Στις πρώτες ακροάσεις, δεν είναι και Crypt Sermon, αλλά ναι ρε γμτ.
Ε όχι και ενοχλητικά τα φωνητικά του Messiah…
Τέλος πάντων. Γούστα είναι αυτά. Ο νέος δίσκος των Alatr Of Oblivion είναι όπως πρέπει.
Να γκρινιάξω λίγο για το κόστος των ταχυδρομικών για την αγορά του βινυλίου, το οποίο βρίσκω εξωπραγματικό. Δυστυχώς ο δίσκος θα ακροαστεί από streaming πλατφόρμες όπως όλοι οι υπόλοιποι. Δεν έχω καταφέρει να αγοράσω κανένα άλμπουμ τους σε φυσικό φορμάτ.
Με δίκασαν τα ντουμάκια στο fb για αυτή την πρόταση. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάποιες φορές το παράκανε με την οπερατική απόδοση των φωνητικών, εξ ου και ενοχλητικά.
Εγω μαζι σου. Μ αρεσει γενικα, αλλα ειναι και πολλα σημεια που δεν μου αρεσει ο τροπος που ερμηνευει. Αλλες φορες πολυ οπερατικος και αργοτερα και αρκετα “μπουκωμενος”
Να πάτε να ακούσετε Coldplay, κύριε.
Χαχαχαχα, αυτό ήταν τέλειο.
Να φορέσω και βραχιολακι;
αρκεί να το επιστρέψεις μετά
Heavy/doom για την ακρίβεια, 6.9.24 ο έκτος δίσκος των Castle.
Οι Έλληνες Fohn ντεμπουτάρουν την Παρασκευή με ένα άλμπουμ που είναι ένα από τα κορυφαία φετινά funeral doom έργα. Βασύ, ασήκωτο, μακροσκελές και με εκπληκτικές avant garde πινελιές.
Απαντάω κι εγώ σε σένα αρχοντικιε Red Viper, για να σε ευχαριστήσουμε για την αναφορά και τα καλά λόγια!
Και μια θερμή καλησπέρα στο ροκιν που με μια βούληση της τύχης πάλι συναντιόμαστε.
Και τώρα κάποιος να ξαναφέρει τον Μπλίντιν γαμώ το κέρατό μου!
Διαχρονικο ψευδωνυμο που χω χασει τις ριζες απο που το θυμαμαι. Παιζει ακομα και απο το mirc. Οπως και να εχει φοβερη δουλεια. Το τσιμπησα απο το bandcamp και το χω λιωσει