Doom κυκλοφορίες

Με έπεισες.

Στις πρώτες ακροάσεις, δεν είναι και Crypt Sermon, αλλά ναι ρε γμτ.

1 Like

Ε όχι και ενοχλητικά τα φωνητικά του Messiah…

Τέλος πάντων. Γούστα είναι αυτά. Ο νέος δίσκος των Alatr Of Oblivion είναι όπως πρέπει.

Να γκρινιάξω λίγο για το κόστος των ταχυδρομικών για την αγορά του βινυλίου, το οποίο βρίσκω εξωπραγματικό. Δυστυχώς ο δίσκος θα ακροαστεί από streaming πλατφόρμες όπως όλοι οι υπόλοιποι. Δεν έχω καταφέρει να αγοράσω κανένα άλμπουμ τους σε φυσικό φορμάτ.

1 Like

Με δίκασαν τα ντουμάκια στο fb για αυτή την πρόταση. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάποιες φορές το παράκανε με την οπερατική απόδοση των φωνητικών, εξ ου και ενοχλητικά.

5 Likes

Εγω μαζι σου. Μ αρεσει γενικα, αλλα ειναι και πολλα σημεια που δεν μου αρεσει ο τροπος που ερμηνευει. Αλλες φορες πολυ οπερατικος και αργοτερα και αρκετα “μπουκωμενος”

1 Like

Να πάτε να ακούσετε Coldplay, κύριε.

4 Likes

Χαχαχαχα, αυτό ήταν τέλειο.
Να φορέσω και βραχιολακι;

αρκεί να το επιστρέψεις μετά

2 Likes

Heavy/doom για την ακρίβεια, 6.9.24 ο έκτος δίσκος των Castle.

3 Likes

Οι Έλληνες Fohn ντεμπουτάρουν την Παρασκευή με ένα άλμπουμ που είναι ένα από τα κορυφαία φετινά funeral doom έργα. Βασύ, ασήκωτο, μακροσκελές και με εκπληκτικές avant garde πινελιές.

2 Likes

Απαντω στον εαυτο μου, αλλα αυτο παραειναι καλο κ επικο

4 Likes
6 Likes

Απαντάω κι εγώ σε σένα αρχοντικιε Red Viper, για να σε ευχαριστήσουμε για την αναφορά και τα καλά λόγια!

Και μια θερμή καλησπέρα στο ροκιν που με μια βούληση της τύχης πάλι συναντιόμαστε.

11 Likes

Και τώρα κάποιος να ξαναφέρει τον Μπλίντιν γαμώ το κέρατό μου!

2 Likes

Διαχρονικο ψευδωνυμο που χω χασει τις ριζες απο που το θυμαμαι. Παιζει ακομα και απο το mirc. Οπως και να εχει φοβερη δουλεια. Το τσιμπησα απο το bandcamp και το χω λιωσει

1 Like

Έ- Έ - Έρχεται καινούριο capilla ardiente

8 Likes