Doom κυκλοφορίες

χιεχ, σημερα ημουν εκει.
5 ευρω το middian;;;;;το ειχε τοσο καιρο στο ραφι ο αντρεας με 15 ευρω κι εγω το ειχα παρει πρωτη βδομαδα απο metropolis με 17 :frowning:
πλεον το φιλοσοφησα, θα περιμενω να ριξουν τις τιμες και οσο παρει.

Μιας και λεμε για YOB, προσωπικο αγαπημενο ισως ειναι τουτο:

…αν και ολα σπερνουν.

Στο Rock ‘n’ Roll στην Πάτρα πήγες ?:wink:

εμ ναι, αυτο λεω.

οντοπικ:

np:

Εχει και κανα 2 Yob αλλα λογικα θα τα εχεις σταμπαρει/εχεις ηδη.
Καλα ειδικα Αθηνα συμβαινει συνεχεια αυτο.Περσινα αλμπουμ στα 6.90.

Και αλλος κρυφο-Πατρινος.Ρε βαλτε εκει στο Location ενα Πατρα/Μηναρουπολη/Μπιπ το καρναβαλι
να σας καταλαβαινουμε.

Δεν είναι το πατρίδα μου γι’αυτό δεν το βάζω !!! μένω εδώ μέχρι νεωτέρας διαταγής :stuck_out_tongue:
πήγα την Τετάρτη RnR και μου δωσε και ένα πρόμο τσάμπα επειδή γουσταρα τους Hectic Patterns ! καλός άνθρωπος ρε !

Σωστος τυπος γενικα.Και εμενα μου εχει δωσει κατι προμο.

Το ξεθαψα χτες…Τι επικο επος ειναι αυτο ρε ! Το ειχα λιωσει μικρος ε!Θυμομουν ολα τα τραγουδια
απ’εξω!
Whores to oblivion - rising faster
Death to Utopian - War is Master
:metal:

το καινουργιο ειναι αυτο??

miscatonic rules!!!

ναι, λικαρε.

αξιολογο doom επισης απο ισπανια warchetype-goat goddess supermacy,περσυ κυκλοφορισε.

ρε παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το καινουργιο των witchfinder general?κυκλοφορησε?στην ιστοσελιδα τους λεει παντως οτι στην αμερικη βγηκε στις 30 αυγουστου και uk στις 3 σεπτεμβρη…

Αν το θες σε mp3 παντως ψαξε κατα Πουτιν μερια :wink:

κατα πουτιν μερια…?μου το κανεις πιο λιανα?

εγινε.

Σβηστο ομως γιατι απαγορευεται…

ακυρο deathster το βρηκα!!!thanx παντως:thumbup::thumbup:

Αν ψήνεσαι για παραγγελία:

Ordering info:

DIE HARD CD VERSION LIMITED TO STRICTLY 225/INCLUDES CD AND T SHIRT(PICTURES LOCATED IN THIS THREAD.) PRICES INCLUDING POSTAGE AND FEES:
MENTION SHIRT SIZE WHEN ORDERING! MEDIUM, LARGE OR XL!
EUROPE $37.00
CANADA $32.00
USA $30.00

CD ONLY: EUROPE $18.00
CANADA$16.00
USA $15.00
PAYPAL TO RBVRANKOVICH@ONSTADS-INS.COM

If you do not have paypal you can send well hidden cash(at ye own risk) or money orders3 in us dollars to:

Russ Vrankovich
po box 345
Diablo Ca. 94528
usa.

thanx!!!:thumbup::thumbup:

Το κατεβασα και εριξα μια αυτια!Οχι προσεκτικη ομως.Η διασκευη σε Beherit ειναι “διασκευη”.
Καταρχας απο 4 κατι λεπτα το κανουν σχεδον 12 οποτε καταλαβαινετε.
Το Electric Wizard δεν το ακουσα ακομα.Οσονουπω.

[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]Samothrace - “Life’s Trade”, 2008[/SIZE][/FONT]

Από τους καλύτερους heavy doom δίσκους της χρονιάς, με τραγουδιστή σε ρόλο Χάρου και την υπόλοιπη -πιο αργή και από το τίποτα- μπάντα να σε συνοδεύει στον Άδη. Το solo του “Cruel Awake” που κλείνει το δίσκο, δεν υπάρχει…