Doom κυκλοφορίες

Fvneral Fvkk και Poema Arcanvs έχουν τις δικές μου ψήφους @Old_Boy!

1 Like

Τσεκάρετε και unholy outlaw από Βραζιλία

1 Like

@Aldebaran Σε Fvneral Fvkk λέμε ναι, το Carnal Confessions ήταν στα top του 2019. Poema Arcanvs για γκοθιζον doom death είναι οκ αλλά όχι αυτό που ψάχνω.

@Primordial_hordes Unholy outlaw θα τσεκαριστουν.

Βασικά ψάχνω κάτι σαν το πρώτο album των Doomshine

1 Like

Τσέκαρε και αυτό, μήπως και σου κάνει

4 Likes

Το είχα τσεκάρει και αυτό όταν είχε βγει, έχοντας μάλιστα υψηλές προσδοκίες βάση των όσων διάβαζα άλλα δεν ενθουσιάστηκα. Thanks πάντως, θα του ξαναδώσω μια ευκαιρία.

Άντε να βγάλουν κάνα καινούριο οι Procession και οι Lord Vicar μήπως γίνουμε…

Βγάζουν πάντως καινούργιο οι Count Raven, παλιά αγάπη και παντοτινή.

Procession μακράν ότι καλύτερο έχει βγει εδώ και πάρα πολλά χρόνια με κορυφή to reap heavens apart. Lord vicar μου τα χάλασαν λίγο με τα δυο τελευταία.

Όχι δεν είναι σαν τα Solitude Aeturnus το νέο Wheel.Είναι καλύτερο :sunglasses:

1 Like

Αχαχα πλάκα πλάκα σε σημεία πραγματικά φτάνουν σε κορυφές κορυφών…

1 Like

Ε οχι. Ειπαμε :stuck_out_tongue: Σχεδον τυχαια(:joy:) το αυτοκινητο που βολταρα σημερα επαιξε πρωτα το Wheel k μετα Into the Depths of Sorrow. Τιποτα τελικα δεν ειναι SA.

2 Likes

βασικα ημουν αναμεσα εδω και heavy metal…αλλα νομιζω οτι εδω μου ταιριαζε καλυτερα… μου βγαζει κατι απο Cathedral.

3 Likes

Δεν ξερω γτ , αλλα το απο πανω για καποιο λογο μου θυμισε τους Ελληνες Manticore’s Breath. Μπαντα απο μελη των Λευκη Συμφωνια, Will o the Wisp κ Red Mist. Δεν τους θυμαμαι να αναφερονται εδω γυρω. Εξαιρετικη μουσικη μεταξυ doom metal κ ψυχεδελικου ροκ.

5 Likes

Για Lord Vicar διαφωνώ, κάθε κυκλοφορία τους είναι καλύτερη από τις προηγούμενες!

2 Likes

Heavy/doom είναι, σκοτεινό κιόλας

Το τευχος του Terrorizer αφιερωμενο στο doom, απ το 2012. Εχει κατι για ολους, απο proto doom μεχρι Solstice κτλ. Και ωραιες φωτογραφιες

2 Likes

Στην αρχή είπα όμορφα, Cathedral meets Pentagram. Μετά μπήκε και λίγο King Diamond κι ένας έρωτας γεννήθηκε:

1 Like

Μία σύνθεση, τεράστια περιέργεια για τον δίσκο μιας άγνωστης μπάντας.
Είναι στο repeat για κάνα 20λεπτο.

3 Likes

Νιώθετε την Bathory αύρα ή με γελάνε τα αυτιά μου;

4 Likes

Ωραιο! Εμενα πιο πολυ μου θυμισε Solstice, While Heaven Wept, λιγο Paradise Lost. Πολυ και τους Καναδους Funeral Circle

1 Like

Και Solstice, αμέ. Τα φωνητικά με πήγαν προς Bathory κυρίως.

1 Like