Καλημερα. Εβαλα να ακουσω. Αδυνατω να δουλεψω, ενας ηχητικος μονολιθος με εχει πλακωσει, τα φωνητικα ειναι οπως τα περιεγραψες χθες, εχω κολλησει ασχημα. Ακομη περισσοτερο οταν καταλαβα οτι η τραγουδιστρια ειναι τρανς, εξ’ ου προφανως και τα ανδρικα φωνητικα. Σκαλωσα για λιγη ωρα οταν εβλεπα φωτο της μπαντας και προσπαθουσα να καταλαβω τι εχει συμβει…
Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι τα brutal φωνητικα, που αποτελουν το προσωπικο μου σκαλωμα. Συνηθως ειναι deal breaker για εμενα, αλλα τουλαχιστον δεν τα χρησιμοποιουν πολυ. Το πρωτο τραγουδι πρεπει να εχει δυομιση ωρες διαρκεια, σωστα;
Κ μενα δεν μ αρεσουν γενικα τα μπρουταλ, αλλα εδω πιστευω εχει γινει φοβερη δουλεια στα φωνητικα. Μ αρεσουν ολα. Οι μελωδικες γραμμες, οι τονισμοι, οι αλλαγες απο καθαρα σε πιο σκληρα, οι στιχοι. Γενικα μπαντα που με χει φτιαξει πολυ δυο χρονια τωρα
Πληροφοριακά για οποίον δεν γνωρίζει, η τραγουδίστρια των Thronehammer είναι transgender κάτι που τους ανεβάζει στην συνείδηση μου μιας και κινούνται σε έναν καθαρά συντηρητικό χώρο όπως είναι το epic doom.
Καποιος φιλος τους το ανεβασε νομιζω κ το ποσταρε κ φεησμπουκ. Το ακουω κ ανατριχιαζω με την φωνη του. Ειναι σαν να τραγουδαει για εναν παλιο κοσμο που δεν υπαρχει πια κ τον αναπωλει. Ποστ αποκ
Πωωω όταν ξεκινάει να τραγουδάει η άρθρωση ειναι για solstice φουλ. Τεράστια μπάντα τεράστια φωνή που χαθηκε μεσα στους προσωπικούς του δαίμονες. Σαν αυτούς που έβλεπες όταν κοιτάζει τις φώτο με τα μάτια του που ήταν μόνο άσπρα. Αλήθεια ήταν κανένας εκείνο το βράδυ στο feelgood μετα το λαιβ candlemass trouble?
Δυστυχως οχι. Εγω τους ειχα μιλησει στο τΤεξας μετα το λαηβ των σολιτιουντ το 6. Τα χα πρηξει στον Περεζ για Μανογουορ Ειχαν παιξει κ το σηκρετ οφ στηλ. Ο Λοου κ τοτε στον κοσμο του. Χαρουμενος βεβαια. Θυμαμαι μια φιλη μου τον ειχε κολλησει στην γωνια για να της χαρισει τον σταυρο που φοραγε, που χουν κ στο Crimson Horizon, αλλα δεν χαμπαριασε αυτος. Βραχος