Αν και το υπονοούμενό σου για τους Kiss είναι μέγιστο αμπαλαέα αλέρτ, εμείς από δω θα δώσουμε μια ευκαιρία στο πουλέν σου γιατί το πρώτο κομμάτι που πόσταρες μας κέρδισε. Α, και ΟΧΙ, αυτό ΔΕΝ είναι sludge ε. Με τίποτα.
Χεχε, το περίμενα ότι θα τσίμπαγε κάποιος…Καλά πήγαινε άκου Αη γουοζ μειντ φορ λαβιν γιου και ξαναέλα. :bleh:
Κοίτα, το πρώτο κομμάτι είναι πιο κοντά σε doom και γι’αυτό το πόσταρα για να είμαι πιο ον-τοπικ
Άλλα σημεία του δίσκου είναι πιο sludgy.
Τέλος πάντων, ο ήχος ακροβατεί σε αυτά τα δύο genres, ας μην μπλέξουμε με ταμπέλες όμως και χάσουμε την ουσία.
OK δεκτόν.
Επίσης καλά σε γαμάει το I WAS MADE FOR LOVING YOU φίλος - που δεν είναι καν αντιπροσωπευτικό Kiss κομμάτι όμως ε, είναι σα να θέλω να κράξω τους Metallica και να λέω “έιμαστε σοβαροί; η μπάντα που έβγαλε το Give me Fuel, give me fire, give me that which I desire;”
Ναι, κοίτα δεν έχω ασχοληθεί και πολύ γιατί πάντα ήταν πολύ ποπ για τα αυτιά μου.
Τα πρώτα ίσως να έχουν κάτι να μου πούνε αλλά και πάλι δε με βλέπω να ασχολούμαι.
[I]Αυτό[/I] πάντως το συμπαθώ…:oops:
Είναι σαν τους Aerosmith λίγο η φάση, που στην αρχή γαμούσανε και μετά βγάλανε εκείνο το Αη ντοντ γουονα μης ε θηνγκ (πάλι puke) και ήρθε ο Αρμαγεδών στ’αλήθεια…
Εντ οφ οφτοπικ
Τι κομματα ειναι το Τwo Coins For The Ferryman!!!Τσεκαρω και τα υπολοιπα.
Παίχτηκε μαλακία τώρα και μάλιστα μεγάλη:
Season Of Mist has announced the signing of doom legends [B]Saint Vitus[/B]. The band has just completed work on its eighth studio album, its first since 1995, for an early 2012 release.
SAINT VITUS’ current lineup features guitarist Dave Chandler, drummer Henry Vasquez, bassist Mark Adams and seminal vocalist Scott “Wino” Weinrich.
Για όλους εσάς τους Sabbath-ικούς (και όχι μόνο):
http://greenandwood.com/wilderness/
Ωραίο και τσάμπα (τουλάχιστον για να το ακούσετε σε streaming).
Come Taste the Doom θα λεγεται ο δευτερος δισκος των Rituals of the Oak
- Here
- The Horla
- On the Sixth Moon
- Serpentine Tongues
- All Wells are Poisoned
Πολύ ωραίος δίσκος ειδικά η επανεκτέλεση του Siren είναι φοβερή. Must…
Εσκασε και το καινουριο Krux στους Ρωσσους.He Who Sleeps Amongst The Stars λεγεται.
ένα πμ για αυτό?
Και το Lord Vicar ε, και το Lord Vicar.
Γαμώτο δεν ξέρω ποιό να πρωτακούσω τώρα.
ευχαριστώ αγάπες…
άκου το samsara blues experiment που leakαρε κ αυτό
Λολ, ούτε μία στο εκατομμύριο όμως;
Ναι ρε. Αφού είσαι παραδοσιακός τύπος. Το έβαλα απλά στην συζήτηση, για να μη πω ξερά ότι διέρρευσε
You naughty boy <3 <3 <3
Ζήτημα ελύθη πάντως, ξεκινάμε με Lord Vicar και (όπως πάντα) ανατριχίλες.
Πάντως το Krux στο πρώτο άκουσμα φαίνεται σούπερ!
Το ίδιο και το Lord Vicar