Doom κυκλοφορίες

Το Signs of Osiris των Lord Vicar είναι μεγάλος δίσκαρος, όσοι λάτρεψαν το Fear no Pain θα λατρέψουν αναγκαστικά και αυτό. Προσέξτε ιδιαίτερα τα Child Witness και Between the Blue Temple and the North Tower.
Πρόκειται βέβαια για τον κλασικό doom ήχο που λατρεύουμε, εμπλουτισμένο βέβαια με ακουστικές κιθάρες που δημιουργούν μαζί με τη φωνή του Chritus μια φοβερά νοσταλγική διάθεση. Γενικά, τα κομμάτια είναι πιο πολύπλοκα και εμπεριέχουν περισσότερες ιδέες σε σχέση με την πρώτη τους κυκλοφορία.
Για μένα στα καλύτερα της χρονιάς, θα λιώσει πάραυτα.
(δυστυχώς ακόμα να ακούσω τους Wounded Kings)

Μικρο σχολιο σε αυτο περι Season of Mist και Vitus, περισσοτερο γιατι το εχω απορια περι του που βρισκεται η μλκια. Δεν εχω δει να ‘‘βαζει χερι’’ στις μπαντες προς αλλαγη ηχου, ή πιο προσεγμενες παραγωγες κλπ. Ισα ισα εχει αρχισει να φτιαχνει δυνατο roster με σταθερα βηματα, ε και δε βλεπω κατι κακο στη σημερινη εποχη να εχεις μια καλη εταιρια να σε στηριξει, ποσο μαλλον οταν εισαι οι Vitus και λογω ηλικιας / ιστοριας θελεις αυτα που κανεις να πιασουν τοπο. Που να πανε δλδ, στη Nuclear Blast; Χιλιες φορες SoM για να μη πω ενα μυριο.

Τις τελευταιες μερες εχω λιωσει 2 πανεμορφα κομματια απο ενα καινουργιο συγκροτημα τους Young Hunter.

Ακουστε εδω

Να μην ξεχασω να αναφερω και τους Ιταλους The Wisdoom με το ομωνυμο ντεπουτο τους το οποιο περιεχει 3 κομματια συνολικης διαρκειας 40 λεπτων.Παιζουν DOOM.και ειναι ΓΑΜΑΤΟ

Γειά σου ρε Βόιντ με τα ωραία σου :thumbup: :smiley:

Πόσο γαμάτα και τα δύο;

Κάτι σαν SubRosa, αλλά και πάλι όχι ακριβώς, και με μια διεστραμμένη black metal δεύτερη πλευρά.
Άψογοι, θέλω κι άλλο.

ρε μαλάκες :!: :!: :!: :!:

Ναι ναι, το είδα σήμερα στην [I]κεντρική[/I].

Τί ωραίο ν’ακούς νέα μουσική από έναν παλιό γνώριμο ? :smiley:

Α καλά, χαμπάρι δεν πήρα ότι ανέβηκε στην κεντρική.
Ρε γάμησε στεγνά, όχι αστεία. Πολύ πιασάρικο.

πω πω γαμαει. Σα δευτερη περιοδο trouble

:!::!::!::!::!::!:

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟ ΧΕΙ, ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ TROUBLE ΚΙ ΑΣ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ LIVE, ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

Το Lord Vicar είναι σίγουρα καλό, έχει κομματάρες, αλλά μάλλον είναι δυο σκαλιά κάτω από το ντεμπούτο για μένα. Δεν ξέρω, το σπλιτ με γκίφτεγκαρντ μου’χε ανοίξει άσχημα την όρεξη αλλά κάπου βαρέθηκα στην πορεία. Επίσης σε γνωστό μπλογκ (η άνγκρι τσερς ή στο νερό μπίξ) βρέθηκε και το έτερο φετινό σπλιτάκι τους αλλά δεν το’χω ακούσει ακόμα.

^
Γνωστό άμπαλο γίδι.

Εγώ που τα έχω ακούσει αρκετά και τα 2, είναι τουλάχιστον ισάξια.

Λέγε μωρή Lulu-δού,

πόσο “Whole Lotta Love” είναι το “Child Witness” από το 05:20 και μετά;;; Λέγε!

Η λουλουδου ακούει Levellers τωρα και δεν μπορεί να απαντήσει θετικά…
οπότε το κάνω εγω…
ΝΑΙ.!! εχεις απόλυτο δίκιο.!

Σήκω μωρή μουσάτη Παπα-Ρήγα και θα παραλάβεις το πρώτο των Earth Flight στο rocking party…original…

too late, too late

[quote="“thevoid,post:818,topic:5053”]

Leather Nun America - ‘Kult Occult’

TRACK LIST:

Murderkkult
Indra
Lasting Dose
White Horse
Anointed with blood of the snake
Sacrosanct
Born Clod
Damiana
Leadcatcher

Ακουστε καινουργια κομματια εδω

Ερχεται και το ντεπουτο αλμπουμ απο τους Pallbearer(“Sorrow And Extinction”)

[/QUOTE]

Bump :!: λεμε

Ναι ναι ναι
Πες κι εσύ όμως πόσο Bathory/δέος/ανατριχίλα είναι αυτό το γαμημένο το Sign of Osiris Risen εκεί μεταξύ 2’48’’ και 5’12’’.
Λέγε μωρή Κορνηλία.

Μπράβο μωρή Σινέντ Ο Κόννορ, πριν από ένα-ενάμιση μήνα στο χα πει και ούτε φωνή ούτε ακρόαση, τώρα καληνύχτα και τα δέοντα στη μαμά σας, τα σκασα σε RecordHeaven, προχτές έφυγε η παραγγελία! [-X

[SPOILER]Αααχ αγάπη, srsly τώρα, θενξ που με θυμήθηκες, αλλά οκ τώρα άμα είναι μπορείς να το δώσεις σε κάνα άλλο ντουμάνι που πιθανόν να το εκτιμήσει. :slight_smile:

[SPOILER]…ή, μπορείς να μου το δώσεις, να χω δύο αντίτυπα και μετά να πουλήσω το ένα στο e-bay κανένα 30άρι (ή και παραπάνω), να βγάλω και γω κάνα φράγκο. :razz:[/SPOILER][/SPOILER]

Σα να γάμησε λίγο,αν και δεν περίμενα κάτι λιγότερο.Τί λέτε?

Το tracklist απο το ντεπουτο των Earthen Grave ειναι

Earthen Grave 7:54
Life Carries On 5:17
Burning a Sinner (Witchfinder General) 3:13
Blood Drunk 6:24
Dismal Times 6:49
Tilted World 5:41
Beneath a Shovel Load 5:45
Fall In 7:09
Relentless (Pentagram) 3:58
Death on the High Seas 10:31

εδω ακουτε 4 κομματια