Doom κυκλοφορίες

^ Ααααχ λατρείες όπως πάντα. \m/ Δε γίνεται το ντουμ να είναι ΜΟΝΟ έτσι;

Επίσης το Wounded Kings φαίνεται να έχει πολύ ψωμί και πάει για λιώσιμο.
Αυτό είναι από τα λίγα πράγματα που μ’ αρέσουν όταν πλακώνει η βαρυχειμωνιά: είναι καιρός για ΝΤΟΥΜ.

Ε είναι η εποχή μας τώρα. :stuck_out_tongue:

[I]Δεν ξέρω αν έχει μπεί ήδη, βαριέμαι και να κοιτάξω:[/I]

Μυρωδιά από παρελθόν… 25λεπτο έπος το χαρακτηρίζουν και ήδη κατουριέμαι από ανυπομονεσία.

7 νοέμβρη btw

#[B]MDB[/B]

Αναμένουμε

Ναι παίδες ακούστε λίγο δω όμως, τους αγαπάμε τους My Dying Bride αλλά πάνε εδώ:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1215904#post1215904

[B]Earth Flight - Blue Hour Confessions (2011)[/B]

Τυχαία έπεσα πάνω στους συγκεκριμένους γερμαναράδες. Με τράβηξε και το εκπληκτικό εξώφυλλο. Η βάση τους είναι το doom (και όνομα από pentagram), αλλά κινούνται και σε 70s hard rock, prog, ψυχεδελικά μονοπάτια. Το βασικό είναι ότι γράφουν κομματάρες που φαίνονται να βγαίνουν πολύ αβίαστα. Από τα άλμπουμς ευχάριστες εκπλήξεις από το πουθενά. [B]Αυτό[/B]και [B]αυτό[/B] (και το tideland που δεν βρίσκω) θα σας πείσουν.

Το ντεμπούτο τους το έχει ακούσει κανείς?

Το πρώτο όσο κι αν έψαξα δεν το βρήκα στα ίντερνετς σε ελεύθερη μορφή. Κατάφερα με τα πολλά να βρω τέσσερα κομμάτια (σε ΥΤ και κάπου αλλού, δε θυμάμαι), τα οποία δείχνουν ότι ΜΑΛΛΟΝ το Blue Hour Confessions αποτελεί εξέλιξη στον ήχο τους από την άποψη ότι φέτος εστιάζουν πιο πολύ στη metal πλευρά τους και όχι τόσο στην 70’s/hard-psych πλευρά τους, όπως το πιθανότερο είναι ότι συνέβαινε με το ντεμπούτο. Η ακρόαση της πρώτης δουλειάς τους, του EP του 2005 (για το οποίο btw υπάρχει [B][U]αυτό[/U][/B]) ενισχύει αυτή την υπόθεση. Εγώ πάντως λέω να το παραγγείλω ιντερνετικά, το χω βρει σε δύο μέρη, στο ένα (CoinMad) με 23 ευρά και σε ένα άλλο, το οποίο όμως δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ, λίγο φτηνότερα - 16,5. Θα δω τί θα κάνω.

Όπως καταλαβαίνετε ο Deckad με έκαψε καλά μ’ αυτούς εδώ, την ύπαρξη των οποίων αγνοούσα μέχρι προχτές αλλά από τότε έχω ακούσει το Blue Hour Confessions ήδη 4-5 φορές! Εντάξει στα ξεκινήματα είμαι ακόμα προφανώς αλλά έχω κολλήσει άγρια. Κυρίως επειδή εδώ έχουμε ντουμ με λίγο-πολύ παραδοσιακές αφετηρίες και παράλληλα με απόλυτα προσωπικό ύφος, κάτι δηλαδή που κάνω κρα να βρίσκω. Η ομορφιά του δίσκου είναι ότι ακούγεται ομοιογενής ενώ διαφορετικά κομμάτια αντικατοπτρίζουν διαφορετικές επιρροές, π.χ. σε κάποια κομμάτια ακούγονται σαν πιο γρήγοροι Warning (βοηθάει και η φωνή σ’ αυτό ιδιαίτερα, πιστεύω), αλλού κάνουν την έκπληξη και θυμίζουν παλιούς Paradise Lost (namely, περιόδου Draconian Times) και άλλού πάλι κάνουν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη και φλερτάρουν με τον “σύγχρονο” σκληρό ήχο όπως τον εγκαινίασαν οι Tool και A Perfect Circle (!!!), χωρίς αυτό να ακούγεται παράταιρο. Εν ολίγοις πολύ ευχάριστο ξάφνιασμα από το πουθενά, απολαυστικός δίσκος γεμάτος συναίσθημα, φαντασία και δύναμη. Οι “παραδοσιακοί” και παράλληλα οι “έντεχνοι” του ντουμ ακούστε το οπωσδήποτε, τώρα όσο για σας στονεροντουμάδες δεν ξέρω, δοκιμάστε με δική σας ευθύνη.

Πινκς στον Deckard!

Να προσθέσω ακούγονται μέχρι και 90s rock/grunge επιρροές. Το ότι έχουμε αναφέρει τόσα πολλά πράγματα, καταδεικνύει και το μοναδικό του ακούσματος.

Το αγόρασα το 2007, πάμφθηνα αν θυμάμαι καλά και μου είχε κάνει εντύπωση το αβίαστο των συνθέσεων που αναφέρεις παραπάνω. Καιρός να ακούσουμε και το καινούργιο λοιπόν που από ό,τι κατάλαβα θα διαφέρει κομματάκι από το πρώτο.

Ζάρκα μια που το χεις το πρώτο, ε κάνε μια καλή.

Bump :!:

[B][U]Electric Wizard Working on New Album[/U][/B]

As announced on the band?s Facebook page today

ELECTRIC WIZARD have begun work on the follow-up to last years evil opus ?Black Masses?.
Material has been demoed at a secret location and was so ?malevolent and foreboding? that 2 tracks will see the light of day as a 7″ EP scheduled for release at the forthcoming LONDON FORUM show on March 31st.
The show will also feature previews of the new songs and (at last!) specially filmed sequences for the video show and more to be announced??

το εξώφυλλο μου θύμισε κάτι από wildhoney…

Απο την Profound Lore:

PALLBEARER
We are proud to announce that we will be releasing the glorious debut album from U.S. doom metal gods PALLBEARER. Entitled “Sorrow and Extinction”, and to be released Feb 2012, finishing touches are currently being laid upon the album, one in which will instantly be deemed a classic within the echelons of American doom metal and an album which will be seen as one of doom metal’s most prominent moments of 2012.

Yπαρχει και το εξωφυλλο του αλμπουμ.

Λογικα θα γαμει το ντεπουτο απο Pallbearer.
Εχουμε και καινουργιο κομματι απο Briton Rites

Πολυ καλο κομματι.Θα τσεκαριστουν.

Curse the Son ? Klonopain …

Προτείνεται ανεπιφύλακτα για τους φίλους του thread…

Ολόκληρο εδώ:http://cursetheson.bandcamp.com/album/klonopain

:thumbup:

Μια γνωμη για το Then Came Silence των Αγγλων Serenity???

[B]Norska - Norska[/B] (2011)

Κάπου μας ξέφυγε νομίζω αυτό μιας και κυκλοφόρησε φέτος την πρωτοχρονιά.
Ίσως θα ήταν καλύτερα να το ποστάρω στα sludge, αλλά έχω κάτι άλλο για εκεί…:roll:

Μη σας ξεγελάει το όνομα του συγκροτήματος, Αμερικάνοι είναι, και αυτή είναι η παρθενική τους κυκλοφορία.
Ο μπασίστας των YOB παίζει εδώ και σε μερικά σημεία ο ήχος τούς θυμίζει.
Και μόνο καλό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο.
Αν εξαιρέσετε την Kiss () γραμματοσειρά, νομίζω πως το πάνε πολύ καλά τα παλικάρια.
Πολλά υποσχόμενη κυκλοφορία με πολύ ενδιαφέρουσες συνθέσεις.
Check it out !

[B]“Two Coins For The Ferryman”[/B] (πόσο γαμάτος DOOM τίτλος!)
[B]
“They Mostly Come At Night”[/B]