Doom κυκλοφορίες

Οκ, δεν είναι αμιγώς doom metal, folk/prog/retro doom rock είναι, αλλά…

[SPOILER][/SPOILER]

…καταλάβατε τί παίζει τώρα, ε; Rise Above τους τσίμπησε, παίζουν και στο φετινό Roadburn…ένας νέος έρωτας γεννήθηκε.

[B]http://soundcloud.com/purson-1[/B]

Είσ’ωραίος!Μια ομορφιά τα κομμάτια(και όχι μόνο).Πιθανό να μας απασχολήσουν αρκετά,εμένα πάντως μ’έπεισαν.

Λοιπόν, άργησα να το τσεκάρω αυτό εδώ, αλλά με κόλλησε στον τοίχο με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και το ταιριαστό contrast στα φωνητικά.

Από την άλλη UNCLE ACID & THE DEADBEATS, ωραία κομμάτια μεν, τρανταχτή 70ς κόπια δε.

Οι stoner-ο-doom-αδες Huata έχουν επιτέλους έτοιμο το ντεμπούτο τους και το ακούμε εδώ

επιρροές από Electric Wizard και Ramesses!!!

Post από τους ANHEDONIST σε ξένο forum:

[SPOILER]Our debut album is nearing completion. Artwork/layout is underway by Bad News Brown. Masters for both CD and LP are near completion, these are being handled Resonance Sound UK. The CD will be released by Dark Descent, and Parasitic and Nuclear Winter Records will be cooperating on the LP release. I’ll post a sample once the tracks are ready.

Our split EP with Knelt Rote is nearing completion. Artwork handled by Dan Butler from Acephalix/Vastum for this one.

Many thanks to all who supported us, Mournful Congregation, Aldebaran, Ritual Necromancy, and Cruciamentum on our recent tours this December.

Decent live footage from LA:

Ναι, ναι, ναι, Ω ΝΑΙ :!: :!:

Ρε παιδιά τους Warhorse τους είχατε πάρει πρέφα;Έβγαλαν ένα full length(as heaven turns to ash) απίστευτου ονείρο-μαστουριάρικου doom και νομίζω το έχουν διαλύσει.

Υ.Γ [SPOILER]Ευχαριστώ το θρεντ για τους warning.Το watching from a distance είναι απλά ένας από τους καλύτερους δίσκους που έχω ακούσει στη ζωή μου,έφτασε ως τα βάθη της ψυχής μου.[/SPOILER]

[B]Herem - II (2011)[/B]

Φινλανδοί είναι τούτοι εδώ και αυτούς είναι ο 2ος δίσκος τους.
Heavy doom/sludge που φέρνει αρκετά σε YOB, με ισοπεδωτικές ριφάρες και μια τύπισσα στο μικρόφωνο που κάνει τρελούς παπάδες με τη φωνάρα της.
Εν ολίγοις, γαμεί και δέρνει!

ένα μήνα τώρα έχω κολλήσει με αυτό!!

ποσο κομματαρα το Cities of Black Mesa:!:
θενξ !!!

Η καλύτερη Doom κυκλοφορία για το 2012 μόλις βγήκε, είναι η επανακυκλοφορία του Through The Darkest Hour των Solitude Aeturnus σε βινύλιο for the first time!! Τρέξτε να προλάβετε λέμε.

Εχουμε καινούργιο κομμάτι από το Förbannelsen Part II των Burning Saviours που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο

Τι μαλακια εξωφυλλο ειναι αυτο. Σορρυ, προφανως δεν παει προς εσενα, αλλα πραγματικα ΛΑΤΡΕΥΩ το πρωτο εξωφυλλο (το αποκατω για οποιον τυχον δεν το εχει δει).

Επειδη εχω τρελα με το εικαστικο κομματι, δυστυχως ουτε με σφαιρες. ;/ Αν το πετυχω με κανα δεκαευρω μπροστα μου θα το παρω, αλλιως ουτε καν.

Εμένα δεν μου φαίνεται άσχημο το εξώφυλλο. Για δίσκο κιόλας. Όπως και να χει υπερδισκάρα. Ακόμα θυμάμαι το σοκαριστικό 6 στα 10 που του είχε βάλει ο ΣΤαματούκος στο χάμερ!! Με Falling, Haunting the obscure, Pain, 9th DAy, Eternal Part 2 και Shattered my Spirit μέσα! Είναι να απορείς

Στο συγκεκριμενο ζητημα ειμαι υπερβολικος και το παραδεχομαι! Εχω τρελα με τα εξωφυλλα. Μερικους δισκους δεν τους πηρα ποτε σε βινυλιο αποκλειστικα λογω εξωφυλλου, και το αντιστροφο… o καθενας με τις λοξες του που λενε. Μεγαλη δισκαρα οπως και να χει, το CD το ειχα παρει τσαμπα σχεδον απ τα Metropolis.

Καλά δεν έχεις άδικο, μάλλον δεν θα ήθελαν να πληρώσουν δικαιώματα, άλλο λόγο δε βλέπω…όπως και να χει ας βάλουμε ένα κομματάκι να παίζει :

9th Day: Awakening

σουπερ ξενερωμα να επανακυκλοφορουν δισκοι
με διαφορετικο εξωφυλλο(ασχετο αν εστω λιγες φορες ειναι καλυτερο απο το orignal)
[-X

[U][I]Μπου[/I][/U]

[SPOILER][/SPOILER]

Νομίζω δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα και είναι κρίμα γιατί απλά είναι κορυφή…

όσοι περιμένουν το καινούριο Wizard ας βολευτούν με αυτό καθώς και με το Huata που έχει αναφερθεί παραπάνω…

Οντως κορυφαίο το windhand(το είχα συμπεριλάβει στις καλύτερες κυκλοφορίες της περσινής χρονιάς) και αρκετά κολληματικά τα δισκάκια των Huata και Spelljammer.
Ακούστε τα!!!