy,περσυ κυκλοφορισε.
ρε παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το καινουργιο των witchfinder general?κυκλοφορησε?στην ιστοσελιδα τους λεει παντως οτι στην αμερικη βγηκε στις 30 αυγουστου και uk στις 3 σεπτεμβρη…
Αν το θες σε mp3 παντως ψαξε κατα Πουτιν μερια
κατα πουτιν μερια…?μου το κανεις πιο λιανα?
εγινε.
Σβηστο ομως γιατι απαγορευεται…
ακυρο deathster το βρηκα!!!thanx παντως:thumbup::thumbup:
Αν ψήνεσαι για παραγγελία:
Ordering info:
DIE HARD CD VERSION LIMITED TO STRICTLY 225/INCLUDES CD AND T SHIRT(PICTURES LOCATED IN THIS THREAD.) PRICES INCLUDING POSTAGE AND FEES:
MENTION SHIRT SIZE WHEN ORDERING! MEDIUM, LARGE OR XL!
EUROPE $37.00
CANADA $32.00
USA $30.00
CD ONLY: EUROPE $18.00
CANADA$16.00
USA $15.00
PAYPAL TO RBVRANKOVICH@ONSTADS-INS.COM
If you do not have paypal you can send well hidden cash(at ye own risk) or money orders3 in us dollars to:
Russ Vrankovich
po box 345
Diablo Ca. 94528
usa.
thanx!!!:thumbup::thumbup:
Το κατεβασα και εριξα μια αυτια!Οχι προσεκτικη ομως.Η διασκευη σε Beherit ειναι “διασκευη”.
Καταρχας απο 4 κατι λεπτα το κανουν σχεδον 12 οποτε καταλαβαινετε.
Το Electric Wizard δεν το ακουσα ακομα.Οσονουπω.
[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]Samothrace - “Life’s Trade”, 2008[/SIZE][/FONT]
Από τους καλύτερους heavy doom δίσκους της χρονιάς, με τραγουδιστή σε ρόλο Χάρου και την υπόλοιπη -πιο αργή και από το τίποτα- μπάντα να σε συνοδεύει στον Άδη. Το solo του “Cruel Awake” που κλείνει το δίσκο, δεν υπάρχει…