ναι ναι χαλαρα στα καλυτερα φετος
Το έχω ακούσει 4-5 φορές συνεχόμενα.
Είμαι υπερβολικός αν περιμένω μεγάλα πράγματα από Pallbearer;
δεν ξερω αν το εχει ποσταρει κανεις…
Doomraiser-Mountains Of Madness
- Mountains Of Madness
2.Phoenix
3.Re-Connect
4.Vampires Of The Sun
5.Like A Ghost
Δεν επαθα το κολουμπρο που νοιωσα με το ντεμο αλλα ενταξει, τα τρια κομματια του ντεμο ειναι απο μονα τους απιθανα, αυτο πολυ καλο, αλλα δυο γαματα κομματια να γραψουν κι ετοιμη η μπομπα.
Καλά από σένα Τζον το περίμενα, εφ’ όσον έχουμε φύγει πια απ’ το ντέμο :razz:
Υπερβολες, 'γω ειμαι πολυ ανοικτομυαλος ανθρωπος.
Καλή χρονιά σε όλους τους doomsters, με υγεία πάνω απ όλα και καλά live.
Στο Doomantia ψήφισαν τις καλύτερες κυκλοφορίες για το 2011. Βάζω τα αποτελέσματα εδώ, μιας και στις πρώτες θέσεις βρίσκουμε Gates of Slumber και Wounded Kings.
[SPOILER]
- The Gates of Slumber - 279 Votes
- The Wounded Kings - In The Chapel of the Black Hand - 275 Votes
- Wo Fat - Noche del Chupacabra - 200 Votes
- Ice Dragon - The Sorrowful Sun - 184 Votes
- Yob - Atma - 152 Votes
- Orchid - Capricorn - 125 Votes
- Elder - Dead Roots Stirring - 111 Votes
- Loss - Despond - 107 Votes
- Cardinals Folly - Such Power Is Dangerous - 84 Votes
- Indian - Guiltless - 69 Votes
- Black Pyramid - Stormbringer - 68 Votes
- Valley of the Sun - The Sayings of the Seers - 58 Votes
- Lord Vicar - Signs of Osiris - 50 Votes
- Sleestak - The Fall of Altrusia - 49 Votes
- The Heavy Eyes - S/T - 48 Votes
- Sourvein - Black Fangs - 47 Votes
Iron Man - Dominance - 47 Votes - Nevertanezra - NTNR - 44 Votes
- The Devils Blood - The Thousand Epicentre - 33 Votes
Sungrazer - Mirador - 33 Votes - Moanna - ST/ EP - 28 Votes
- Otehi - Noisy Spirit - 24 Votes
21 . Thorr Axe - Wall of Spears - 23 Votes - Adamennon - Nero - 22 Votes
- Eye - Center of the Sun - 13 Votes
- Meth Drinker - S/T - 8 Votes[/SPOILER]
Έβαλαν wireless στις στάνες και ψήφισαν σωρηδόν οι γιδοβοσκοί το Gates of Slumber.
[SPOILER]Αστειεύομαι φυσικά. Και για μένα, από τις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς που πέρασε, αλλά θα περίμενα ότι οι αμιγείς ντουμάδες θα προτιμούσαν το Lord Vicar ξέρω γω.[/SPOILER]
Ισχύει, εγώ που τους λατρεύω δεν θα το έβαζα πρώτο. Το 2008 πάντως, όντως βγάλανε τον (doom) δίσκο της χρονιάς. τέσπα.
Καλά ρε δεν βάλανε το Pentagram επίτηδες ή δεν το ψήφισε κανείς;
Eπίσης συνειδητοποίησα πως άκουσα πολύ λίγο πράμα φέτο, συγκεκριμένα από την λίστα μόνο 7.
Στο poll μπήκαν μόνο όσα άλμπουμ είχαν πάρει 10/10 από το σάιτ οπότε δεν είναι αντιπροσωπευτικό.
Α, οκ τότε.
Κ γω θεωρώ την κυκλοφορία των Lord Vicar πολύ ανώτερου επιπέδου. Ίσως επειδή βγήκε προς τα τέλη του χρόνου, δεν την έχει εμπεδώσει ή ακούσει ακόμα ο περισσότερος κόσμος.
Για το 2012 πάντως, περιμένω να δω τους αγαπημένους Saint Vitus…
καλά τα λες
Απολαύστε
Πολλά υποσχόμενο το κομμάτι. Pure 70’s αισθητική ξανά
Λοιπόν επειδή είμαι άρρωστος και κολοβαράω 5 μέρες σπίτι μόνος ή με φίλους (η ακόμα όλοι παρέα:p), έχω ακούσει ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ μου από διάφορα και μέσα σε αυτά δύο αγαπημένα CD που είχα πάρει σχεδόν κατά τύχη γύρω στο 94, Internal Void - Standing On The Sun και Penance - Parallel Corners (αυτό ήταν promo δωράκι από τον συγχωρεμένο Χάρη Ευκαρπίδη (ή Θεοδώρου για τους metallhammerάκηδες)
Επειδή δεν είδα να αναφέρεται τίποτις εδώ μέσα για αυτά παρά μόνο σαν αναφορές του στύλ “rip” κλπ μου την βάρεσε και θα γράψω δυο λογάκια.
Internal Void - Standing On The Sun
Επειδή ποτέ μου δεν τρελάθηκα με Ozzy κλπ δεν με χάλασε το Ozzy style του J.D. Williams, άλλωστε το μοναδικό στύλ/ήχος του Standing On The Sun δεν επαναλήφθηκε στις επόμενες 2 κυκλοφορίες τους (οι οποίες είναι στη σειρά για προσεκτικό λιώσιμο…), ένα maryland style/κράμα doom/heavy rock/stoner με πολλή βρωμιά (όχι στον ήχο όμως) και “μαγκιά”…απλά πράγματα, τρομερές συνθέσεις και ψήγματα ψυχεδέλιας που θα τα πολλαπλασιάσουν στους επόμενους δίσκους…
[I]Warhorse[/I] (Στα 480p βάλτε το)
[I]Take A Look[/I]
Penance - Parallel Corners
Την πλάκα την έπαθα με τον ήχο της κιθάρας στο 1ο κομμάτι, Words Not Needs, ο πιο βαρύς και βρώμικος που είχα ακούσει μέχρι τότε, ο δίσκος τότε μου θύμισε Cathedral στο πιο αμερικάνικο, άλλωστε τότε μόλις είχα ακούσει το Ethereal Mirror, το album είναι γαμηστερό όμως και να χει…Το κομμάτι που είχα κολλήσει τότε ήταν το Words Not Deeds ,το Reflections και το Words To Live By το οποίο όμως δεν υπάρχει στο youtube για να δώσω κανα λίνκ, όπως και να χει ta σπάγαν με πολύ groove τα παιδιά το 94…πάρτε και κανένα samplaki
Oι Blood Farmerds εδώ δεν πολυαναφέρονται και τους ανακάλυψα αυτές τις μέρες. Αξιόλογο κλασσικό doom! Μέσα 90s δισκογράφησαν. Βλέπω ότι είναι και άκτιβ πλέον και ότι έχουν δώσει το παρόν σε μερικά doom festival.
Τρελό respect και στις δυο μπάντες. Λίγο περισσότερο στους Penance.