Φιλε γουστα ειναι αυτα, αλλα πραγματικα πιστευω οτι εχουν την μαγεια των 90ς οσο λιγοι. Ειναι κ τα ακουσματα τους. Με αγαπημενες μπαντες κατι Solitude Aeturnus, Psychotic Waltz, Conception, Lord Bane ειναι σαν να χεις βουτυξει στην χυτρα. Δωστους ευκαιρια. Ακουσε τα χρονολογικα
Είμαι απλός άνθρωπος. Κάθε φορά που ακούω την φράση Lord Bane σηκωνω γροθιά στον αέρα.
Χαχαχα! Και εγω. Παιζει να ναι η πιο αγαπημενη μου μπαντα υπο αυτο το πρισμα. Εχω μια περιεργη αρρωστημενη παθολογικη σχεση μαζι τους. Σαν να ναι κατι πραγματικα μοναδικο απο καθε αποψη. Ειναι και αυτος ψυχακιας. Ακομα και το αρτγουορκ. Ακομα και η παραγωγη! Ολα!
Είναι κάτι μοναδικό οι Lord Bane, δίχως αμφιβολία.
Νομίζω κάθε υγιής ψυχάκιας, εεεε, μουσικόφιλος εννοουσα, έχει δυο τρεις τέτοιες παθογένειες.
Ας πούμε, και μια που είμαστε στο doom νήμα, δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι το καλύτερο doom metal ever το έπαιξαν οι Lamented Souls. Ισχύει; Όχι βέβαια. Μπορεί κανείς να με πείσει; Με τίποτα!
To Essence of Wounds ειναι για μενα το απολυτο doom ψυχογραφημα
@Achamian Για πες…
Εγώ έχω αρρωστήσει με το άλμπουμ αυτό, το λέω ανοιχτά, είναι άλμπουμ για τελική λίστα.
Για μένα, συμπυκνώνει ότι λατρεύω στο doom. Είναι σοβαρό, μετρημένο, καλλιεργημένο και πορωτικό, όσο δυσπρόσιτο πρέπει, σκοτεινό, αντιεμπορικό. Είναι για τους λίγους.
Φίλε δεν τους ήξερα, εδώ μέσα τους έμαθα από σένα. Εξαιρετικά και τα 2 τραγούδια που έχω ακούσει έως τώρα και μου κάνει εντύπωση που δε μου θυμίζει κραυγαλέα κάτι άλλο.
Ο δίσκος είναι μπόμπα!
Πραγματικά πυκνό και προσωπικό στυλ. Και υποψιν, καθε τραγουδι ξεκλειδώνει μετα απο 4-5 ακροάσεις, εχουν δυσκολες μελωδίες. Μολις ξεκλειδωσει όμως…
Είναι project του Dan Swano χωρίς να τραγουδά αυτός
Έχει κάνει όμως την παραγωγή
Είπες τη μαγική μπάντα. H Duplicate έχει το βινύλιο στα 10 και το σιντί στα 5 εντωμεταξύ. Πριν λίγες μέρες βέβαια ήταν ακόμη φτηνότερα
Βρε τί μας ξέφυγε πέρυσι, τί φωνάρα
Eξαιρετικό ακούγεται το παραπάνω κομμάτι!
Λικ δεν έχει γίνει, ε?
Κυκλοφορεί στις 28 Αυγούστου, έχουμε ακόμα πολύ καιρό.
Μην ανησυχείς όμως, θα σας σπαμάρω συχνά με αυτούς για να μην τους ξεχάσετε!
Εξαιρετικό άλμπουμ @Sevek, αν σου άρεσε το παραπάνω, θα σου αρέσει πολύ ο δίσκος, έχει και καλύτερα από αυτό!
Διπλό ποστ: τη στιγμή που άρχισαν να μου λείπουν οι Cathedral του Carnival Bizarre και τα μελωδικά φαλτσέτα του Lee Dorian, ίσιωσα με αυτό, φέρει και μία αύρα από Maiden-Thin Lizzy:
Προτού πατήσω το play ήξερα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα άξιζαν τον κόπο οι συγκεκριμένοι. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά όταν έχουν πάρει το όνομα τους από ένα τραγούδι των Jethro Tull!
Φαντάζομαι δηλαδή, αφού σαν Σουηδοί δύσκολο να έχουν υπ’ όψιν τους την εν λόγω οχύρωση στη Σκωτία.
Αντίθετα, ο Ian Anderson είχε την άνεση να χρησιμοποιεί τέτοια θέματα στους δίσκους του… κληρονομικώ δικαιώματι!
Έχουν και το φλάουτο σε κανα-δυο τραγούδια για να γίνει και πιο άμεση η σύνδεση με JT
Επίσης και Per Wiberg στα πλήκτρα
Ωπ! Να κι αυτο που ιντριγκαρει εμενα!
Μεγάλος παιχαταράς!