Επιτέλους, κάποιος με καλό γούστο εδώ μέσα :!:
Εντωμεταξύ, live βγάζουν το φήλινγκ του δίσκου σχεδόν στο ακέραιο και το κάναν σε ανοιχτό χώρο μεσημεριάτικο. Αν ποτέ τους πετύχουμε σε club αναμένεται δυνατή εμπειρία.
Επιτέλους, κάποιος με καλό γούστο εδώ μέσα :!:
Εντωμεταξύ, live βγάζουν το φήλινγκ του δίσκου σχεδόν στο ακέραιο και το κάναν σε ανοιχτό χώρο μεσημεριάτικο. Αν ποτέ τους πετύχουμε σε club αναμένεται δυνατή εμπειρία.
Είχαν έρθει για live? 8O αν ναι, δεν τους χάνουμε την επόμενη φορά
Όχι, εξωτερικό τους είδα.
Αν φέρει κάποιος ESSENZ στην Ελλάδα υπόσχομαι να του παρέχω δωρεάν βοήθεια για το στήσιμο και όλη τη διαδικασία γενικώς.
Πράγματι, χώνει πολύ άσχημα αυτό το Essenz :!:
Μπράβο ChrisP !
Ακούστε το ρε ρεμπεσκέδες !
Παρα πολυ ωραια κριτικη http://rocking.gr/reviews/album/While_Heaven_Wept_-_Fear_Of_Infinity/3590/
εμενα με επεισε παντως να ακουσω το αλμπουμ !
Πέρυσι τέτοια εποχή πάνω-κάτω, κάποιοι λίγοι είχαμε ασχοληθεί με τους [B]Earthen Grave,[/B] κάτι περίεργους από το Σικάγο που ονομάζουν ως βασικές τους επιρροές τους Black Sabbath, Judas Priest και Slayer (!) και έχουν μέσα στα βασικά όργανα και το βιολί! Πολύ εύκολο να μην ακούγεται με την καμία κάτι που αποτελείται από τόσο ετερόκλητα συστατικά, κι όμως, αυτοί με το πρώτο demo τους, Dismal Times, το καναν το θαύμα τους, δημιουργώντας (για μένα, τον thevoid και δεν ξέρω ποιόν άλλον) ένα μικρό διαμάντι. Πλέον οι Earthen Grave (που απ’ ότι έχω καταλάβει μέσα σ’ αυτό το χρόνο έχουν δημιουργήσει ένα σχετικό hype, τουλάχιστον στα πλαίσια του underground) ετοιμάζουν το πρώτο τους, ομώνυμο full-length album, από το οποίο ήδη έχει δοθεί στη δημοσιότητα το πρώτο κομμάτι (που είναι και single), το [B]Blood Drunk.[/B]
Ούτε κρύο ούτε ζέστη για μένα προσωπικά, μετά από τις κομματάρες του ντέμο, αλλά ξέρω γω, για ακούστε τους κι εσείς και πείτε. Πάντως αν σας αρέσει, ακούστε οπωσδήποτε τα κομμάτια του ντέμο. Δύο απ’ αυτά είναι διασκευάρες σε Pentagram και Witchfinder General btw.
GRACCHUS περιμενα κατι καλυτερο να ακουσω,τελοσπαντον θα περιμενουμε το πρωτο ομωνυμο album τους.
[B][SIZE=“4”]Apostle Of Solitude & Rituals Of The Oak & The Flight Of Sleipnir [SPLIT] [2011][/SIZE][/B]
Genre: Doom Metal | Epic Doom Metal
Info: VBR ~255 kbps
Length: 49.48 min
Size: 83Mb
Country: USA | Australia | USA
Apostle Of Solitude & Rituals Of The Oak & The Flight Of Sleipnir - Apostle Of Solitude/Rituals Of The Oak/The Flight Of Sleipnir [split] (2011)
:):!:
ακόμα μια επιβράβευση στον Χρήστο.Ούτε ακουστά δεν τους είχα αυτούς.απιστευτα heavy αλλά κ με γαμάτη ατμόσφαιρα,σχεδόν εφιαλτική.
βρήκα το προηγούμενο το Metaphysis ep,είναι καλό να το τσιμπήσω?
Αξίζει, αξίζει, τσίμπα το!
oh yes master…
Από χθες έχει βγει για pre-order σε όλα τα φορματς το album των Premonition 13, προτζεκτ του Wino.
Έχει κάποια καλά deals (μπλουζακια+CD/LP+αφίσες κτλ).
Δεν το έχω δει να έχει leakάρει πάντως
εδιτ, οκέι το έχουν ανεβάσει οι ίδιοι στο σάητ και στριμάρει κανονικά
Faces Of Bayon η καινουργια μπαντα του Matt Smith(συμμετειχε στους WarHorse στα Lysergic Communion και The Priestess)
Ακουστε το δισκο εδω
To κομμάτι πάντως που πόσταρες είναι όμορφο, οπότε με έψησε να ακούσω και το υπόλοιπο cd!
[SPOILER]
[/SPOILER]
Πολύ ωραίος δίσκος, ειδικά τα τραγούδια Wing Of The Lord, End Game και Hare’s Stare είναι τα αγαπημένα μου από αυτόν τον δίσκο…ωραίες μελωδίες, τέλεια φωνητικά, άψογο…!!8)
Και μόνο απ’το εξώφυλλο μπορεί να φανταστεί πάνω κάτω τί θα ακούσει κανείς στο δεύτερο άλμπουμ των Murkrat.Ατμοσφαιρικό ντουμ που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και funeral doom λόγω των πολυ αργών ρυθμών αλλά και του γενικότερου συναισθήματος και ατμοσφαιρας που βγαζει.Τα πλήκτρα χρησιμοποιούνται περισσότερο σαν ενα ηχόστρωμα από πίσω αλλά και πιο ορθολογικά σε αρκετά σημεία, με το πιάνο να κλέβει την παράσταση.Το μεγαλύτερο κεφάλαιο στο δίσκο όμως και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι τα μεγαλειώδη φωνητικά της Mandy(ο ιθύνων νους της μπάντας).Γενικά υπέροχος δίσκος.Όσοι πιστοί προσέλθετε.
http://www.youtube.com/watch?v=NComWEX-8Cg&feature=related
εντιτ:ίσως τώρα που το σκέφτομαι να ταίριαζε καλύτερα στο ατμοσφαιρικό θρεντ…αλλά δεν πειράζει εδώ ίσως το δουν και περισσότεροι
^^ Μπράβο ρε Faust ! Ωραία πρόταση και καλά έκανες που το πόσταρες εδώ.
Ντουμιές με γυναικεία φωνητικά είναι αδυναμία μεγάλη !
Λοιπόν, για πάμε ένα γρήγορο.
[SIZE=“4”][B]Uncle Acid and the deadbeats[/B][/SIZE]
Λιγοστές οι πληροφορίες που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο γι’αυτούς.
Πάντως προέρχονται μάλλον από το Cambridge της Γηραιάς Αλβιώνας και αποτελούνται από τρία μέλη. Ο Uncle Acid στα φωνητικά, κιθάρα και organ και οι κοπελιές Kat και Red σε μπάσο και τύμπανα αντίστοιχα (αν έχω καταλάβει καλά).
Κυκλοφόρησαν πέρσι το πρώτο full-length album [B]Volume 1[/B].
[SPOILER][/SPOILER]
[B]“Witches Garden”[/B]
[B]“Vampire Circus”[/B]
Πριν κανα δίμηνο κυκλοφόρησαν και το δεύτερο self-released album τους με τίτλο [B]Blood Lust [/B].
[SPOILER][/SPOILER]
[B]“I’ll Cut You Down”[/B]
[B]“Death’s Door”[/B]
Η μπάντα παίζει το γνωστό ψυχεδελο-occult doom/stoner κράμα που έχει αναβιώσει από διάφορους τελευταία.
Το πρώτο δισκάκι είναι πιο χύμα, πιο κοντά στα 70’s και με ολίγες garage τζούρες, ενώ το δεύτερο είναι πιο βαρύ, πιο doom και με σαφώς ανώτερη παραγωγή.
Για κοπιάστε!
οι παραπάνω μου φέρνουν σε sabbath αναμιγμένους με πσυχεδελιά,πλήκτρα,προγκ ροκ,με πιο συγκρατημένα φωνητικά και μια cult διάθεση
Η μπάντα παίζει καυλωμένη μουσική,όχι αστεία
Πραγματικά, πολύ ενδιαφέρουσα μπάντα. Εδώ μάλιστα:
Ρε το death’s door έχει riff που κολλά σαν μαγνήτης απλά8)