Doom κυκλοφορίες

Θα επανέλθω ξανά στους αγαπητούς, για να υποβάλω τα σέβη μου. Αυτό το Bend πόσο τεράστιο κομμάτι είναι και που το κρύβανε τόσο καιρό? Πραγματικά απίστευτο! Eternal :respect:

απλα υπερτατο οπως και οτι εχουν βγαλει
μας λειπουν τρελα αλλα απο τετοιες μπαντες δεν θελω κωλοτουμπες με reunion και αλλα τραγελαφικα,ειδικα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα

Στο Χάμερ ο Ζαχάροπουλος έβαλε 0 στη συλλογή…έλεγε “μουσικά γαμάει” , αλλά “σαν κίνηση μόνο κρίνεται” γιατί “μπορεί ο καθένας να βρει αυτά τα σπλιτς ακόμα και στο ίΝτερνετ”. Διαφωνω κάθετα γιατί πρώτον πολλά απο αυτά τα σπλιτς είναι εξαντλημένα (άσε που δεν έχουν όλοι βινύλιο) ενώ μη με κάνετε να μιλήσω για την ποιότητα των τραγουδιών που μεταφέρθηκαν από βινύλιο σε mp3. Ιν Φακτ τώρα θα παω να κατεβάσω την συλλογή να συγκρίνω το τραγούδι τους από το split με τους Electric Wizard…

Εννοείται πως θα το αγοράσω!

ΓΜΤ !!!

μόλις κατέβασα την συλλογή και αποδεικνύεται ότι έχω δίκιο :D8) !!
όποιος θέλει να τσεκάρει ο ίδιος ας μου στείλει σε pm ! :wink:

EDIT 2 : ΓΜΤ !!! …έκανα Μ***κία και αν΄τι για edit πάτησα post reply…

Καλα Epitaph ο ηχος των mp3 ειναι αρκετα χειροτερος.
Παραδειγμα ο δισκος που ακουω τωρα.Το ειχα σε mp3 και σε κασεττα παλιοτερα.
Οταν το πηρα σε σιντι και το ακουσα πρωτη φορα ειχα μεινει αποσβολωμενος.
Ο λογος για το 666 international των DHG.
Απιστευτη διαφορα.
Η διαφορα βινυλιου-mp3 σιγουρα ειναι μεγαλυτερη.
Παιζει να τσιμπησω το ΕΡ-αλμπουμ των Reverend.Το εχει εδω περα.
Θα του ριξω καμια αυτια και θα πραξω.Για το Harbinger of Metal μιλαω.
Γνωμες ?

Καλό είναι, αν και όχι από τα σούπερ τους με 2-3 τραγουδάρες. Αξίζει όμως σίγουρα…

Εγώ ρε μαν μιλούσα για την ποιότητα των mp3 μετά από τη μεταφορά τους από βινύλιο (μέσω pc) ! Αν προσπαθήσεις να περάσεις τραγούδια βινυλίου σε πισι για να τα κάνεις mp3 θα βγεί πολύ χειρότερος ήχος απ’ ότι φαντάζεσαι (γιατί πολύ απλά το βινύλιο ΔΕΝ έχει φτιαχτεί για να μετατρέπεις το υλικό του σε mp3). Από βινύλιο απ’ευθείας δεν έχω ακούσει ποτέ…
Βασικά πάω να ανεβάσω rapidshare τα 2 τραγούδια (τις εκδόσεις του ίδιου τραγουδιού θέλω να πω) να καταλάβεις τι εννοώ…

Edit : To Harbringer είναι ωραίο! The wandering Jew κομματάρος !έχει και ωράιο tribute στον Βαργκ από τον Albert τον ίδιο (εκτός από το Dunkelheit) :wink:

Αχ βρε Επιτάφιε, αχ βρε Επιτάφιε…
Δεν έχουμε πει πως δεν ποστάρουμε links ακόμα και σε spoiler;

Μαα…!!! είναι ένα τόσο δα δειγματάκι :oops:O:)

Φέτος στο φόρουμ των Offspring είχαν ποστάρει πολλά παρόμοια “δείγματα” για να τσεκάρουν αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις 2 εκδόσεις των δίσκων τους που επανακυκλοφόρησαν (Smash & Ignition) ! Να τα τσεκάρουνε και αύριο τα βγάζω…βαριέμαι να στέλνω πμς στρατηγέ :stuck_out_tongue:

Ναι βρε έπιταφ, αλλά μην έχουμε και μπλεξίματα ε; :stuck_out_tongue:

Looking Glass - “2”, EP 2008

Αυστραλιανοί heavy doomy rockers, στα χνάρια των Place of Skulls, Leather Nun, Pentagram, Cathedral.

http://www.myspace.com/lookingglassoz και ξεκινάτε με το “Freya”…

Οι Φιλανδοι ξαναρχονται! Πειτε οχι στα υποκαταστατα!

Ωραιο το καινουργιο. Και φυσικα δε περιμενα τπτ λιγοτερο. Οτι εχουν βγαλει μεχρι τωρα τα σπαει.

bump!

Serpentcult - Weight of Light
http://www.rocking.gr/review2206.php

Απολαυστικο & προτεινομενο.

Μάπααα.

Προτιμούμε σε ανάλογο ύφος (doom με γυναικεία φωνητικά κι άλλα αξιοπερίεργα) τα εξής:

Blood Ceremony - S/T

Ότι είπα πιο πάνω, εμπεριέχει φλάουτα, black sabbath ντουμ βαρβάτες κιθάρες, μεγάλες δόσεις μαγκιάς και γενικά ενα απο τα καλύτερα του 2008.

Και αναφορικά το Jex Thoth.

Θκο μας παιδί ο αποπάνω!

Τι εξωφυλλαρα ειναι αυτη ρε; Αμα ειναι ανλογο και το περιεχομενο…

σκέπτομαι να τσιμπήσω και blood ceremony και serpentcult, είδωμεν…

Άκου και νιώσε.

nimlot =))

edit: ακουστε κι οι 2 τελος πάντων =P

Ότι άκουσα απο το myspace μάρεσε πολύ.
Αργές συνθέσεις, επική ατμόσφαιρα, φανταστικά φωνητικά.

http://www.myspace.com/totemdoom

Ωραία γυναίκα κιόλας η Jex!:wink:

Α να μπράβο!
Μόνο που δεν δώσατε βάση στο Blood Ceremony και θα με κάνετε να κρατήσω την αναπνοή μου.