Doom κυκλοφορίες

Μέχρι και στο Spotify.

Όνομα από δίσκο των Witchfinder General.
Φωνητικά ο Albert Witchfinder (Reverend Bizarre) και μπάσο ο Tas Danazoglou (Electric Wizard).

2 Likes

Doom-άδες του φόρουμ, επειδή με την ανασκόπηση έπεσε ψαχτήρι και το σκοτεινό ίντερνετ με έφερε αντιμέτωπο με αυτό που με έπιασε:

Έχετε (πέρα ίσως από Messa) τίποτα σχετικό σαμανο-ψυχεδελικό να προτείνετε;

2 Likes

Σαμανο = E-L-R
Ψυχεδελικο = Vanishing Kids

Δεν ειναι ιδιαίτερα heavy αλλά έχουν φοβερες ατμοσφαιρες.

2 Likes

Arc of Ascent ίσως; Όχι ακριβώς ότι ζητάς αλλά θα σου αρέσουν (στην απίθανη περίπτωση που δεν τους γνωρίζεις)

Επίσης
Ahkmed - Distance αν και δεν το λες doom…
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο γμτ

1 Like

το βαζω εδω…
Εαν τα ονοματα δεν σας λενε κατι, θα πω οτι προκειται για τον τραγουδιστη τον Sumerlands και τον εναν απο τους κιθαριστες των Thronehammer.

7 Likes

Arc Of Ascent είχα καιρό να ακούσω, δεν έκανα τη σύνδεση, θα δοκιμάσω εκ νέου με την πρώτη ευκαιρία, όπως και το Ahkmed αν και είδα post-rock και σκιάχτηκα, εμπιστεύομαι όμως…

Thanks για τις προτάσεις σας!

1 Like

Τσέκαρε αν θες και Datura, έχουν την ψυχεδέλεια που ψάχνεις αλλά σε πιο stoner φάση…βασικά ήταν το γκρουπ του Craig Williamson πριν τους Arc of Ascent.
Με την ευκαιρία, αν σου αρέσει ο ήχος του σιταρ έχει ακόμα ένα γκρουπακι, τους Lamp of the Universe σε acid folk/psychedelic rock.

Edit: Τώρα μου έσκασε η φλασια και θυμήθηκα τους Black Willows, ότι πιο κοντινό μπορώ να σκεφτώ σε αυτό που ψάχνεις…ή και όχι

4 Likes

Ρε πολύ καλό είναι αυτό ε???

1 Like

οντως πολυ καλο!!!

1 Like

ναι και σε μενα μου αρεσε. τελος Φεβρουαριου κυκλοφορει το Lp τους.

sumerlands να γραφουν τιποτα αραγε???και οι 2 μπανταρες παντως.no remorse ε.κανε μας μια υπενθυμιση τελη φεβρουαριου :metal: :metal: :metal:

Δεν είναι ντουμ το από κάτω, αλλά είναι κι αυτό ψυχεδελοσαμανόπαιδο του Craig Williamson:

5 Likes

Τους έχω αναφέρει πιο πάνω

1 Like

Yπεραγαπω Arc of Ascent

1 Like

Smith & Swanson με δύο ακούσματα έχει ριφαρες, τραγουδαρες, είναι μια ομορφιά γενικώς. Δυνατό μπασιμο το heavy/doom για φέτος.

1 Like

Αν η πλειοψηφία του δίσκου θα ναι σαν το The Moon Song, τότε θα έχουμε θέμα. Κι αυτά τα oh oh του Anselmo επί Down, είναι μια ομορφιά:

1 Like
1 Like

heavy/doom για την ακρίβεια

1 Like