Το νέο wheel είναι εκεί έξω
Μέχρι αύριο να το αποθεωσετε
Μετράω τα λεπτά μέχρι να κατέβει…
Λοιπόν πρώτη ακρόαση και έχω να πω τα εξής. Σαν το ορθόδοξο κλασσικό epic doom δεν έχει. Μεγαλείο
Είναι το άτιμο σαν αρπάγη, μόλις σε βουτήξει δεν υπάρχει ελπίδα.
Το ακουσα και εγω. Ακουγεται καταπληκτικο με ενα ακουσμα. Ανυπομονω να λιωσω.
Μου κολλησε κ ενας στιχος αμεσως. “Before you prey upon the weak, you better kill yourself”
Κάποια κομμάτια είναι πιο Solitude Aeturnus κι από τους ίδιους τους Solitude…respect
Αυτο ερχομουνα να γραψω. Uncanny respect. Βγαλανε εναν πολυ καλο Solitude Aeturnus δισκο χωρις να χασουν την ταυτοτητα τους η να αντιγραφουν, οσο περιεργο κ να ακουγεται αυτο. Φοβερες ερμηνειες.
Παει για δισκος της χρονιας μου. Θα δειξει στην πορεια
Η μόνη πορεία είναι μονόδρομος
Καλα ειναι μεγαλο επος ο δισκος. Τα τρια πρωτα πχ ειναι αριστουργηματα. Παιζει να σας σπαμμαρω πολυ μεσα στην χρονια μ αυτο. Brace yourselves
Και Aeon of darkness και Daedalus. Βασικά όλος ο δίσκος προσφέρεται για σπαμ διαρκείας
Σήμερα τον ακούω τρίτη σερί φορά. Το χειρότερο σημείο του δίσκου είναι μετά το έβδομο κομμάτι
Συμμερίζομαι και εγώ τα ενθουσιώδη σχόλιά σας, εξαιρετικός δίσκος!
To part μετα το πρωτο σολο στο At Night They came Upon us. Καπου στο 4ο λεπτο μεχρι και το επομενο σολο δυσκολα θα ξεπεραστει μεσα στην χρονια για μενα. Solitude Aeturnus επικη κατανυξη και θριαμβος
Για τα απίστευτα φωνητικά και τις μελωδίες που βγάζουν να πω ότι μου θυμίζουν κατά διαστήματα έναν επικό G. Tate. Αυτά.
Μιας και αναφερθήκαν οι Solitude Aeturnus, υπάρχει εκεί έξω κάποιο αξιόλογο υποκατάστατο;
Για μενα αυτος εδω ο δισκος των Wheel ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη και σε σημεια ειναι πολυ Solitude Aeturnus. Eναλλακτικα θα προτεινα τον πρωτο δισκο των Crypt Sermon το Out of the Garden. Λιγο πιο τραχυ και τσαμπουκαλεμενο, αλλα πολυ Σολιτιουντ κ αυτο. Στους περισσοτερους αρεσει παρα πολυ και το επομενο τους, εμενα με απαγοητευσε πληρως. Δοκιμασε το αν σ αρεσει το πρωτο
Και τα δύο των Doomocracy θα πρότεινα εγώ.
A πολυ σωστος. Τελεια και τα 2.
Γκρουπάρα αναμφισβήτητα οι Wheel αλλά αν και έχουν επιρροές, δεν τους κατατάσσω στην κατηγορία Solitude Aeturnus κλώνοι. Οι Crypt Sermon από την άλλη μου είναι αδιάφοροι και δεν αντιλαμβάνομαι το όλο hype, ειδικά τα φωνητικά τους τα βρίσκω εντελώς άνευρα και flat.
Αν υπάρχει σε πιο underground φάση κάτι που κρίνεται αξιόλογο πάντως μην διστάσετε να μου προτείνεται. Όσο για Doomocracy, ποτέ δεν μου έκαναν κλικ! Μπορεί να κάνω λάθος αλλά power metal- ίζουν πολύ για τα γούστα μου, ενώ και με τα δικά τους φωνητικά έχω ένα θεματάκι…
Γενικά όλα αυτά τα χρονιά δεν έχω ανακαλύψει κάτι το συνταρακτικό στον συγκεκριμένο ήχο πέρα από καλές προθέσεις.