Thanx παίδες, doom on !
Τρομερη κυκλοφορια το Blood Lust
Ο Uncle Acid
και οι κοπελιες
Oντως τα κομματια που ποσταρε ο μπρέιν ειναι και γαμώ,μάλλον θα τον τσεκάρω ολόκληρο το δίσκο.
Αφού είναι κάτι μεταξύ Scorpions - The Zoo και AC/DC - Let Me Put My Love Into You γίνεται να μην είναι κολλητικό;
Ωραίο κομμάτι ε!
ρε ρε
Σταμάτα και βάλε τους δίσκους να παίζουν
Ναι, όντως για μένα η καλύτερη κυκλοφορία μέχρι τώρα!
Μόλις σήμερα έκανα τη συνέντευξη:
http://drdoomslair.com/2011/07/29/toxic-music-for-criminal-minds-interview-with-the-uncle-acid-the-deadbeats/
Enjoy!
ωραίος
θα γούσταρα πολύ να αγόραζα κανα βινύλιο τους πάντως.Μακάρι να βγάλουν περισσότερες κόπιες
έτσι είπε από την rise above (shit…)
αυτό γαμάει.
Βρε καλώς τα παιδιά που διαλύθηκαν και επανασυνδέθηκαν…
[B]Burning Saviours [/B]- “Förbannelsen” (EP)
Ένα τραγούδι στα σουηδικά κι ένα στα αγγλικά, με έντονη τη διαφορά στα φωνητικά αλλά όχι και στη μουσική τους. Άντε και με καινούργιο δίσκο…
εγώ που το άκουσα δεν μένω και τόσο ικανοποιημένος.Θα δούμε όμως και καμιά επερχόμενη full length κυκλοφορία τους
πολύ καλή περίπτωση οι Uncle Acid and the deadbeats.Δεν τους ήξερα.Περιμένω το βινύλιο λοιπόν.
Τσεκαραμε (εδω και μερες δηλαδη) κι ισχυει. Το ονομα τους κατι μου ελεγε βασικα κι απ οσο ειδα ο drummer παιζει στους θεουληδες Sacriphyx (δειγμα [U]εδω[/U]). Ειδικα εκεινο το split με Stargazer το χα παρει με το καλημερα, τρελο ‘‘ελληναριο’’ σε ατμοσφαιρα αναλογη εκεινης που εβγαζαν παλιες ελληνικες black μπαντες. ή οκ, οσο πιο κοντα θα μπορουσαν να το πιασουν Αυστραλοι τουλαχιστον…
το Uncle Acid and the Deadbeats συμπληρώνει τη top doom τριάδα μου για φέτος μαζί με Blood Ceremony και Subrosa.
Το πρώτο τους πολύ λίγα πράματα, το Bloodlust όμως γάμησε.
so true
Ψυχεδελικο Doom απο τους Holy Mount στο δευτερο ΕΡ τους(We Fell From The Sky).Το πρωτο ειχε κυκλοφορησει περσι ονοματι Breeze Blows West.
Στο We Fell From The Sky εχουμε ομορφη κιθαριστικη δουλεια που σε υπνωτιζει σε παρασερνει και σε μαγευει.
κατεβαστε free(και τα 2 ΕΡ) απο το bandcamp τους και απολαυστε τους Καναδους
Χάζευα καινούργιες κυκλοφορίες και έπεσα πάνω στο παρακάτω:
[B]Belzebong - Sonic Scapes & Weedy Grooves[/B] (2011)
Τρεις ήταν οι λόγοι που με έψησαν να τσεκάρω τη μπάντα:
- Έχουν γαμάτο όνομα και τίτλο album και γαμάτο logo:
[SPOILER][/SPOILER]2) Το εισαγωγικό κομμάτι ονομάζεται “Bong Thrower”… #-o:bow:
3) Είναι Πολωνοί.
Εντάξει δεν παίζουν και τίποτα το ιδιαίτερο/πρωτότυπο να πω και την αλήθεια αλλά αξίζει να πάρετε μια αυτιά.
Έχουν πάντως πολύ καλή παραγωγή και ήχο μπόμπα που παραπέμπει (πού αλλού?) σε Dopesmoker καταστάσεις.
Βαρύ και ασήκωτο instrumental doom/stoner.
Έχουν βγάλει ένα demo το '09 και αυτό είναι το πρώτο full-length τους όπως λέει και η εγκυκλοπαίδεια.
Παπάρια δηλαδή, με 30 λεπτά διάρκεια μάλλον EP το λες.
Τους ακούμε εδώ: [I]http://belzebong.bandcamp.com/album/sonic-scapes-weedy-grooves[/I]
Από τα καλύτερα μου ακούσματα μου φέτος!
Για όσους αρέσουν οι Sabbath…
Έλα αφήστε το ψιλο-μέτριο άλμπουμ που πρότεινα πιο πάνω (πιο πολύ για χαβαλέ) και πάμε σε ένα καλό δισκάκι του παρελθόντος που δεν έχει αναφερθεί νομίζω.
[SIZE=“4”][B]Sloth - The Voice of God[/B][/SIZE] (2000)
[FONT=“Verdana”]
Συγκαταλέγονται στα “one album groups” αυτοί εδώ οι κύριοι.
Λονδρέζοι, έχουν διαλυθεί πια, αφήνοντας ως βαριά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) κληρονομιά τον παραπάνω δίσκο.
70 λεπτά τίμιο, καλοπαιγμένο DOOM έτσι όπως μας αρέσει.
Το rhythm section - που είναι ακρογωνιαίος λίθος σε αυτό το genre - κάνει τη διαφορά.
Πορωτικά τύμπανα και ένα γαμηστερότατο, γκρουβάτο μπάσο που γεμίζει τον ήχο.
Σε συνδυασμό με την πολύ καλή παραγωγή και τις ωραίες συνθέσεις δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Ααα και τα φωνητικά του τύπου θυμίζουν…Hetfield σε μερικά σημεία τολμώ να πω ! :lol:#-o
Τζούρα εδώ ----> [I]http://www.youtube.com/watch?v=CxGcMuLg4JI[/I]
Ένα διαμαντάκι που κυκλοφόρησε στην αυγή της χιλιετίας.[/FONT]
Ισχύει.
Γαμούσαν οι Sloth (μην τους μπερδέψετε με τους αμερικάνους σλατζοχαβαλέδες).
Όπου βλέπεις βρετανικό underground '98-'02 > profit