Doom κυκλοφορίες

3 Likes

Ωραιο. Εχει απο το πρωτο, κ μεγαλο επος, Jex Thoth

Βσκ ήταν σκηνικό ταινίας. Ο lowe είχε έρθει μόνος του στο feelgood που έπαιζε ο Greg και αφού έχει πιει πολυ(και μιλάμε για καβα feelgood ε) σπάει ένα ποτήρι στο μπαρ και χαρακωνεται. Τον κατεβάζουν κάτω τουαλέτα το αίμα όμως είναι πολύ. Αποφασίζουν να τον βάλουν σε ταξι για νοσοκομείο. Τους πάει ο ταρίφας αλλα κανεις δεν εχει φράγκα πάνω του οποτε του δίνουν το διαβατήριο του Lowe για ενέχυρο. Αφού τον εραψαν κατέβηκαν για να γυρίσουν αλλα ο ταρίφας καπνός. Μετά κόπων και βασάνων και μέσω κέντρου καταφέρνουν να τον βρουν να τον πληρώσουν και να πάρουν πίσω το διαβατήριο γτ το επόμενο πρωί πετούσε… και όλα αυτά για ερωτική απογοήτευση

Πωπω κριμα. Αλλον γι αυτο δεν ηταν κ πολυ καλος εκεινη την νυχτα. Μεγας καψερος ο καημενος. Γενικα επειδη τον παρακολουθω στο φεησμπουκ, περναει δυσκολα κατα καιρους συναισθηματικα. Ευτυχως τελευταια μου φαινεται πιο ανεβασμενος.

Γειά σας

4 Likes

Φανταστικό . Μάλλον πρέπει να κρατάμε μεγάλο καλάθι

4 Likes

Είναι πάρα πολύ ωραίο

1 Like

Ο Phil Swanson όπου και να παίζει μπάλα, πάντα ερμηνεύει μια τουλάχιστον τραγουδάρα. Για το αν είναι και δισκάρα, θα δείξει. Ξεκινάμε με το #2:

2 Likes

2 Likes

Δύσκολα με συγκινεί πλέον αυτό το αργόσυρτο, επαναλαμβανόμενο ambient/drone doom εκτός κι αν το ερμηνεύει ο Albert Witchfinder, καλή ώρα. Κρίμα που βγήκε τέλος της χρονιάς, να ναι καλά οι ανασκοπήσεις.

3 Likes
2 Likes

Πες και καμιά κουβέντα ρε Οχιά. Του στυλ, είναι μια ώρα και είκοσι λεπτά, να φορέσουμε κι εμείς το κατάλληλο μουντ :stuck_out_tongue:

1 Like

Ειπα να μιλησει η μουσικη μονη της :stuck_out_tongue: Κλασικιζον, επικιζον, αργοσυρτο, βαρυ ντουμ με καθαρα μαντραχαλεικα φωνητικα

2 Likes

Βασικα δεν μοιαζει με doom, αλλα δεν ηξερα και που να το βαλω. Πολυ ενδιαφερον ακουσμα. Κριμα που δεν εχουν κ φωνητικα.

Περιγραφη απο το Youtube
Electronic Doom Metal… A heavily distorted mix of influences ranging from Hard Electro to Sludge and from Dubstep to Black or Doom Metal. I have come to do the devil’s work…

Πάρα πολύ καλό!!!

1 Like

Για πείτε, σκίζει ή είναι ιδέα μου? Σας θύμισαν κάποιον τα φωνητικά?

1 Like

Πολυ καλο. Για πες τι σου θυμιζει η φωνη. Ακουγα πριν Threshold το Wounded Land και ειμαι επηρεασμενος και μου θυμιζει τον WIlson του τοτε…χαχα. Ολιβα εννοεις εσυ?

1 Like

Ναι ρε φίλε, Jon μου θύμισαν ειδικά στα πολύ ψηλά και κανα δυο φορές στα νορμάλ επίπεδα.

1 Like

Tα ψηλα ηταν ιδια. Πολυ καλο παντως οντως. Ουτε που τους ηξερα

1 Like

Απόψε τους έμαθα κι εγώ, θέλω να το ακούσω ολόκληρο άμεσα

1 Like