Spiritus Mortis - “The God Behind the God”, 2009
…και δανειζόμενος μια έκφραση που πέτυχα στο νετ:
“It’s heavy.
It’s epic.
It’s doom.
It’s from Finland…”
Spiritus Mortis - “The God Behind the God”, 2009
…και δανειζόμενος μια έκφραση που πέτυχα στο νετ:
“It’s heavy.
It’s epic.
It’s doom.
It’s from Finland…”
:lol: Σχολη εδω και καποιο καιρο η Φινλανδια στο DOOM 8)
Formed in 1987.The first Finnish doom metal band. 8O
To ψαχνω αμεσως !
Μπες στο σαιτ τους.Μπορείς να παραγγείλεις από εκεί αρκετά πράγματα.Αυτό έκανα εγώ πάντως…
μαντεψε και ποιος τραγουδα στο συγκεκριμενο!
μισες δουλειες κανεις ποτοφ =Ρ
Forgive me Father Albert, for I have sinned…:papas:
Ο χρήστης syphilis λέει:
tous eidame finlandia file
Ο χρήστης syphilis λέει:
gamisan kolarakia
Ο χρήστης .:. λέει:
!!!
Ο χρήστης syphilis λέει:
ti fwnara exei o albert
ας μιλησει κι ο ιδιος, παρακαλω.
γάμησαν κωλαράκια!
πάρτε κι ένα δωράκι
!!
Εφυγα.
Χαίρετε, έχω να πω και γω με την σειρά μου ότι το full length των The Lamp of Thoth είναι θαυμάσιο (οι Άγγλοι είναι θεοί για μια ακόμη φορά) και ότι το Sahg “II” επίσης πολύ καλό, αλλά όχι σαν το 1ο.
Αυτα τα ξερουμε κυριος!! Πες μας και καμια γνωμη για τουτο δω!!
Θα σας τα πρηξω, αλλα θα τ ακουσετε ρε. =p
Το solo στο Killing Fields. Ζημια. Ζημια μεγαλη.
[SIZE=“2”]Cough - Sigillum Luciferi[/SIZE] κι οσοι πιστοι προσελθετε.
Ξέρετε κάποιους Akhmed ή κάτι τέτοιο?Τι λένε?Νομίζω ότι έχουν αναφερθεί αλλά βαριέμαι να ψάξω:p!
Αξίζει να ακούσεις το “Chicxulub”, αλλά μην περιμένεις να ακούσεις doom μιας κι αρέσκονται σε psychedelic/post/stoner ήχους. Πριν από λίγο καιρό έβγαλαν και τον πρώτο full length δίσκο. Είναι καλοί οι Αυστραλοί 8)
Place of Skulls πέρα από το The Black Is Never Far?Περιμένω προτάσεις.
Οπωσδήποτε το “Nailed” που συν τοις άλλοις έχει και τη διασκευάρα στο “Don’t Let Me Be Misunderstood”.
Aμπεμπαμπλομ σε ποιο τόπικ να μπει? Για να βλέπω το εξώφυλλο και το τρακλίστιγκ. Α, οκ, θα το βάλω εδώ
1.To the lions
2. Scum of the earth
3. Anti Life
4. No quarter for the damage
Οι ειδικοί λένε ότι είναι doom/post metal.Οι ίδιοι δηλώνουν Grime/Metal/Melodramatic popular song. Εγώ θα βάλω και sludge για να 'μαι μέσα.
Τέλοσπάντων, αφού ξεμπερδέψαμε με τις ταμπέλες, πάμε στις επιρροές. Άμα γουστάρεις ήχο Sleep με ολίγη από Big Business, φιλτραρισμένο με Isis αισθητική, και θεωρείς ότι οι Μάστοντον το χουν παρακάνει με τη μελωδία, εδώ είναι το καταφύγιό σου φίλε χρήστη. Μιλάμε το Anti life έχει βγει κατευθείαν από το Remission!
Tέσπα, έχει παίξει 2 φορές Κυριακή πρωί και πάμε για την τρίτη! Τσεκάρετε άμεσα.
Eγώ να πώ απλά ένα GAMAY!
Credits σε γνωστό blog (Doom to be stoned)
Εντιτ: επειδή έπαθα πλάκα, βάζω και το μαισπέις http://www.myspace.com/northlessmilwaukee
Ζήτω το Wisconsin!
Αχ αχ αχ. Θα ήθελα να ακούσω και αυτό, και το μινσκ και το γιομπ και ένα σωρό, αλλά δεν είναι ο καιρός κατάλληλος για τέτοια. Από Σεπτέμβρη.
Nέο σπλιτ Sunn O))).
Che.
Suicide tribute 10" on Blast First - Sunn O))) & Pan Sonic covering Che with Joe Preston on vocals, Alan Vega with a live version of Thirteen Crosses from his 2007 solo album Station and Head Of David’s Stephen Burroughs with his first studio visit in 10yrs for a version of Goodbye Darling. Yeah that’s about it.