Scourge το αγόρασες από μαγαζί? Αν ναι πόσο και που ? τανξ
Επίσης ακουω πολυ αυτό το δισκάκι. το έχει πάρει χαμπάρι κανείς σας;
JEX THOTH λέγονται. Παλιάς σχολής doom, όσο δε πάει όμως, με γυναικεία φωνητικά, απο Η.Π.Α. Δε ξέρω μπορεί να το χει πει και κανείς άλλος.
μιλαμε για πολυ occult doom και με επική ατμοσφαιρα σε πολλές στιγμές.
Kαλα εμενα μη μου το λές το ακούω ήδη. Να μάγκες πάτε κ απο πανω να διαβάσετε “επαγγελματική” κριτικη. Μιλάμε για πολύ αράχνιασμα… προσωπικα όμως να πω κάτι μη “τρομάξετε” με τη λέξη ψυχεδέλεια. Κατα τη ταπεινή μου γνώμη η ψυχεδέλεια τους δεν είναι χιπι. Ειναι επική-κακια ώρες ώρες. Μίξη της γκαραζιέρικης και Manilla Road ψυχεδέλειας.
Μιλαμε για πολυ αραχνιασμα μάγκες!!! Doom με τη σωστή έννοια της λέξης!!! οσο το ακούω τοσο πιο πολυ ενθουσιάζομαι!!!
Α όχι, δεν το έψαξα καν, το κατέβασα.
Καπετάνιε, μια που σ’ έφτιαξε το Jex Τhoth, ν’ ακούσεις επίσης το EP των Totem (προκάτοχοι των J.T. σα να λέμε) και το album των SubRosa (επίσης με γυναικεία φωνητικά).
Κι αν δεν τα βρίσκεις εδώ είμαστε ε.
Yπ’ όψιν αναμένεται και νέο Οrange Goblin, κατά Σεπτέμβρη μεριά. Τα προηγούμενα τα σπάνε πάντως, με ελαφριά προτίμηση στο Frequencies.
Να τον ακούτενενενενενενενε το Γράκχο.
Μορφωμένο;
^
:oops:
Κεντάς αγόρι μου, κεντάς.
YoB Uber alles!!!
Εγω θέλω
[SIZE=“6”]
COUNT RAAVEEEEEENNN[/SIZE]
Την καινούργια κομματάρα στο myspace τους την άκουσες Επιτάφιε;
Μα φυσικά και την άκουσα φίλτατε Ποτοφγκόλντιους Ντουμετάλικους! Αυτό ακριβώς που ζητούσα (εννοώ ότι νόμιζα πως θα το χανε στα φωνητικά μετά από τόσα χρόνια…Αλλά ποιον κοροιδεύω? )
Αναμένουμε μέσα στη χρονιά τη νέα τους κυκλοφορία! παρήγγειλα και το Fear No Pain χθες και είμαι κομπλέ μέχρι να βγει
Mια ομορφια ! Αναμενομενα πραγματα δηλαδη ! 8)
Ναι οκ δε μπορώ! Ειμαι έτοιμος να δεχτώ τη βοήθεια σου
Sunn O))) - Monoliths and Dimensions
Προσκυνήστε άπιστοι!
Με 2-3 ακροάσεις πάει στα 10 καλύτερα της χρονιάς. Πραγματικά φοβιστική-κλειστοφοβική ατμόσφαιρα από τους μάστορες του είδους.
Θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο το demo των Atlantean Kodex+2 κομμάτια.Πάρτε μια γεύση:
Καλή φάση. Είναι πάρα πολύ καλή μπάντα. Κρίμα που δεν αγοράζω βινύλια.
Τα σπάει απίστευτα!!!Από τις καλύτερες κυκλοφορίες του '08
Edit:Επειδή καιγόμουν όλη μέρα σήμερα, κάθισα και διάβασα ΟΛΑ τα ποστ, από την 1η μέχρι την τελευταία σελίδα.Και δεν είδα να αναφέρονται ΠΟΥΘΕΝΑ(εκτός από ένα δικό μου ποστ πριν αρκετές σελίδες) οι Dawn of Winter.Ρε την παλεύεται??? Τεκάρετε τους ΤΩΡΑ!!!