Δύο νέα τραγουδάκια, από το μικρό μου underground κολληματάκι εδώ και χρόνια!
Δύο νέα τραγουδάκια, από το μικρό μου underground κολληματάκι εδώ και χρόνια!
Εισαι επιτελους στο σωστο μερος για να νιωσεις doom και Samhain!
Φανταστική στουντιακη μπάντα που χάνει τρελα δυστυχώς στα λαιβ. Και τις 2 φορές που τους έχω δει ήταν χάλια μαύρα. Πλάκα πλάκα είναι από τις λίγες μπάντες που έχω τα άπαντα (από κασέτες ντεμο συλλογες δισκους)
Νάτο πετιέται και το νέο dread sovereign
Φανταστική εξωφυλλάρα, μέτριο κομμάτι με πρώτη ακρόαση
Double post αλλά δε γίνεται αλλιώς
Φανταστικό σκοτεινό και τραχύ ντουμ από την ποδοσφαιρομάνα Αργεντινή. Άκουσε το και δε θα χάσεις
Βαρβάτο ΝΤΟΥΜ με την φωνάρα του τύπου των Troll (το Legend Master είναι κομψοτέχνημα):
Μουσικά μου έφερε (και) Briton Rites στο νου.
Εδιτ: Στην υγειά των Reverend Bizarre
Σε άλλα νέα, δεν ήξερα πως οι Γερμανοί Wheel υπαρχουν ακομα. Ετοιμαζουν νεο δισκο, μαλλον για το 21 παει. Εδω δεν ηξερα βασικα πως εχουν δευτερο δισκο, στο ντεμπουτο ειχα μεινει.
Anyway, tracklist + cover art:
https://www.facebook.com/Wheeldoom/photos/a.432128533484039/3803696082993917/
Εδω ποιοτικό doom για όποιον δεν γνωρίζει. Νομίζω από εδώ μέσα τους είχα μάθει τότε, αν δεν με απατά η μνήμη μου δλδ.
Ντάξει, το The Day I Need You Most είναι από τα ομορφότερα ντουμοτράγουδα έβερ
Πάρτε και νέο void moon
Έσκισε, φοβερά φωνητικά
Syglonistic!! Μλκ νόμιζα οτι έπαιζε κανα μισάωρο, τρομερό!!
Εν τω μεταξύ η περιγραφή του δίσκου στο bandcamp είναι σοβαρός λόγος για σιελόρροια
Και η αλλαγή του logo μόνο τυχαία δε θα είναι
Moυ κλικαρει φοβερα ο τροπος που χρησιμοποιει την φωνη σε αντιθεση με το βαρυ και ασηκωτο ερπων τειχος που συνηθως παιζει απο πισω. Καθαρα, αφηγηματικα, υμνικα. Το συνολο μου δημιουργει αμεσως εικονες επιβιωσης, μαχων μεταξυ καταδικασμενων κ υπαρξιακου επους σε πρωτογονο περιβαλλον
Τα είπες όλα,δεν μπορώ να προσθέσω κάτι. Τραγούδι που γεννά τεράστιες προσδοκίες.
Αν πρεπει να περιγραψετε τι σημαινει “επικο”, βαζετε αυτο το τραγουδι να παιξει. Ανατριχιασα, βοηθησαν και τα γραφικα απο το βιντεο.
Παιδια ακουστε το προηγουμενο οποιος δεν το χει ακουσει. Ειναι μεγαλο επος