Μόλις τελείωσα την ακρόαση του thronehammer. ΕΠΟΣ
Μόλις τελείωσα την ακρόαση του thronehammer έβαλα να ακούσω το Wheel. Ρε σεις στην cruz del sur δεν το έχει preorder αλλά available. Ξέρει κανένας κάτι?
Με Thronehammer δεν ενιωσα με την πρωτη ακροαση, δεν ξερω τι πηγε λαθος.
Wheel περιμενουμε πως και πως.
Pre-Order ειναι απλα μαλλον δεν εχουν βαλει την “ταμπελα” pre-order πανω στο item. Αμα μπεις στο description το λεει.
Κάκιστο τραγούδι, απαράδεκτο, ντροπή. Δεν το ακούω κάθε μέρα όπως και τον δίσκο, όχι.
Ναι ρε συ, είναι τόσο χάλια που το ακούς συνέχεια για να δεις αν είναι όντως για πέταμα. Και αυτό το ρεφρέν δεν τραγουδιέται με τίποτα.
Σας διαβάζω τόσες μέρες να λέτε για το thronehammer να το εκθειάζετε κλπ
είπα κι εγώ λοιπόν να το βάλω από περιέργεια
Ε, δίκιο είχατε . Γαμάει
Που το βρίσκετε βρε πουλάκια μου?
Μάλλον δεν έχω ένα σωστό σάιτ.
Παρακαλώ να μου στείλει κάποιος ένα σωστό σάιτ.
λεει in stock, αλλα εχει release date ; RELEASE DATE: 09/04/2021
Mια λεπτομερεια που μ αρεσει στους Thronehammer ειναι οτι σε καθε κυκλοφορια τους εχουν 2-3 στιγμες πραγματικο αποσταγμα επους. Τις οποιες τραγουδαω ολη την χρονια ξερω γω. Το προηγουμενο ειχε το απιστευτο για μενα ρεφρεν του ομωνυμου. Και τωρα εχω βαρεθει να μουρμουριζω παντου το κουπλε του Fading King και το γ#@$^@νο ρεφρεν του Beneath Black Cloud Masses. 4 λεξεις τοσο καλα δωσμενες. Με ριφφαρα και μετα τα drumms να δινουν πονο. Iconic πραματα
Y.Γ. Φοβερο και και το αρχικο παρτ του Beneath. Θα θελα να το χαν εκμεταλευτει σε μεγαλυτερο βαθμο
Ελα ρε βγήκε επιτέλους?
Το σινγκλ, δίσκος πάει για Μάιο
Ακόμα περιμένω thronehammer ε.
Έστω, μπράβο στον καράφλα, αλητεία το κομμάτι, άνετα κι αυτό πιάνει B-Side solitude aeturnus νομίζω, δώσε καράφλααα
Να σου έρθει?
*το λινκ
ένα δίκιο το έχεις . Μπαρδόν και καλή ακρόαση
εντιτ : και bandcamp από σεβασμό στον κόπο της μπάντας τουλαχ.
Είμαι mp3ακιας
Video Download Helper και κατεβαζεις απο bandcamp
Ωραιο οντως. Πολυ ωραιο ρεφρεν. Το κουπλε θυμιζει εποχες Adagio
Ιρλανδία και doom, doom και Ιρλανδία.
Το άλμπουμ των Soothsayer έρχεται στις 9 Απρίλη κι ειναι το νεο διαμαντακι της τοπικης σκηνης.
Αν κι έχει sludge και doom/death στοιχεία, θεωρώ ότι δεν χάνει την αισθητική και την πικρή επικούρα του παραδοσιακού doom, γι αυτο το ποσταρω εδώ.
Τα πρώτα 6 λεπτά ειναι η εισαγωγη του αλμπουμ, το τραγουδι ξεκιναει ουσιαστικα μετα το 6ο λεπτό.