Doom κυκλοφορίες

Τρελό αγόρι, αγαπάμε Blood Ceremony κι όσοι δεν πήραν πρέφα μάλλον θα ήταν πολύ απασχολημένοι. Νέβερ Μάηντ… Την αναπνοή σου να την κρατήσεις με τους The Devil’s Blood ( www.myspace.com/thedevilsblood ) και την μωράκλα που έχουν στα φωνητικά 8O. Dig!

Έπαθαι πλάκα και με αυτούς.
Χθες τους άκουσα, τους γούσταρα άπειρα.
Ψυχεδελικό / μελωδικό / hard rock.

Να ναι καλά ο Fenriz που τους πρότεινε…:smiley:

!
Αυτό μου 'χει ξεφύγει, κατεβάζω και τα λέμε σύντομα.

Kαι γω τους άκουσα και έμεινα!8O
Θα τους δούμε και Roadburn κιόλας! :bounce:

Όθοι γουθτάρετε τα πρώτα προθωπiκά albumth του τιτανομεγιθτοτεράθτιου Roky Erickthon των 13 Floor Elevatorth, θα μουρλαθείτε…:smiley:

Το τρίτο κομμάτι (The Heavens Cry Out for the Devils Blood) μου σκάει πολύ μεγαλειώδες από το πρώτο άκουσμα.

potofgold παίζει να βρούμε και το The Graveyard Shuffle και να με φτιάξεις με τρυφερό πιέμ;;

Αααααααααααα! :vibrate:
μόλις κατέβασα το demo, όποιος θέλει του δίνω το λινκ…:slight_smile:
Οπότε θα λιώσω και το demo και τον φετινό δίσκο, ep τι είναι τέλος πάντων…:smiley:

ban στο στέλνω το λινκ

πινκ και στα δυο παιδιά!

Christ or Cocaine; Ιδού το δίλημμα…:lol::lol::lol:

Ρε παιδιά που λέτε, αυτό το demo ειναι στα 128 kbps και με χαλάει, παίζει να βρούμε κάτι καλύτερο;
Επίσης τι σόι ντέμο είναι αυτό;;
Εγώ αναφερόμουν στο The Graveyard Shuffle που 'χει 2 κομμάτια (The Graveyard Shuffle και A Waxing Moon Over Babylon)!

Κάποιος είναι αχάριστος, ψάχνει ψύλλους στ’ άχυρα και είναι και ΣΠΑΣΟΚΛΑΜΠΑΝΙΑΣ :p…“Christ or Cocaine” ρε! Να το παραγγείλεις ρε, εμείς μ@@@@@@ς είμαστε;

=((((

πως να μην το εμπιστευεσαι μετα αυτο το αγορι, που προτεινει μονο δισκαρες :πινκ:

…και γυναικάρες :stuck_out_tongue:

Καλοί Doomαδες φίλοι μου δε κάνει να λέμε για links κτλ σε ότι αφορά επίσημες κυκλοφορίες!

Το EP γαμεί! Το πέτυχα πριν 3 μέρες και ακόμα είναι στην playlist!! Μερικά σημεία μου θυμίζουν Cirith Ungol εξαιτίας των keyboards. Α ρε τιτανομέγιστε μικρέ θεούλη Leif έγραψες πάλι!

ακουσα το ντεμο των devils blood το οποιο GAMAY 8O

οχι ρε αγορι μου :p:p

εδιτ
christ or cocaine8O8O μαστουρωμενο εμοτικον

Για κάθε ενδιαφερόμενο:

Το Rhythm στη Μπενάκη φέρνει το “Come, Reap” των The Devil’s Blood σε βινύλιο γύρω στα ?18. Η πρώτη(:wink: παραγγελία έγινε ήδη :smiley:

εγώ σας είπα να το πάρω μέσω νετ αφού άρεσε σε πολλούς, αλλά δε μ ακούσατε [-X

10 ευρώ το κομμάτι και 10 ευρώ μεταφορικά νομίζω μέχρι ένα κιλό… :!:

Ποιά απ’τις 2 εκδόσεις θα φέρει;;;