Doom κυκλοφορίες

δεν τους ηξερα,[B]κομματαρα[/B] αυτο που ακουσα…αν και γενικα κ απο τα αλλα κομματια που ακουσα,δεν μου κολλανε για doom εχουνε αρκετο ροκ ν ρολ στοιχειο μεσα

Το απόκτησα, επιτέλους, κιαυτό, και σε λίγη ώρα…λιώσιμο:):!:

ακουσα/ακουω/θα ακουω για πολυ ωρα ακομα αυτο:

[B]GLOW-GONE BUT NOT FORGOTTEN[/B]

doom μπαντα απο ισπανια(με αγγλικους στιχους βεβαια)…δεν μπορω να βρω και ιδιαιτερα πολλες πληροφοριες γιατι δεν ειναι απο τους γνωστους(ουτε καν το εξωφυλλο δεν υπαρχει σε φυσιολογικο μεγεθος)…ο δισκος ειναι του 2005 …τα σπανε τα παλικαρια respect!

δειγματα:

Μπραβο pax,πραγματικα τα σπανε οι glow(καιρο ειχα να τους ακουσω και μολις εβαλα το Godfish)
Το 2006 κυκλοφορησαν το δευτερο δισκακι τους ονοματι Dive Into the Sun

κι αυτο πολυ καλο αν και προσωπικα νιωθω οτι το Gone, But Never Forgotten ειναι λιγο καλυτερο…
Τσεκαρετε κι εδω

[B]Cough/The Wounded Kings[/B] - An Introduction To The Black Arts (Split)

20 μέρες μετά το “ritual abuse”, οι cough κυκλοφορούν ένα split με τους βρετανούς the wounded kings.και ίσως η αρρώστια που σέρνεται επί 20 λεπτά στο ‘the gates of madness’ να είναι και το καλύτερο κομμάτι που έχουν γράψει μέσα στο 2010.κάπου μεταξύ στο “sigillum luciferi” και στο “ritual abuse”, κάπου μεταξύ στη θανατίλα και στην τελετουργία.πραγματικό έπος.
οι the wounded kings συμμετέχουν με έναν 15λεπτο occult ηχητικό ογκόλιθο, που θα λατρέψουν όλοι οι φανς του κλασικού occult doom ήχου, και με έψησαν να τσεκάρω το full length που κυκλοφόρησαν φέτος.
πάρα πάρα πολύ καλό split.

http://www.myspace.com/cough666

http://www.myspace.com/thewoundedkings2

Αρκετα καλοι οι The Wounded Kings στο The Shadow Over Atlantis,η Doom ατμοσφαιρα που βγαζει ο δισκος ειναι ολα τα λεφτα.
Τσεκαρε εαν θελεις και το ντεπουτο τους ονοματι Embrace of the Narrow House(2008),αν και δεν εχει και μεγαλες διαφορες απο το δευτερο

θα τσεκαριστεί σίγουρα.βλέπω έχουν πορωτικούς doom τίτλους τραγουδιών, καλά εξώφυλλα και ωραίες διάρκειες.εξάλλου από το doom που παίζουν μπάντες σαν τους the wounded kings δε ζητώ κάτι το πρωτότυπο και ξεχωριστό, απλά να νοιώθουν τι εστί DOOM.και οι the wounded kings φαίνεται πως κατέχουν την αλήθεια…

μιας και το απεκτησα προσφατα,θελω να τους αναφερω(δεν εψαξα αν εχει ξαναμπει…)οκ.

το προηγουμενο δεν μου αρεσε τοσο πολυ.αυτο εδω μου φερνει κατι σε obsessed και γουσταριζω!

απο ιταλια το συγκροτημα
το συγκεκριμενο ειναι το πιο προσφατο full length album τους (Erasing the Remembrance 2009)

1 αγαπημενο δειγμα του δισκου(μην σας παρασυρει η εισαγωγη!):

και σελιδα στο myspace:

Πραγματικά απίστευτοι φίλε μου, τσέκαρέ τους τώρα!
Από τα τοπ 5 του 2010 μαζί με witchsorrow, hour of 13, cough…

ναι τώρα ψήνουν το καινούριο τους!

Ακουσα και το καινουργιο απο Wall of Sleep(When Mountains Roar)το οποιο με ψιλοαπογοητευσε και το αναφερω στις DOOM κυκλοφορίες λογω του παρελθοντος μιας και τωρα ειναι πιο κοντα στο hard rock.
Για οσους δεν τους γνωριζουν ας τσεκαρουν τα Sun Faced Apostles και …and Hell Followed With Him

Χαρντ ροκ;; :? Κρίμα. Βαρούσανε ωραία όταν ντουμάρανε.

επειδη το εχω αφησει λιγο το σπορ και δεν προλαβαινω, ακουσε κανεις το καινουργιο place of skulls? γραψτε καμια γνωμη να πουμε ,μεχρι να τσεκαρουμε και μεις

Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα αλλα αξιζει να το ακουσεις λογω των Breath of Life,The Maker και Timeless Hearts.Οταν θα εχω χρονο θα αναφερθω αναλυτικοτερα.

(ασχετο αλλα να τσεκαρετε το συγκροτημα UNDER THE SUN με τους Mike Smail (Penance, Cathedral) Dave Roman (Penance) και Dennis Cornelius (Memory Driven, Dwell Within, Place of Skulls,Revelation) με το ντεπουτο τους Man of Sorrow

Μετα απο πολυ καιρο ξαναβαλα να ακουσω τους Leather Nun(τωρα πια Leather Nun America)και για αλλη μια φορα μου τιναξαν τα μυαλα στον αερα με το δισκο All Your Kin(2006).
Μιλαμε για ενα δισκο γεματο με πορωτικα Doom ριφς,δυνατα φωνητικα οπως ακριβως χρειαζεται ενα doom-stoner συγκροτημα,καποιες τζουρες απο 70’ς και φυσικα τα παληκαρια πινουν νερο στο ονομα των Pentagram,Trouble και The Obsessed.
Τσεκαρετε και το Absence of Light(2008)
(ετοιμαζουν split με την super μπαντα IRON VOID)

Μ’εψησες τρελα ομως

Είσαι συγκίνηση ρε κωλόπαιδο :cry: γι’ αυτό και θα σου αποκαλύψω πως η τέλεια αλλαγή μετά το “Overdope” είναι το “The Other” των Dreaming από το “II” της ίδιας χρονιάς.

“Fuch Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah”

ΙΙΙΙΙΙΙ τι ειπε!!!..αμεσο ξεθαμα all your kin ΤΩΡΑ!!

:oops:
“Fuch Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah”

πω, τρελή δισκάρα αυτό. ξεθάβω κι’εγώ 8)

γιατί άλλαξαν το όνομα; και πότε βασικά.
η άλλη μπάντα που μπορεί να τους μπερδεύουν είναι “nunn”.